*

Αποστολέας Θέμα: Προγραμματισμός για το μάθημα 'Νέες Τεχνολογίες' του Ολοημέρου  (Αναγνώστηκε 12469 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vidi

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Προγραμματισμός για το μάθημα 'Νέες Τεχνολογίες' του Ολοημέρου
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 05, 2009, 02:28:56 pm »

Η πρόταση της Ελληνικής Ένωση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ-Ε για την πληροφορική στα δημοτικά, για δείτε τι λένε
το έγγραφο είναι εδώ www.e-diktyo-eu

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 05, 2009, 05:02:34 pm »
Φίλε batman, καταρχήν ανέφερα τι γίνεται και όχι αν είναι σωστό ή όχι. Οι πιο πολλοί ωρομίσθιοι πληροφορικοί κάνουν πολλά χιλιόμετρα για να κάνουν τις ώρες τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα λεφτά που παίρνουν δεν τους φτάνουν για να ζήσουν, οπότε δεν έχουν και την πολυτέλεια να κάθονται επιπλέον ώρες αφού τρέχουν σαν το
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2009, 05:37:10 pm από geok_salonika »
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

batman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 05, 2009, 07:03:02 pm »

ok, απλά παρανοήσα όσα είπες, μάλλον τα διάβασα με διαφορετική χροιά.
Ζητώ συγγνώμη αν σε ενόχλησε το ύφος μου, απλά επειδή έχω δει πολλούς πληροφορικούς και μάλιστα νέους να κάνουν μόνο αυτό που προβλέπεται να κάνουν και τίποτα περισσότερο και μάλιστα να συμπεριφέρονται χειρότερα από τον χειρότερο "παλιό" για αυτό αντέδρασα έτσι.

Όσον αφορά την ωρομισθία είναι σίγουρα εκμετάλλευση, αλλά το θέμα είναι ότι κάποιοι πάνε. Θα πρέπει όλοι αυτοί να καταλάβουν πως δεν πρέπει να παρουσιαστεί κανένας ωρομίσθιος. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό. Αλλά βλέπεις είναι δύσκολο να βάλεις το ατομικό συμφέρον πάνω από το συλλογικό.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 06, 2009, 03:56:02 am »
Όσον αφορά την ωρομισθία είναι σίγουρα εκμετάλλευση, αλλά το θέμα είναι ότι κάποιοι πάνε. Θα πρέπει όλοι αυτοί να καταλάβουν πως δεν πρέπει να παρουσιαστεί κανένας ωρομίσθιος. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό. Αλλά βλέπεις είναι δύσκολο να βάλεις το ατομικό συμφέρον πάνω από το συλλογικό.

Batman διάβασα προσεκτικά όλα τα παραπάνω... Είμαι ένας από αυτούς που πέρσι το καλοκαίρι έλεγα ακριβώς αυτό που λες εσύ και ακόμα το πιστεύω. Η καλύτερη λύση σίγουρα θα ήταν να μη πάει κανένας ωρομίσθιος στη θέση του γιατί είναι προφανές ότι πρόκειται για εκμετάλευση.

Τώρα στα περί ατομικού και συλλογικού συμφέροντος (μάλλον έκανες λάθος στη διατύπωση αλλά κατάλαβα τι εννοείς). Υποθέτω ότι εσύ είσαι διορισμένος εκπαιδευτικός. Εγώ δυστυχώς αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα ωρομίσθιος. Παρότι λατρεύω την εκπαίδευση και θα έδινα τα πάντα για να δουλεύω εκεί πήρα το καλοκαίρι την δύσκολη απόφαση να βάλω το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό και να ψάξω δουλειά στον ιδιωτικό τομέα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tsixlas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 12, 2009, 04:10:29 pm »

Αποσυνδεδεμένος gvaggis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 03:29:41 pm »
εμένα πάλι μου είπανε πως η σύμβουλος ζήτησε να δώσουμε μια μέρα το μήνα για να έρχονται οι γονείς κ να μαθαίνουν την πρόοδο των παιδιών τους!

την πρόοδο των παιδιών τους στο ολοήμερο!!

Άκου τι σκαρφίζονται!

Σαν να ρωτάς τον παρκαδόρο αν το αμάξι σου βελτιώθηκε τόσες ώρες αραγμένο περιμένοντας σε να τελειώσεις τις δουλειές σου...!!!

