0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και δεν εισαι η μονη περιπτωση που περιμενεις...απο τον Σεπτεμβριο ολοι μπαινουμε καθε μερα στην Ιστοσελιδα αλλα τιποτα.μια γνωστη μου απο Πατρα μου πε πως τιποτα νεοτερο.και ενας αλλος φιλος απο Λαρισα ειπε πως επειδη δεν υπαρχουν και καλα λεφτα μπορει να μην λειτουργησουν καθολου προγραμματα περα απο Οδυσσεας και αντε και κανενα ΣΔΕ.αλλα ποτε δεν ξερει κανεις.φετος το Πασχα ειναι και νωρις .πριν η μετα το Πασχα θα μας παρουν να ξερω δηλαδη.η και καθολου.? προσωπικα εχω βρει καποια ιδιαιτερα και αν προκυψουν ωρες ισως με λυπη μου αναγκαστω να τα αφησω.γινεται ομως να ζησεις και με τα ψιχουλα της ωρομισθιας , ρωταω??? και αν αυτοι δεν μας καλεσουν ποτε ? σε αυτην την χωρα δεν ειναι να βασιζεσαι...περυσι προσωπικα δουλευα σε ΣΔΕ απο τελος Σεπτεμβρη.καταλαβαινετε τα χαλια μας .μετα απο τοσους μηνες και δεν μπορει να ορθοποδησει η εκπαιδευση ενηλικων.η αλλαγη που ολοι θελαμε και περιμεναμε.ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.
Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Διαμαντοπούλου στην "Πρώτη γραμμή" της ΝΕΤ
ενημερωθηκα οτι σημερα πηγε για πρωτη φορα στο γραφειο του ο γενικος γραμματεας δια βιου μαθησης
καλησπερα και απο μενα...στη Νελε παιδια δουλευει κανεις σας? γιατι ανηκει στα ΙΔΕΚΕ...εκει τα μαθηματα γινονται κανονικά....