0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο στους διοριστέους και στους επιτυχόντες !Προς τους αποτυχόντες .Δούλεψα αρκετά χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα. Ταυτόχρονα κάθε δυο χρόνια περίμενα αποτελέσματα ΑΣΕΠ. Το 2003 απέτυχα . Το 2005 απέτυχα . Το 2007 ήρθε ο διορισμός .Μην το βάζετε κάτω . Καλή τύχη σε όλους !
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους!!!Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κατι.Δυο φίλες μου είχαν δώσει στο διαγωνισμό και δεν τις βλέπω στη λίστα επιτυχόντων.Προφανώς είναι στους αποτυχόντες , τα ονοματα των οποίων δεν μπορούμε να τα δούμε;Συγχωρέστε με για την ανόητη, ίσως, ερώτηση, αλλά έχω αποκοπεί από το ΑΣΕΠ από το 2002 που είχα δώσει και θυμάμαι ότι τότε μπορόυσαμε να δούμε και τους αποτυχόντες.Ας μου απαντήσει κάποιος που έδωσε και ξέρει, γιατί οι κοπέλες δεν έχουν ιντερνετ και έχουν τρελλαθεί από αγωνία.Ευχαριστώ!!!
Παιδιά εγώ έβγαλα 68.25! Έδινα πρώτη φορά κ είμαι αρκετά ευχαριστημένη, αν και πιστεύω πως έχασα πολλούς βαθμούς από κάτι χαζομάρες μου!!Αν βγάλουμε τις 3 μονάδες που έχω απ' το πτυχίο μου θα έχω 10 μόρια?
stave ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλα.Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιος τρόπος.
υπάρχει κάποιος που μπορεί να με διαφωτίσει για τη διαδικασία υποβολής ενστάσεων;;;;
3ος ΑΣΕΠ, 3η φορά επιτυχούσα αλλά μη διοριστέα. Τουλάχιστον πέρασα τη βάση αρκετά και, έτσι, δεν απογοητεύτηκα. Άλλη μία χρονιά αναπλήρωση και μετά διορισμός με το 24μηνο. Μπράβο σε όλους μας!
Παράθεση από: Iaki στις Ιουλίου 02, 2009, 02:07:30 pmΝα πω και εγώ τον πόνο μου;;;Τραβάω τις κοτσίδες μου από την απογοήτευση...ΓΝΩΣΤΙΚΟ: 49,99 !!!! Πλάκα μου κάνουν, δεν είναι δυνατόν...Πείτε μου ότι μπορώ να κάνω κάτι να γίνει αυτό το 49,99 να γινει 50... Δεν την αντέχω τέτοια αποτυχία...Διδακτική νέων :80Παιδαγωγικά : 85 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ πάντως σε όλους μέσα από την καρδιά μου... Μπράβο! Σας αξίζουν χιλλιάδες μπράβο..αν είναι δυνατόν!!! μήπως αν κάνεις καμιά ένσταση γίνει κάτι? δεν ξέρω βέβαια αν απλώς βλέπεις το γραπτό σου ή υπάρχει δυνατότητα αναβαθμολόγησης. Εύχομαι να ισχύει το δεύτερο, γιατί πραγματικά είναι πολύ κρίμα αυτό που σου συμβαίνει!όλα να πάνε καλά!!!
Να πω και εγώ τον πόνο μου;;;Τραβάω τις κοτσίδες μου από την απογοήτευση...ΓΝΩΣΤΙΚΟ: 49,99 !!!! Πλάκα μου κάνουν, δεν είναι δυνατόν...Πείτε μου ότι μπορώ να κάνω κάτι να γίνει αυτό το 49,99 να γινει 50... Δεν την αντέχω τέτοια αποτυχία...Διδακτική νέων :80Παιδαγωγικά : 85 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ πάντως σε όλους μέσα από την καρδιά μου... Μπράβο! Σας αξίζουν χιλλιάδες μπράβο..