Εγώ πάντως θα τονίσω τις ελλείψεις των παιδιών στα RAMKID athletics..
Υπάρχουν μερικά που αυτό το ακόντιο δεν μπορούν να το ρίξουν με τίποτα!!

Άσε που άλλα ντύνουν την Κάτια όπως να ναι..

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 09:32:54 pm »
στο χέρι σου ειναι να κάνεις σωστό μάθημα .... εγώ στα πρωτάκια έκανα ζωγραφική κ απο κει κ πέρα word... οι δάσκαλοι απορούσαν κ μου λέγανε αστα να παίξουνε κ τα παιδιά δε θ'ελανε στην αρχή αλλά όταν έφυγα κ πέρασα μετά από μέρες να δω τα παιδάκια μου γυρίζουν κ μου λένε κυρία η κυρία που ήρθε βαριέται... δε μας μαθα'ινει τίποτα...
κ ναι αισθάνθηκα πολύ όμορφα..

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 09:42:05 pm »
παιδια για να πω την αληθεια στα 2 απο τα 3 σχολεια που ειμαι φετος τους μαθαινω διαφορα.χθες συγκεκριμενα στην εκτη ταξη ξεκινησα τα εισαγωγικα για το excel.στο τελος της ωρας βεβαια παιχνιδι.στο τριτο σχολειο ομως αστα να πανε.τα παιδια ειναι πολυ καλο-κακομαθημενα και γινεται ενας πανικος.δεν μπορει κανεις να κανει μαθημα--ουτε καν ο δασκαλος του πρωινου.οποτε τους αφηνω και παιζουν.

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 09:56:36 pm »
μην τα βάζεις κάτω εγώ σε αντίστοιχο τμήμα οτυς είπα πως θα μάθουμε να κάνουμε βίντεο με φωτογραφίες τους κτλ κτλ και ενθουσιάστηκαν... κ αυτό που κάναμε ήταν απλά powerpoint... κ παιχνίδι είχαμε κάθε φορά που τα παιδιά ολοκληρώνανε το κομμάτι μιας χρονικής περιόδου πχ εβδομάδα οπότε ήταν και ευχαριστημένα και ενθουσιασμένα για τα βίντεο.. αυτό βέβαια θέλει κ αρκετή δουλειά από τον καθηγητή και δυστυχώς λίγοι είναι που γουστάρουν να διδάσκουν... και το καλύτερο.. η κοπελιά που πήγε μετά από μένα στο σχολείο έκανε παράπονα γιατί λεει την έφερα σε δύσκολη θέση με αυτά που είχα ξεκινήσει με τα παιδιά γιατί είναι ήδη διορισμένη κάπου κ δ έχει χρόνο να αφιερώσει και για το σχολείο... μην πω καμια κακία βραδιάτικα...

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 10:02:35 pm »
η δουλεια δεν με πειραζει αλλα τα συγκεκριμενα παιδια της τεταρτης ειναι τελειως αναγωγα:βριζουν,φωναζουν,ρευονται ολη την ωρα ,δεν ξερουν τι θα πει ευγενεια και πολλα αλλα που αν τα γραψω θα συγχυστω ακομη πιο πολυ.εχουν παθει ολοι οι δασκαλοι με αυτα.γι αυτο δεν ασχολουμαι μαζι τους.δεν αξιζει τον κοπο γιατι δεν τους ενδιαφερει τιποτα.

Αποσυνδεδεμένος tsixlas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 03:56:38 pm »
Σε εμάς gvaggis συνέβη το εξής απίστευτο....

Πριν τις γιορτές θα έδιναν βαθμούς στο δημοτικό, και ο σύλλογος γονέων απαίτησε να είναι και οι ωρομίσθιοι παρόντες για να ενημερώσουν τους γονείς για την πορεία των παιδιών τους!  ;D

Ολοι έπρεπε να είμαστε ξανά στο σχολείο στις 7:00 το απόγευμα.

Φυσικά για να παραστούμε ζητήσαμε να πληρωθούμε την ώρα μια και δεν είναι στις υποχρεώσεις μας. (ήδη σπαταλάμε αρκετές ώρες για το δημοτικό).

