Σύνολο ψηφοφόρων: 129
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως παιδιά πιστεύω ότι θα βιαστούν να κάνουν το διαγωνισμό και δεν θα τον αφήσουν για πολύ μακριά. κάτι μου λέει ότι ιδανικό για αυτούς θα ήταν το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Γενάρη. Τα σχολεία κανονικά είναι να ανοίξουν 8 Γενάρη ημέρα Πέμπτη. Μπορούν να πουν ότι θα μείνουν κλειστά για άλλες δυο μέρες (Πέμπτη και Παρασκευή) και να ανοίξουν τη Δευτέρα 12 Γενάρη. Έτσι εμείς θα γράψουμε λογικά 10 και 11 Γενάρη. Με αυτό τον τρόπο θα έχουν προβλέψει για το φόβο των καταλήψεων, αφού δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μείνει σχολείο υπό κατάληψη 15 μέρες μέσα στις γιορτές. το πολύ- πολύ τα παιδιά να ξαναρχίσουν καταλήψεις μετά τις γιορτές με το άνοιγμα των σχολείων. Σας φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Εμένα άλλο με προβληματίζει υπάρχει περίπτωση να δείξουν τέτοια οργάνωση και να καθίσουν να ασχοληθούν με μας μέσα στις γιορτές;;;
Να παραθεσω κατι που εχει υποπεσει στην αντιληψη μου και αν κανω λαθος ας με διορθωσετε! Στο Τεστ Δεξιοτητων ειχε ερθει στο σχολειο που εργαζομαι προσκληση προς τους εκπαιδευτικους, δυο βδομαδες σχεδον πριν το διαγωνισμο, να δηλωσουν συμμετοχη ως επιτηρητες.Αυτη τη φορα δεν ηρθε τιποτα! Δεν τους ζητηθηκε να δηλωσουν συμμετοχη ως επιτηρητες. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: αφου επροκειτο να διεξαχθει ο διαγωνισμος στις 20 και 21, γιατι δεν ενδιαφερθηκαν για επιτηρητες; Ειναι μια απλη απορια που εχουμε αρκετοι στο σχολειο αυτες τις μερες!
Παράθεση από: EVA στις Δεκεμβρίου 17, 2008, 11:00:26 pmΝα παραθεσω κατι που εχει υποπεσει στην αντιληψη μου και αν κανω λαθος ας με διορθωσετε! Στο Τεστ Δεξιοτητων ειχε ερθει στο σχολειο που εργαζομαι προσκληση προς τους εκπαιδευτικους, δυο βδομαδες σχεδον πριν το διαγωνισμο, να δηλωσουν συμμετοχη ως επιτηρητες.Αυτη τη φορα δεν ηρθε τιποτα! Δεν τους ζητηθηκε να δηλωσουν συμμετοχη ως επιτηρητες. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: αφου επροκειτο να διεξαχθει ο διαγωνισμος στις 20 και 21, γιατι δεν ενδιαφερθηκαν για επιτηρητες; Ειναι μια απλη απορια που εχουμε αρκετοι στο σχολειο αυτες τις μερες!ΎποπτοΜπορεί και άλλος από σχολείο να μας πληροφορήσει για κάτι παρόμοιο;
Καλημέρα Επιτηρητές είχαν βρει και εδώ στη Θράκη σίγουρα. Απλά το είίχαν ανακοινώσει σε σχολεία που θα ήταν εξεταστικά κέντρα.
καλησπέρα! ανηκω κ εγω σε αυτους που αναρωτιουνται αν θα γινει ο διαγωνισμος...βεβαια αν κρινω απο αυτα που διαβασα εδω κ απο το γεγονος οτι στη σελιδα του ασεπ αναφερεται η αναβολη της διεξαγωγης του διαγωνισμου αρχιζω να πιστευω οτι δε θα γινει
31 Ιανουαρίου (εκτός απροόπτου ) 2Π & 3Π.