0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικά ναι, 50 μονάδες το ένα και 50 μονάδες το άλλο. Αν και, κατά τη γνώμη μου, λογικά δε θα έπρεπε μια και το 1ο ερώτημα ζητά κανονικό σχεδιο διδασκαλίας, ενώ το 2ο απλώς απαντάς στις ερωτήσεις. Δηλ στο 1ο γράφεις τουλάχιστον 3,5-4 σελίδες, ενώ στο άλλο απαντάς μέσα σε 2 σελίδες..
Παράθεση από: iamlost στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 10:03:06 amκαλημερααν καποιος μπορει, παρακαλω να μου απαντησει αν το σχεδιο μαθηματος και το δευτερο ερωτημα της ειδικης διδακτικης βαθμολογουνται εξισου.επειδη δεν το ελεγε, ενω το σαββατο στα αρχαια ελεγε οτι καθε 1 απο τα 4 θεματα αντιστοιχει στο 25% του βαθμου!pleaseeeeeeeeeeeeeeeμε εχει φαει η αγωνιαθυμάμαι ότι ανέφερε σε κάποιες οδηγίες που μας μοίρασαν, ότι βαθμολογούνται ισότιμα (μάλιστα 30-30). Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι το 2ο ζήτημα και ειδικά το β΄ μισό του πρώτου υποερωτήματος ήταν φανερά εκτός ύλης, και γι αυτό σηκώνει καταγγελία. (εγώ το είπα και μέσα στο εξεταστικό κέντρο). Γιατί άλλο να θυμάσαι ποιο παράθεμα από τον ΄Ομηρο είναι και άλλο να αναλύσεις τη λειτουργία του εκεί. Η ΠΕΑΕ πρέπει να επιληφθεί της υπόθεσης.
καλημερααν καποιος μπορει, παρακαλω να μου απαντησει αν το σχεδιο μαθηματος και το δευτερο ερωτημα της ειδικης διδακτικης βαθμολογουνται εξισου.επειδη δεν το ελεγε, ενω το σαββατο στα αρχαια ελεγε οτι καθε 1 απο τα 4 θεματα αντιστοιχει στο 25% του βαθμου!pleaseeeeeeeeeeeeeeeμε εχει φαει η αγωνια
Παιδιά στα νέα ζητούσε θεματικούς άξονες πάνω στους οποίους θα βασιστεί η διδασκαλία, όχι την ίδια τη διδασκαλία. Πάντως μην τρελαινόμαστε γιατί υπάρχουν πολλές απόψεις και τελικά εξαρτάται από το πως θα το δει ο ίδιος ο βαθμολογητής.
Πάντως στην ειδική διδακτική ιστορίας έλεγε ότι τα δύο ερωτήματα είναι ισοδύναμα, οπότε θεωρώ ότι αυτό ισχύει και για τις άλλες διδακτικές. Ως προς τα σκέλη α και β όμως κάθε ερωτήματος, νομίζω ότι δεν είναι ισοδύναμα. Την προηγούμενη φορά είχα γράψει καλά τα α σκέλη επιγραμματικά τα β σκέλη (λόγω έλλειψης χρόνου) και είχα πάρει 88! Συνεπώς μάλλον συναξιολογούνται.