Μόλις ενημερώθηκε ο σύλλογος έκανε πίσω ( ;D ;D ;D), ετσι το απόγευμα αράξαμε στα σπιτάκια μας...

Ασχετο. Σήμερα ήρθε ένα χαρτί απο την πρωτοβάθμια που λέει να βγάλουμε ΑΜΚΑ.
Ξέρει κανείς τι ειναι αυτο?

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 10:03:13 pm »
Ασχετο. Σήμερα ήρθε ένα χαρτί απο την πρωτοβάθμια που λέει να βγάλουμε ΑΜΚΑ.
Ξέρει κανείς τι ειναι αυτο?

Πρέπει να είναι ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης.
Στο site www.amka.gr αν δώσεις τον αριθμό μητρώου ασφαλισμένου που έχεις στο ΙΚΑ μπορείς να δεις το AMKA σου.
Για πληροφορίες και εδώ: http://ika-forum.blogspot.com/2008/11/blog-post_06.html

Αποσυνδεδεμένος tsixlas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 03:11:31 pm »
Φέτος έκανα ακόμα καλύτερο προγραμματισμό απο πέρσι! Ειδικά στα πρωτάκια!
Με τα χρόνια μεγαλώνει η εμπειρία και βρίσκω νέες μεθόδους για να με ζαλίζουν οσο  γίνεται λιγότερο.

Το περσινό σχέδιο με τα ramkid ξεκίνησε καλά (οπως κάθε χρόνο άλλωστε!) αλλά κάπου στην πορεία βρήκε σε ύφαλο και ναυάγησε....

Ο ύφαλος ήτανε κάποιο "έξυπνο" πρωτάκι το οποίο ήξερε απο το σπίτι το "internet με τα πολλά παιχνίδια".... Εβαζε λοιπόν στον υπολογιστή το αγαπήμενο του site με τα παιχνίδια, κάτι το οποίο είχε σαν συνέπεια τα υπόλοιπα 10-15 παιδάκια να φωνάζουν όλα μαζί "κύριε κύριε θέλουμε και εμείς internet".  >:(
Και έτρεχε ο κύριος και άφηνε το αραλίκι του......

Φέτος όμως λέω οτι δεν ξέρω να μπαίνω στο internet, οπότε χώνουν το "έξυπνο" πρωτάκι που ξέρει και εγώ αράζω στον ακάλυπτο.... Ή μάλλον αράζω στον υπολογιστή μου και σερφάρω!

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
Φέτος έκανα ακόμα καλύτερο προγραμματισμό απο πέρσι! Ειδικά στα πρωτάκια!
Με τα χρόνια μεγαλώνει η εμπειρία και βρίσκω νέες μεθόδους για να με ζαλίζουν οσο  γίνεται λιγότερο.

Το περσινό σχέδιο με τα ramkid ξεκίνησε καλά (οπως κάθε χρόνο άλλωστε!) αλλά κάπου στην πορεία βρήκε σε ύφαλο και ναυάγησε....

Ο ύφαλος ήτανε κάποιο "έξυπνο" πρωτάκι το οποίο ήξερε απο το σπίτι το "internet με τα πολλά παιχνίδια".... Εβαζε λοιπόν στον υπολογιστή το αγαπήμενο του site με τα παιχνίδια, κάτι το οποίο είχε σαν συνέπεια τα υπόλοιπα 10-15 παιδάκια να φωνάζουν όλα μαζί "κύριε κύριε θέλουμε και εμείς internet".  >:(
Και έτρεχε ο κύριος και άφηνε το αραλίκι του......

Φέτος όμως λέω οτι δεν ξέρω να μπαίνω στο internet, οπότε χώνουν το "έξυπνο" πρωτάκι που ξέρει και εγώ αράζω στον ακάλυπτο.... Ή μάλλον αράζω στον υπολογιστή μου και σερφάρω!

Και δεν αγχώνεσαι έστω για τα σχόλια που θα ακουστούν;; Τα παιδιά συζητάνε και μεταφέρουν τα πάντα. Αν ακουστεί σε γονείς, συναδέρφους, διευθυντές οτι λές οτι δεν ξέρεις να μπεις στο internet θα σε "κράξουν"

ΥΓ:Φιλικά πάντα ετσι;; Δεν έχω στόχο να σε κρίνω

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144