0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πως τα καταφερα και τα εκανα ετσι σ αυτην την ειδικη,που μπορει να γραψει και μαθητρια μου,ενας θεος ξερει.ας ελπισω οτι θα ειμαι εστω και 144.αμα εχεις τον πλουτωνα κατσικωμενο πανω στον ηλιο σου,τι περιμενεις.ωραια δικαιολογια βρηκα για την χοντρομ.... που εκανα
καλημερα!!πηρα και γω και μου ειπαν για φιλολογους πολυ πιθανον το μεσημερι να βγουν. καλα αποτελεσματα!!!!
Καλημέρα! Καιρό έχετε να με δείτε. Είναι επειδή απολύθηκα και έπρεπε να κάνω τη μετακόμιση για την επιστροφή στα πάτρια (η επιστροφή μιας αναπληρώτριας )Με το καλό να βγουν και τα δικά μας αποτελέσματα. Αδημονώ να μάθω πώς τα πήγα με βάση τους διορθωτές μου.
Παράθεση από: bikini στις Ιουλίου 02, 2009, 09:40:06 amΚαλημέρα! Καιρό έχετε να με δείτε. Είναι επειδή απολύθηκα και έπρεπε να κάνω τη μετακόμιση για την επιστροφή στα πάτρια (η επιστροφή μιας αναπληρώτριας )Με το καλό να βγουν και τα δικά μας αποτελέσματα. Αδημονώ να μάθω πώς τα πήγα με βάση τους διορθωτές μου. Πού είσαι, βρε bikini! Τώρα, αφού εμφανίστηκε και το επίτιμο μέλος του φόρουμ είμαι σίγουρη ότι θα βγουν τ' αποτελέσματα σήμερα. Καλή επιτυχία να έχεις!