0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πρόταση της Ελληνικής Ένωση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ-Ε για την πληροφορική στα δημοτικά, για δείτε τι λένετο έγγραφο είναι εδώ www.e-diktyo-eu
Όσον αφορά την ωρομισθία είναι σίγουρα εκμετάλλευση, αλλά το θέμα είναι ότι κάποιοι πάνε. Θα πρέπει όλοι αυτοί να καταλάβουν πως δεν πρέπει να παρουσιαστεί κανένας ωρομίσθιος. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό. Αλλά βλέπεις είναι δύσκολο να βάλεις το ατομικό συμφέρον πάνω από το συλλογικό.
Ασχετο. Σήμερα ήρθε ένα χαρτί απο την πρωτοβάθμια που λέει να βγάλουμε ΑΜΚΑ. Ξέρει κανείς τι ειναι αυτο?
Φέτος έκανα ακόμα καλύτερο προγραμματισμό απο πέρσι! Ειδικά στα πρωτάκια!Με τα χρόνια μεγαλώνει η εμπειρία και βρίσκω νέες μεθόδους για να με ζαλίζουν οσο γίνεται λιγότερο.Το περσινό σχέδιο με τα ramkid ξεκίνησε καλά (οπως κάθε χρόνο άλλωστε!) αλλά κάπου στην πορεία βρήκε σε ύφαλο και ναυάγησε....Ο ύφαλος ήτανε κάποιο "έξυπνο" πρωτάκι το οποίο ήξερε απο το σπίτι το "internet με τα πολλά παιχνίδια".... Εβαζε λοιπόν στον υπολογιστή το αγαπήμενο του site με τα παιχνίδια, κάτι το οποίο είχε σαν συνέπεια τα υπόλοιπα 10-15 παιδάκια να φωνάζουν όλα μαζί "κύριε κύριε θέλουμε και εμείς internet". Και έτρεχε ο κύριος και άφηνε το αραλίκι του......Φέτος όμως λέω οτι δεν ξέρω να μπαίνω στο internet, οπότε χώνουν το "έξυπνο" πρωτάκι που ξέρει και εγώ αράζω στον ακάλυπτο.... Ή μάλλον αράζω στον υπολογιστή μου και σερφάρω!