0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σου διευκρίνησαν όμως σε ποιού έτους το Δεκέμβρη αναφέρονται;
Παράθεση από: El_Pikpo στις Οκτωβρίου 20, 2009, 03:17:13 pmΣου διευκρίνησαν όμως σε ποιού έτους το Δεκέμβρη αναφέρονται;Δε ρώτησα....χαζομάρα μου....Πάντως είχε επικοινωνήσει παλιότερα ο υπεύθυνος με τη δευτεροβάθμια και του είχαν πει για το πρώτο τρίμηνο...
Πηρα στην ΔΔΕ της περιοχης μου και επιτελους μου εξηγησαν τι συμβαινει με αυτα τα χρηματα!!!! --Λοιπον το υπουργειο εχει στειλει τις πιστωσεις στις Νομαρχιες --οι οποιες πρεπει πρωτα να ελεξουν τα χαρτια μας --στη συνεχεια να δωσουν εντολη στις εφοριες (ταμειο) να καλεσουν τους υπευθυνους της ΠΔΣ --να παρουν τα χρηματα για να μας τα καταθεσουν στον λογαριασμο ή στο χερι αναλογα πως θελει ο καθενας. Μπαχαλο δεν πειραζει το μονο παρηγορο ειναι οτι αφου εγκριθηκαν θα τα παρουμε μεχρι να κλεισει το οικονομικο ετος.Γι αυτο και βλεπουμε σε αλλες διεθυνσεις να πληρωνονται και σε αλλες οχι και διαφορετικα σχολεια να πληρωνουν.
Παράθεση από: physic στις Οκτωβρίου 21, 2009, 11:10:48 amΠηρα στην ΔΔΕ της περιοχης μου και επιτελους μου εξηγησαν τι συμβαινει με αυτα τα χρηματα!!!! --Λοιπον το υπουργειο εχει στειλει τις πιστωσεις στις Νομαρχιες --οι οποιες πρεπει πρωτα να ελεξουν τα χαρτια μας --στη συνεχεια να δωσουν εντολη στις εφοριες (ταμειο) να καλεσουν τους υπευθυνους της ΠΔΣ --να παρουν τα χρηματα για να μας τα καταθεσουν στον λογαριασμο ή στο χερι αναλογα πως θελει ο καθενας. Μπαχαλο δεν πειραζει το μονο παρηγορο ειναι οτι αφου εγκριθηκαν θα τα παρουμε μεχρι να κλεισει το οικονομικο ετος.Γι αυτο και βλεπουμε σε αλλες διεθυνσεις να πληρωνονται και σε αλλες οχι και διαφορετικα σχολεια να πληρωνουν.Δεν ρωτησα για το ποσο το ξεχασα τελειως. Το οικονομικο ετος λειγει στις 31/12 αλλα με βαση την προηγουμενη πηρα μου πληρωνονται ολα λιγο πριν η λιγο μετα την καταθεση του νεο προυπολογισμου.Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Σου είπαν εάν είναι για όλο το χρόνο ή το πρώτο τρίμηνο? Και αυτό που λες για οικονομικό έτος, δηλαδή ημερολογιακά μέχρι πότε το αργότερο?
Παράθεση από: tsiartas στις Οκτωβρίου 21, 2009, 12:31:04 pmΠαράθεση από: physic στις Οκτωβρίου 21, 2009, 11:10:48 amΠηρα στην ΔΔΕ της περιοχης μου και επιτελους μου εξηγησαν τι συμβαινει με αυτα τα χρηματα!!!! --Λοιπον το υπουργειο εχει στειλει τις πιστωσεις στις Νομαρχιες --οι οποιες πρεπει πρωτα να ελεξουν τα χαρτια μας --στη συνεχεια να δωσουν εντολη στις εφοριες (ταμειο) να καλεσουν τους υπευθυνους της ΠΔΣ --να παρουν τα χρηματα για να μας τα καταθεσουν στον λογαριασμο ή στο χερι αναλογα πως θελει ο καθενας. Μπαχαλο δεν πειραζει το μονο παρηγορο ειναι οτι αφου εγκριθηκαν θα τα παρουμε μεχρι να κλεισει το οικονομικο ετος.Γι αυτο και βλεπουμε σε αλλες διεθυνσεις να πληρωνονται και σε αλλες οχι και διαφορετικα σχολεια να πληρωνουν.Δεν ρωτησα για το ποσο το ξεχασα τελειως. Το οικονομικο ετος λειγει στις 31/12 αλλα με βαση την προηγουμενη πηρα μου πληρωνονται ολα λιγο πριν η λιγο μετα την καταθεση του νεο προυπολογισμου.Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Σου είπαν εάν είναι για όλο το χρόνο ή το πρώτο τρίμηνο? Και αυτό που λες για οικονομικό έτος, δηλαδή ημερολογιακά μέχρι πότε το αργότερο?
Παράθεση από: physic στις Οκτωβρίου 21, 2009, 01:20:46 pmΠαράθεση από: tsiartas στις Οκτωβρίου 21, 2009, 12:31:04 pmΠαράθεση από: physic στις Οκτωβρίου 21, 2009, 11:10:48 amΠηρα στην ΔΔΕ της περιοχης μου και επιτελους μου εξηγησαν τι συμβαινει με αυτα τα χρηματα!!!! --Λοιπον το υπουργειο εχει στειλει τις πιστωσεις στις Νομαρχιες --οι οποιες πρεπει πρωτα να ελεξουν τα χαρτια μας --στη συνεχεια να δωσουν εντολη στις εφοριες (ταμειο) να καλεσουν τους υπευθυνους της ΠΔΣ --να παρουν τα χρηματα για να μας τα καταθεσουν στον λογαριασμο ή στο χερι αναλογα πως θελει ο καθενας. Μπαχαλο δεν πειραζει το μονο παρηγορο ειναι οτι αφου εγκριθηκαν θα τα παρουμε μεχρι να κλεισει το οικονομικο ετος.Γι αυτο και βλεπουμε σε αλλες διεθυνσεις να πληρωνονται και σε αλλες οχι και διαφορετικα σχολεια να πληρωνουν.Δεν ρωτησα για το ποσο το ξεχασα τελειως. Το οικονομικο ετος λειγει στις 31/12 αλλα με βαση την προηγουμενη πηρα μου πληρωνονται ολα λιγο πριν η λιγο μετα την καταθεση του νεο προυπολογισμου.Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Σου είπαν εάν είναι για όλο το χρόνο ή το πρώτο τρίμηνο? Και αυτό που λες για οικονομικό έτος, δηλαδή ημερολογιακά μέχρι πότε το αργότερο?Δεν ρωτησα για το ποσο το ξεχασα τελειως.Το οικονομικο ετος ληγει στις 31/12 αλλα με βαση την προηγουμενη πηρα μου πληρωνονται ολα λιγο πριν η λιγο μετα την καταθεση του νεο προυπολογισμου.