0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα,εγώ θα αναφερθώ για την δική μου περίπτωση,είμαστε δυο αδέλφια στον ίδιο κλάδο. Στην ειδική διδακτική, ενώ σχολιάζουμε μετα το τέλος του διαγωνισμού τις απαντήσεις μας αναλυτικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι ειχαμε αναπτύξει πάνω κάτω και οι δυο τα ίδια πράγματα.Αλλά στην μια ερώτηση ο ένας εκ των δυο έχει γράψει κάποια παραπάνω στοιχεια που ξεχασε ο άλλος και ήταν σημαντικά .Το αποτέλεσμα ήταν αυτος που ξέχασε να γράψει τα παραπάνω να πάρει 80 και ο άλλος που τα έγραψε και περίμενε κάλυτερη βαθμολογια σε αυτή την θεματική ενότητα να πάρει 60.Τι γίνεται;Πως λειτουργεί το σύστημα;Ποια τα κριτήρια της βαθμολογίας;Απ' ότι ξέρω δεν μπορει να γίνει επανεξέταση γραπτού,σωστά;
Πριν καμια ώρα τους πήρα τηλ. και ρώτησα ποιες ειδικότητες θα βγουν σήμερα. Η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζουν. Τι έγινε όμως ρε παιδιά;;; Οι υπόλοιποι που είναι;;; Πολύ ξενύχτι μου φαίνεται πέφτει αυτές τις μέρες!
Πριν καμια ώρα τους πήρα τηλ. και ρώτησα ποιες ειδικότητες θα βγουν σήμερα. Η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζουν.
Παράθεση από: morgan στις Ιουνίου 26, 2009, 11:09:55 amΠριν καμια ώρα τους πήρα τηλ. και ρώτησα ποιες ειδικότητες θα βγουν σήμερα. Η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζουν. Τι έγινε όμως ρε παιδιά;;; Οι υπόλοιποι που είναι;;; Πολύ ξενύχτι μου φαίνεται πέφτει αυτές τις μέρες!Δηλαδή σε διαβεβαίωσαν οτι θα βγουν κάποια αποτελεσματα σήμερα σίγουρα, αλλά δεν ξέρουν για ποιους κλάδους ;
Μόλις μίλησα με ΑΣΕΠ. Ρώτησα αν θα βγουν σήμερα αποτελέσματα των εκπαιδευτικών. Η απάντηση? -ΟΧΙ. ΟΧΙ.
Παράθεση από: erietta στις Ιουνίου 26, 2009, 11:26:48 amΜόλις μίλησα με ΑΣΕΠ. Ρώτησα αν θα βγουν σήμερα αποτελέσματα των εκπαιδευτικών. Η απάντηση? -ΟΧΙ. ΟΧΙ. Καλά, μην τους εμπιστεύεστε και τόσο. Τα ίδια δεν έλεγαν και χθες;
παιδιά, καλημέρα! παρακολουθώ αρκετούς μήνες το pde το οποίο θεωρώ πολύ αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. πριν λίγο, επικοινώνησα και εγώ με το ασεπ, διευκρίνισα ότι είμαι φιλόλογος και ο άνθρωπος που μου απάντησε μου είπε κατηγορηματικά ότι θα βγουν πιθανότατα την άλλη εβδομάδα και οπωσδήποτε όχι σήμερα. δε ρώτησα για άλλους κλάδους, αλλά μόνον για τα αποτελέσματα των φιλολόγων