0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το απογευμα ειδα οτι μπηκαν καποια χρηματα στο λογαριασμο μου επιτελους...ομως δεν μπορω να καταλαβω για ποσες ωρες ειναι,αφου ειναι γυρω στα 20 ευρω λιγοτερα απ'οσα ελεγε(κ μιλαω για το καθαρο ποσο) το χαρτι που μου ειχαν δωσει για τη φορολογικη δηλωση για τη χρονικο διαστημα6/11/2008-31/12/2008.Λετε να μην εβαλαν ολο το ποσο ακομα κ γι'αυτο τον 1,5 μηνα;
Αυτές τις μέρες στον λογαριασμό μου μπήκαν 477 ευρώ για 50 ώρες ΠΔΣ στην Α' Αθήνας. Δεν είναι πολλά; Μήπως σε αυτά περιλαμβάνεται και κάποιο δώρο;
Παράθεση από: parapara στις Δεκεμβρίου 30, 2009, 08:40:27 amΣυνάδελφοι καλημέρα ! Στην περιοχή της Λάρισας έμαθα ότι πληρώθηκαν όλες οι ώρες σε όλα τα σχολεία της προηγούμενης χρονιάς ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ. Γιατί? Εξηγώ μια και ρώτησα στα εντελόμενα. Ο διυθυντής του συγκεκριμένου σχολείου (πιθανόν με το δίκιο του ο άνθρωπος του ζήτησαν να υπογράψει ένα χαρτί ότι το μόνιμο προσωπικό έχει καλύψει το ωράριό του). Αυτό τώρα στο τέλος. Οπότε λέει ο άνθρωπος εγω μετά απο 30 χρόνια υπηρεσίας γιατί να υπογράψω κάτι ψευδές όπως έγινε φυσικά σε σχεδόν όλα τα σχολεία, γιατί φαντάζομαι το μόνιμο προσωπικό στις περισσσότερες περιπτώσεις δεν καλυπτότταν εντελώς το ωράριό του.Και έτσι δεν πληρωθήκαμε και δεν ξέρω πως γίνεται να ξεπεραστεί η κατάσταση αυτή....\Μπορεί να τα χάσουμε ??Αυτό που ξέρω είναι ότι σαν πρόβλημα, αυτό που περιγράφεις, υπήρχε από την αρχή της χρονιάς σε πολλά σχολεία και το υπουργείο έδωσε τη διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα είχε λυθεί. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο υπουργείο να το επιβεβαιώσεις.
Συνάδελφοι καλημέρα ! Στην περιοχή της Λάρισας έμαθα ότι πληρώθηκαν όλες οι ώρες σε όλα τα σχολεία της προηγούμενης χρονιάς ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ. Γιατί? Εξηγώ μια και ρώτησα στα εντελόμενα. Ο διυθυντής του συγκεκριμένου σχολείου (πιθανόν με το δίκιο του ο άνθρωπος του ζήτησαν να υπογράψει ένα χαρτί ότι το μόνιμο προσωπικό έχει καλύψει το ωράριό του). Αυτό τώρα στο τέλος. Οπότε λέει ο άνθρωπος εγω μετά απο 30 χρόνια υπηρεσίας γιατί να υπογράψω κάτι ψευδές όπως έγινε φυσικά σε σχεδόν όλα τα σχολεία, γιατί φαντάζομαι το μόνιμο προσωπικό στις περισσσότερες περιπτώσεις δεν καλυπτότταν εντελώς το ωράριό του.Και έτσι δεν πληρωθήκαμε και δεν ξέρω πως γίνεται να ξεπεραστεί η κατάσταση αυτή....\Μπορεί να τα χάσουμε ??
Το αρμόδιο τμήμα στο υπουργείο είναι στο 2103442212.Αν ισχύει ακόμα αυτό που έγραψες στις 30 Δεκεμβρίου τότε την ευθύνη για την καθυστέρηση την έχουν στα εντελλόμενα. Σχεδόν όλη η Ελλάδα έχει πληρώσει χωρίς να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα.Επικοινώνησε όμως με αυτό το τηλέφωνο να δεις τι θα σου πουν.