0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπον, επειδη βλεπω δεν λετε να ησυχασετε, θα σας πω το ποτε θα βγουν τα 1α αποτελεσματα (θεολογων,φυσικων και μαθηματικων) για να ληξει πια αυτο το ποτε και ποτε. Παρασκευη 19 Ιουνιου θα αρχισουν να ανακοινωνονται. (ή 18/6) μεχρι τοτε μην ακουσω κιχ
φυσικοι= τα τελεια ατομα, θετικη σκεψη, σοβαρτοτητα. οι θεωρητικοι ειμαστε (κυριως εγω) αλλου ο παπας αλλου τα ρασα του.
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 04, 2009, 11:02:57 amΛοιπον, επειδη βλεπω δεν λετε να ησυχασετε, θα σας πω το ποτε θα βγουν τα 1α αποτελεσματα (θεολογων,φυσικων και μαθηματικων) για να ληξει πια αυτο το ποτε και ποτε. Παρασκευη 19 Ιουνιου θα αρχισουν να ανακοινωνονται. (ή 18/6) μεχρι τοτε μην ακουσω κιχΜάρκο να σαι καλά για την ενημέρωση, σίγουρα δεν κάνεις πλάκα έτσι; Δε θέλω να μου αποκαλύψεις τις πηγές σου αλλά να μου πεις αν είναι έγκυρες. Μπας και ξέρεις κατά που θα πάει η βάση των φυσικών;
Παράθεση από: tzamalou στις Ιουνίου 04, 2009, 12:24:54 pmΠαράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 04, 2009, 11:02:57 amΛοιπον, επειδη βλεπω δεν λετε να ησυχασετε, θα σας πω το ποτε θα βγουν τα 1α αποτελεσματα (θεολογων,φυσικων και μαθηματικων) για να ληξει πια αυτο το ποτε και ποτε. Παρασκευη 19 Ιουνιου θα αρχισουν να ανακοινωνονται. (ή 18/6) μεχρι τοτε μην ακουσω κιχΜάρκο να σαι καλά για την ενημέρωση, σίγουρα δεν κάνεις πλάκα έτσι; Δε θέλω να μου αποκαλύψεις τις πηγές σου αλλά να μου πεις αν είναι έγκυρες. Μπας και ξέρεις κατά που θα πάει η βάση των φυσικών;tzamalou ρωτησαμε τον Sun?
φυσικοι= τα τελεια ατομα, θετικη σκεψη, σοβαρτοτητα.
να τα σβησουμε γιατι θα τα δουν οι πρωινοι και θα τυς πιασει κριση γιατι θα περιμενουν νεοτερα για ΑΣΕΠ
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 04, 2009, 01:01:34 pmφυσικοι= τα τελεια ατομα, θετικη σκεψη, σοβαρτοτητα. τρίχες κατσαρές και του μπογιατζή ο κόπανος!(ως γνήσιος φυσικός, περιαυτολογώ και σκέφτομαι φωναχτά!)
τα καταφεραμε τους διωξαμε τους φιλολογους
χαχαχαχ, γράψαμε 3 συνεχόμενα post χωρίς να προλάβει να παρέμβει φιλόλογος εδώ μέσα!!!!πρέπει να είναι ρεκόρ!