0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ewatt στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 07:10:58 pmΕγώ που πέρασα από το σχολείο που δούλεψα πέρσι (Αθήνα), μου είπε ο υπεύθυνος ότι οι καταστάσεις δεν έχουν φύγει ακόμα από το σχολείο. Παίρνει συνέχεια στη δευτεροβάθμια και του λένε ότι δεν έχει βρεθεί από που θα τα δώσουν. Ψάχνουν ακόμα τα κονδύλια... Δεν βλέπω να πέφτει χρήμα ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα.Οι πληρωμές θα γίνονται όπως ακριβώς και με τους ωρομίσθιους του πρωινού προγράμματος. Δε νομίζω να υπάρχει κανένα σχολείο που να μη ξέρει τις διαδικασίες.Τι περιμένει δηλαδή να στείλει τις καταστάσεις στο γραφείο;Δυστυχώς η καθυστέρηση (τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο) δεν οφείλεται στο ψάξιμο των κονδυλίων!
Εγώ που πέρασα από το σχολείο που δούλεψα πέρσι (Αθήνα), μου είπε ο υπεύθυνος ότι οι καταστάσεις δεν έχουν φύγει ακόμα από το σχολείο. Παίρνει συνέχεια στη δευτεροβάθμια και του λένε ότι δεν έχει βρεθεί από που θα τα δώσουν. Ψάχνουν ακόμα τα κονδύλια... Δεν βλέπω να πέφτει χρήμα ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα.
Παράθεση από: ewatt στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 07:10:58 pmΕγώ που πέρασα από το σχολείο που δούλεψα πέρσι (Αθήνα), μου είπε ο υπεύθυνος ότι οι καταστάσεις δεν έχουν φύγει ακόμα από το σχολείο. Παίρνει συνέχεια στη δευτεροβάθμια και του λένε ότι δεν έχει βρεθεί από που θα τα δώσουν. Ψάχνουν ακόμα τα κονδύλια... Δεν βλέπω να πέφτει χρήμα ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα.Αυτό που λες είναι ΨΕΜΑ.Είναι δυνατόν να μην έφυγαν οι καταστάσεις από τα σχολεία?Είναι δυνατόν?Η ΑΠΔ ?Το ικα επιβάλει πρόστιμα στις καθυστερήσεις.Αυτό που κάνεις είναι ανήθικο.Είναι φανερό ότι άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους έγραψες αυτό το μήνυμα και όχι η πρόθεσή σου να ενημερώσεις έγκυρα τους συναδέλφους σου.Ελπιζω να μη σε πήρε κανένας στα σοβαρά.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 12:25:19 amΠαράθεση από: ewatt στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 07:10:58 pmΕγώ που πέρασα από το σχολείο που δούλεψα πέρσι (Αθήνα), μου είπε ο υπεύθυνος ότι οι καταστάσεις δεν έχουν φύγει ακόμα από το σχολείο. Παίρνει συνέχεια στη δευτεροβάθμια και του λένε ότι δεν έχει βρεθεί από που θα τα δώσουν. Ψάχνουν ακόμα τα κονδύλια... Δεν βλέπω να πέφτει χρήμα ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα.Οι πληρωμές θα γίνονται όπως ακριβώς και με τους ωρομίσθιους του πρωινού προγράμματος. Δε νομίζω να υπάρχει κανένα σχολείο που να μη ξέρει τις διαδικασίες.Τι περιμένει δηλαδή να στείλει τις καταστάσεις στο γραφείο;Δυστυχώς η καθυστέρηση (τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο) δεν οφείλεται στο ψάξιμο των κονδυλίων!Πάντως απο άλλο σχολείο που δούλευε ένας φίλος μου, του είπαν ότι σήμερα η δευτεροβάθμια αποδέχθηκε να στείλουν το πρώτο τρίμηνο και του είπε ότι θα πληρωθούμε περίπου χριστούγεννα (α δόση). Στα σχολεία μια χαρά τις ξέρουν τις διαδικασίες... Αλλού κολλάει το σύστημα.
