0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Δευτεροβάθμια Κυκλάδων πλήρωσε για ΠΔΣ από Γενάρη μέχρι Ιούνη του 2007.
Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 10, 2008, 03:11:43 pmΗ Δευτεροβάθμια Κυκλάδων πλήρωσε για ΠΔΣ από Γενάρη μέχρι Ιούνη του 2007. Δώρα Πάσχα, καλοκαιριού και αποζημίωση μπήκαν?
Καλησπέρα σε όλους!Μόλις επιστρέφω από Έθνικη. Πήγα και εγώ όλο χαρά για να δω υπόλοιπο 3,66 ευρώ Για μία ακόμα φορά απογοήτευση. Όυτε ο Πειραιάς αποτέλεσε εξαίρεση.Μ'αρέσει που σύμφωνα με τον Υπουργό μέχρι 15/06/08 θα είχαμε πληρωθεί όλοι
Καλά ρε................ποιος είπε ότι πληρώνουν? Edima...........με πέρασες...........εγώ είχα 75 λεπτά.
Παράθεση από: edima στις Ιουλίου 10, 2008, 01:06:28 pmΚαλησπέρα σε όλους!Μόλις επιστρέφω από Έθνικη. Πήγα και εγώ όλο χαρά για να δω υπόλοιπο 3,66 ευρώ Για μία ακόμα φορά απογοήτευση. Όυτε ο Πειραιάς αποτέλεσε εξαίρεση.Μ'αρέσει που σύμφωνα με τον Υπουργό μέχρι 15/06/08 θα είχαμε πληρωθεί όλοι Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 10, 2008, 01:49:38 pmΚαλά ρε................ποιος είπε ότι πληρώνουν? Edima...........με πέρασες...........εγώ είχα 75 λεπτά.εγω για πολυ καιρο ακομα τοσα θα εχω.... edima και εγω απο πειραια περιμενω....μπουααχαχαχαααααααααα
Μακαρι συναδελφε να ειναι ετσι οπως τα λες. Εγω δε ξερω για ποιο ακριβως λογο δεν πληρωθηκαμε στον Πειραια ουτε μπαινω στη λογικη να ψαχνομαι απλα σχολιασα οτι παντα θυμαμαι απο εδω μεσα ηταν απο τις πιο γρηγορες δευτεροβαθμιες. Γι'αυτο μου εκανε εντυπωση.