0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διανύω την 4η χρονιά ως διορισμένος και του χρόνου έχω σκοπό να κάνω αίτηση για απόσπαση στο εξωτερικό. Ωστόσο δεν έχω ακόμα αξιολογηθεί (φέτος βρίσκομαι σε απόσπαση σε ένα νησί και κανένας δεν με έχει ψάξει) με αποτέλεσμα να είμαι ακόμα δόκιμος. Θα μπορώ να κάνω αίτηση αν όταν βγει εγκύκλιος εγώ δεν έχω ακόμα αξιολογηθεί;
Ενδιαφέρομαι για απόσπαση στη Ν. Ζηλανδία. Από ό,τι είδα όμως το γραφείο εκπαίδευσης υπολειτουργεί (η ιστοσελίδα έχει να ανανεωθεί από το 2011 και το ένα μέιλ σίγουρα δεν λειτουργεί).Υπάρχει κάποιος/α συνάδελφος που να γνωρίζει σχετικά; Επειδή θα ήθελα να μετοικήσω με τον σύζυγό μου, θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με το αν μπορεί να πάρει κι αυτός visa μαζί με εμένα, καθώς κι αν με αυτή τη visa θα μπορούσε να εργαστεί ιδιωτικά εκεί.Επίσης κάθε πληροφορία για τη ζωή εκεί, το κόστος, σε ποιες πόλεις λειτουργούν σχολεία, καθώς και για τα πανεπιστήμια εκει (θα έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου μέχρι την πιθανή απόσπαση και θα με ενδιέφερε και ακαδημαϊκή καριέρα), είναι ευπρόσδεκτη.