Σύνολο ψηφοφόρων: 129
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσοι από εμάς άραγε έχουν ασχοληθεί με την πραγματική ουσία της δουλείας μας ? Για καλύτερες εκπαιδευτικές μεθόδους ? Για τρόπους αντιμετώπισης παιδιών με μαθησιακές δυσκόλιες ? Για επιθετικές συμπεριφορές εφήβων ? Θεωρούμε όλοι μας ότι είμαστε οι καλύτεροι και αδικούμαστε από το σύστημα που δεν μας δίνει το δικαίωμα να το αποδείξουμε!!!!
Νομίζω η ερώτηση δεν έχει νόημα. Ο καθένας θα απαντήσει με βάση το πόσο καλά ήταν προετοιμασμένος. Αν είχε διαβάσει δεν τον συμφέρει διότι θα δοθεί η ευκαιρία και στους άλλους να καλύψουν κενά τους, οπότε θα βρίζει Θεούς και δαίμονες. Αν δεν είχε διαβάσει.... οι προσευχές του εισακούστηκαν.
Παράθεση από: johnd στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 06:46:23 pmΝομίζω η ερώτηση δεν έχει νόημα. Ο καθένας θα απαντήσει με βάση το πόσο καλά ήταν προετοιμασμένος. Αν είχε διαβάσει δεν τον συμφέρει διότι θα δοθεί η ευκαιρία και στους άλλους να καλύψουν κενά τους, οπότε θα βρίζει Θεούς και δαίμονες. Αν δεν είχε διαβάσει.... οι προσευχές του εισακούστηκαν.Το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό ούτε τόσο στενό. Ένα παιδί σκοτώθηκε, ο κόσμος ξεσηκώθηκε, οι αγρότες κλείνουν δρόμους κι εμείς χτενιζόμαστε. Κι εγώ που διάβαζα από τον Ιούνιο χάρηκα που αναβλήθηκε.Έπρεπε να το κάνουν, αν μη τι άλλο για να δείξουν ότι αντιλαμβάνονται τι γίνεται έξω απ' το καβούκι τους. Καιρός να βγούμε κι εμείς απ' το δικό μας.
δε νομίζω ότι τώρα τους πήρε ο πόνος για τον άδικο χαμό του παιδιού, διαφορετικά θα έπρεπε να είχαν σπεύσει εδώ και μέρες να έχουν αποφασίσει να αναβληθεί! Πολύ απλά, δεν τους βγήκε ο κακός σχεδιασμός που απ' την αρχή υιοθέτησαν!