0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατηγορηματικα η υπουργος στο mega ειπε οτι πδς 2009-2010 εχουν πληρωθει ολοι.μονο εμεις δε το καταλαβαμε
Παράθεση από: KERY12 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:09:25 amκατηγορηματικα η υπουργος στο mega ειπε οτι πδς 2009-2010 εχουν πληρωθει ολοι.μονο εμεις δε το καταλαβαμε Αν και δεν παρακολουθώ τηλεόραση ,άνοιξα το δέκτη μου μόνο για να την ακούσω ...δεν αντεξα πολύ,λυπάμαι..Μάλλον θα πληρωθήκαμε "εικονικά" όλοι και δεν το έχουμε αντιληφθεί..
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:25:08 amΠαράθεση από: KERY12 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:09:25 amκατηγορηματικα η υπουργος στο mega ειπε οτι πδς 2009-2010 εχουν πληρωθει ολοι.μονο εμεις δε το καταλαβαμε Αν και δεν παρακολουθώ τηλεόραση ,άνοιξα το δέκτη μου μόνο για να την ακούσω ...δεν αντεξα πολύ,λυπάμαι..Μάλλον θα πληρωθήκαμε "εικονικά" όλοι και δεν το έχουμε αντιληφθεί.. Το πιο σοβαρό είναι ότι μετά τα δύο χρόνια κινδυνεύουν να παραγραφούν!
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 07:28:16 pmΠαράθεση από: xrikla στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 05:30:06 pmΣτο χέρι.Τα περυσινά τα πήρα από το ένα σχολείο στο χέρι και από το άλλο κατατέθηκαν στην τράπεζα. Ό,τι θέλει ο κάθε ένας κάνει μου φαίνεταιΑφού την ευθύνη για την πληρωμή την έχουν τα σχολεία φυσικό είναι να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει.THN ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ
Παράθεση από: xrikla στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 05:30:06 pmΣτο χέρι.Τα περυσινά τα πήρα από το ένα σχολείο στο χέρι και από το άλλο κατατέθηκαν στην τράπεζα. Ό,τι θέλει ο κάθε ένας κάνει μου φαίνεταιΑφού την ευθύνη για την πληρωμή την έχουν τα σχολεία φυσικό είναι να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει.
Στο χέρι.Τα περυσινά τα πήρα από το ένα σχολείο στο χέρι και από το άλλο κατατέθηκαν στην τράπεζα. Ό,τι θέλει ο κάθε ένας κάνει μου φαίνεται
τα χρήματα που χρωστούν δεν θα παραγραφούν εγω πληρώθηκα οφειλές του 2004-2005 τη χρονιά 2006-2007 το θέμα είναι πότε θα τα πάρουμε και αν πράγματι η κυριά Διαμαντοπούλου ξέρει ότι έδωσε τα χρήματα για τις πληρωμές τότε να ψάξει που έχουν πάει διαφορετικά τα βγεί και να πει την αλήθεια και όχι ότι όλοι έχουν πληρωθεί τη στιγμη που δεν ισχύει αυτό.