0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια δεν φταινε οι ανθρωποι που καθυστερουν τα αποτελεσματα. ολοι εργαζονται πυρετωδως. ξερετε τι φταιει? που τελικα δε δωσαμε το δεκεμβρη. γιατι ο ευριπιδης μας ειχε πει οτι αν διναμε το δεκεμβρη θα εβγαιναν τα αποτελεσματα νωρις. μην πω απο τον φεβρουαριο.οπως κ να χει οι ανθρωποι ειχαν ολη την καλη θεληση να βγουν νωρις. τωρα αν δεν εκατσε, ανωτερα βια
έχει ακούσει κανείς τίποτα για τις βάσεις??? Εκτός από ένα άρθρο που έλεγε ότι μόνο οι βάσεις των μαθηματικών θα πέσουν και όλοι οι άλλοι κλάδοι θα έχουν σημαντική άνοδο, δεν έχω μάθει τίποτε άλλο. Τώρα λογικά τα γραπτά έχουν διορθωθεί...
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιουνίου 09, 2009, 03:04:15 pmέχει ακούσει κανείς τίποτα για τις βάσεις??? Εκτός από ένα άρθρο που έλεγε ότι μόνο οι βάσεις των μαθηματικών θα πέσουν και όλοι οι άλλοι κλάδοι θα έχουν σημαντική άνοδο, δεν έχω μάθει τίποτε άλλο. Τώρα λογικά τα γραπτά έχουν διορθωθεί... Που το διαβασες αυτό το άρθρο;και στους
Παράθεση από: πε04.04 στις Ιουνίου 09, 2009, 03:22:52 pmΠαράθεση από: Μαρία!! στις Ιουνίου 09, 2009, 03:04:15 pmέχει ακούσει κανείς τίποτα για τις βάσεις??? Εκτός από ένα άρθρο που έλεγε ότι μόνο οι βάσεις των μαθηματικών θα πέσουν και όλοι οι άλλοι κλάδοι θα έχουν σημαντική άνοδο, δεν έχω μάθει τίποτε άλλο. Τώρα λογικά τα γραπτά έχουν διορθωθεί... Που το διαβασες αυτό το άρθρο;και στους