0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και οι Κυκλάδες πλήρωσαν, παρόλο που η αρμόδια υπάλληλος είναι σε άδεια . Άν ,όμως,πράγματι η ώρα είναι 10 ευρώ, τα χρήματα που μπήκαν είναι ακριβώς όσες ώρες δούλεψα, χωρίς επιδόματα κλπ. Μήπως επειδή σταμάτησα την ΠΔΣ μέσα Γενάρη, δε δικαιούμαι κανένα επίδομα από 'κεί;
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 13, 2008, 11:42:54 amΚαι οι Κυκλάδες πλήρωσαν, παρόλο που η αρμόδια υπάλληλος είναι σε άδεια . Άν ,όμως,πράγματι η ώρα είναι 10 ευρώ, τα χρήματα που μπήκαν είναι ακριβώς όσες ώρες δούλεψα, χωρίς επιδόματα κλπ. Μήπως επειδή σταμάτησα την ΠΔΣ μέσα Γενάρη, δε δικαιούμαι κανένα επίδομα από 'κεί;το 1ο δωρο χριστουγεννων ειναι ελαχιστα χρηματα απο 10-40 ε το πολυ για το 2007-2008 (μετρουν τις ωρες απο την αρχη της πδς μεχρι και τον δεκεμβριο.)...εγω τα υπολογισα με το εξελ του πδε. σταματησες γιατι σε καλεσαν ωρομισθια ή γιατι σου εκοψαν τις ωρες;...
Τα χρηματα για δωρο Χριστουγεννων ειναι πολυ λιγα. Εγω ειχα 30 ωρες συνολικα μεχρι το Μαρτιο (2ωρο την εβδομαδα) και πηρα 310 ευρω δηλαδη 10 ευρω δωρο Χρισουγεννων.
Δε νομίζω ότι πάει 10 ευρώ η ώρα.12.03 είναι μεικτά.Κάτω από το 10αρικο πέφτει.