0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα το μαθεις οταν θα είναι κοντά να βγουν τόσο από το ΑΣΕΠ οσο και απο τις εφημεριδες
Παράθεση από: maryk στις Ιουνίου 16, 2009, 03:49:59 pmΘα το μαθεις οταν θα είναι κοντά να βγουν τόσο από το ΑΣΕΠ οσο και απο τις εφημεριδεςΑ, λένε, δηλαδή, στις 12 Ιουλίου, μετά τις 12:00 το μεσημέρι πάρε τα ηρεμιστικά σου, ένα πιεσόμετρο, ένα βάζο να σπάσεις από τα νεύρα σου και περίμενε στην οθόνη του υπολογιστή σου. Την προηγούμενη φορά τα είδατε εγκαίρως ή είχε πέσει το σύστημα, να ξέρω να μη χάσω όλη τη μέρα μου περιμένοντας!
σαν να το βλεπω μπροστα μου: "Η μερα των αποτελεσματων"βγηκαν! βγηκαν! που? πότε?και παω τρεχοντας στο κομπιουτερ με τα χερια ιδρωμενα και οι παλμοι στο ζενιθ (να καλεσω πριν τον καρδιολογο, καλου κακου)και να μην ανοιγει το συστημα γιατι "επεσε"και να παω να σκασω, και να εχω τη μανα μου να φωναζει : -ελα, θα κρυωσει το φαγητο, ελα να φας και θα προλαβεις να τα δεις- ασε με ρε μανα και συ με το φαγητο! γεμιστα ειναι. τρωγονται και κρυα. Τωρα δεν παει τιποτα κατω,παρατα με....ασε που ισως τελικα να μη πεσει το συστημα του ασεπ αλλα εμεις να μην εχουμε συνδεση εκεινη τη ωρα!και αντε να χτυπαω στη γειτονησα που εκεινη τη στιγμη ανοιγει φυλλο για σπανακοτυροπιτα- συγγνωμη που σας ενοχλω, αλλα εχετε εσεις συνδεση με ιντερνετ γιατι το δικο μας χαλασε και θελω να δω τα αποτελεσματα ....συγγνωμη και παλι, καταλαβαινετε....ή ακομα,-καλουμε και τους φιλους μας τους γνωστους μας τους συγγενεις μας να μπουν, να μαθουν, να μας πουν,και δεν απαντουν ακομα, και η ωρα περνα ,..... και ,μα, τι κανουν ολοι τους? δεν με καταλαβαινουν.και να τα τσιγαρα και να οι καφεδες .... καπως ετσι θα ειναι η ωρα των αποτελεσματων
...Την προηγούμενη φορά τα είδατε εγκαίρως ή είχε πέσει το σύστημα, να ξέρω να μη χάσω όλη τη μέρα μου περιμένοντας!