το ΙΚΑ και η ΑΠΔ δεν έχουν σχέση με την προώθηση των μισθοδοτικών καταστάσεων στα αντίστοιχα γραφεία. Από περσινό μου σχολείο γνωρίζω ότι μέχρι που έκλεισαν για διακοπές δεν είχαν προωθήσει τις καταστάσεις στο γραφείο γιατί δεν ήξεραν (?) στο γραφείο να τους απαντήσουν για την διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Αν ο συνάδελφος μιλά για την Α Αθήνας δεν μου ακούγεται και τελείως παράλογο.
Εγω πρώτη φορά δούλεψα ΠΔΣ το 2008-2009. Δεν ξέρω τι γινόταν άλλες χρονιές. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουμε πάρει χρήματα. Αυτό που είπα ότι είδα τις καταστάσεις στο σχολείο έγινε λίγο πριν τις 11 Σεπτεμβρίου που άνοιξαν τα σχολεία. Και άντε να δεχθώ ότι εγώ έπεσα σε λάθος σχολείο. Έχει πληρωθεί κανένας άλλος?
Παράθεση από: TEM στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 08:58:23 pmΠαράθεση από: ewatt στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 07:10:58 pmΕγώ που πέρασα από το σχολείο που δούλεψα πέρσι (Αθήνα), μου είπε ο υπεύθυνος ότι οι καταστάσεις δεν έχουν φύγει ακόμα από το σχολείο. Παίρνει συνέχεια στη δευτεροβάθμια και του λένε ότι δεν έχει βρεθεί από που θα τα δώσουν. Ψάχνουν ακόμα τα κονδύλια... Δεν βλέπω να πέφτει χρήμα ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα.Αυτό που λες είναι ΨΕΜΑ.Είναι δυνατόν να μην έφυγαν οι καταστάσεις από τα σχολεία?Είναι δυνατόν?Η ΑΠΔ ?Το ικα επιβάλει πρόστιμα στις καθυστερήσεις.Αυτό που κάνεις είναι ανήθικο.Είναι φανερό ότι άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους έγραψες αυτό το μήνυμα και όχι η πρόθεσή σου να ενημερώσεις έγκυρα τους συναδέλφους σου.Ελπιζω να μη σε πήρε κανένας στα σοβαρά.Τι λόγους θα μπορούσα να έχω?? Στο σχολείο μου έδειξαν τις καταστάσεις και δεν το πίστευα! Ακόμα εδώ? Όσο για τα ενσημα μου που πέρασα από το ΙΚΑ πήρα κανονικά ενημέρωση.
Παράθεση από: ewatt στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:06:57 pmΠαράθεση από: TEM στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 08:58:23 pmΠαράθεση από: ewatt στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 07:10:58 pmΕγώ που πέρασα από το σχολείο που δούλεψα πέρσι (Αθήνα), μου είπε ο υπεύθυνος ότι οι καταστάσεις δεν έχουν φύγει ακόμα από το σχολείο. Παίρνει συνέχεια στη δευτεροβάθμια και του λένε ότι δεν έχει βρεθεί από που θα τα δώσουν. Ψάχνουν ακόμα τα κονδύλια... Δεν βλέπω να πέφτει χρήμα ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα.Αυτό που λες είναι ΨΕΜΑ.Είναι δυνατόν να μην έφυγαν οι καταστάσεις από τα σχολεία?Είναι δυνατόν?Η ΑΠΔ ?Το ικα επιβάλει πρόστιμα στις καθυστερήσεις.Αυτό που κάνεις είναι ανήθικο.Είναι φανερό ότι άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους έγραψες αυτό το μήνυμα και όχι η πρόθεσή σου να ενημερώσεις έγκυρα τους συναδέλφους σου.Ελπιζω να μη σε πήρε κανένας στα σοβαρά.Τι λόγους θα μπορούσα να έχω?? Στο σχολείο μου έδειξαν τις καταστάσεις και δεν το πίστευα! Ακόμα εδώ? Όσο για τα ενσημα μου που πέρασα από το ΙΚΑ πήρα κανονικά ενημέρωση. Δε ξέρω.Προεκλογικούς λόγους ίσως....
Εμένα λες?Μήπως καίγεσαι εσύ? (αν αυτό το τόσο τραβηγμένο σενάριο το έβγαλες από το μυαλό σου για να συκοφαντήσεις τη ΝΔ?)Μήπως καίγεται ο σχεδιαστής και τα έκανε θάλασσα για τον ίδιο λόγο?