0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ewattδεν έχω πληρωθεί από Α Αθήνας......Μάλλον ότι θέλουν κάνουν πάλι....Από το σχολείο ή από τράπεζα πληρώθηκες??
Από το σχολείο.εχει πολύ τρέξιμο και ίσως κάποιοι τα έχουν παίξει...Μου είπε ο υπεύθυνος του σχολείου ότι τον έτρεχαν με πρόστιμα από το ΙΚΑ για την καθυστέρηση...Και έμπλεξε άσχημα μέχρι να βγάλει άκρη!Μου έδειξε και το χαρτομάνι... Ασ'τα! και θα το περάσει άλλες 2 φορές αυτό...Υπομονή και θα πληρωθείς!Ρώτα όμως και στο σχολείο που δούλευες γιατί αυτοί πρέπει να "τρέξουν" τις διαδικασίες
Συναδελφοι -ισσες, αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι τελικα αλλα σχολεια απο την ιδια δευτεροβαθμια πληρωνουν και αλλα οχι. Εδω ο ενας συναδελφος εχει πληρωθει απο Α' Αθηνας και ο αλλος οχι. Αλλοι απο Πειραια εχουν πληρωθει εγω οχι. Το ιδιο και σε αλλες περιοχες. Επισης καποιοι παιρνουν μονο το α' τριμηνο και καποιοι εξοφλουνται. Αλλες χρονιες οταν πληρωνε η πρωτη δευτεροβαθμια, αρχιζαν να πληρωνουν και οι αλλες και σε λιγο ειχαν πληρωθει ολοι. Πολλες δευτεροβαθμιες μαλιστα το αναρτουσαν και στο Ιντερνετ. Φετος καποιες αρχισαν να πληρωνουν απο το καλοκαιρι και απο καποιες δεν εχουμε δει δραχμη. Δε ξερω πως το εχουν καταφερει αυτο το μπερδεμα. Ηθελε πολυ προσπαθεια?
Για τα σχολεία που έχουν βρεθεί λάθη από τα εντελλόμενα του υπουργείου οικονομικών και είναι τα περισσότερα, υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές μέχρι να διορθωθούν.
μηπως εχει καποιος ακουσει περι κρατησεων για την εφορια; ενας σχεδιαστης μου ειπε πως θα γινουν κρατησεις 20%, ενω ηταν μηδενικες.
Παράθεση από: jak13 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 03:55:42 pmΓια τα σχολεία που έχουν βρεθεί λάθη από τα εντελλόμενα του υπουργείου οικονομικών και είναι τα περισσότερα, υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές μέχρι να διορθωθούν.Τι γινεται οταν εχουμε ηδη κανει φορολογικη δηλωση με τη βεβαιωση αποδοχων που μας ειχαν δωσει και τωρα μας δινουν καινουρια με μειωμενο ποσο? (η διαφορα ειναι 8 ευρω... κατι αλλαξε στις κρατησεις, λεει...)
Και καλα ποσο κραταει πια αυτος ο ελεγχος και κανουν τοσο πολυ καιρο?