0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι...ποτέ!! Και ξανά προς τη δόξα τραβά!! ΥΓ: ψυχρολουσία δεν λες τίποτα...σαν να σου βάζουν παγάκια στην πλάτη σου και την ώρα που κοιμάσαι μάλιστα!!
213139100 Ειδικές Πληροφορίες (εργάσιμες ημέρες 08.00 με 14:00, κάθε Σάββατο 09:00 με 14.00).Αν κι εγώ εξυπηρετούμαι από τα γραφεία της Θεσσαλονίκης, όπου το τηλέφωνο είναι το 2310-474600.
Αμαν ,ρε κορίτσια ! Σας έχει πιάσει ομαδικός παροξυσμός . Κρατείστε λίγο την ψυχραιμία σας ,επιτέλους ! Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Όλοι έχουν αγωνία-κι εγώ- αλλά δεν κάνουν έτσι...
Δεν αντέχω... όπως και πολλοί από εσάς (τους οποίους διαβάζω τις τελευταίες μέρες) έχω χάσει τελείως την ψυχραιμία μου μετά την ανακοίνωση της AV. Ενώ ήμουν πρίν από την Παρασκευή τέρας αναισθησίας, καθώς τα έχω πάει πολύ μέτρια, αν και δεν περιμένω κάποιο αποτέλεσμα καλό, τώρα εχω έναν κόμπο στο στομάχι μου απο την αγωνία!!! Και το χειρότερο ότι μέχρι και την Τετάρτη έχω μάθημα σε θερινά στο φροντιστήριο και ιδιαίτερο.... Πώς θα την παλέψω?? θέλω να κάθομαι σπίτι να κάνω refresh τη σελίδα του ΑΣΕΠ Πάντως σας ευχαριστώ όλους, γιατί τουλάχιστον μου δίνετε κουράγιο (δεν είμαι μόνη που νιώθω έτσι).