PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων
(Συντονιστές:
Pixie
,
MARKOS
,
AntreaEirini
)
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
Ψηφοφορία
Πού πιστεύετε οτι θα κυμανθεί η βάση φέτος;
πάνω από 75
64 (59.8%)
70-75
28 (26.2%)
65-70
6 (5.6%)
60-65
9 (8.4%)
Σύνολο ψηφοφόρων:
106
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: (Αναγνώστηκε 11613 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
baxev_ch
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
(Χωρίς τίτλο)
«
στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 11:14:01 am »
Tweet
Συνάδελφοι μετά τον περιβόητο ασεπ ....πού πιστεύετε οτι θα κυμανθούν οι βάσεις φέτος;Εγώ πιστεύω γύρω στο 78, λόγω του μειωμένου αριθμού των θέσεων...
Καταγράφηκε
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 19:46:41 »
morgan
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 02
Απ:
«
Απάντηση #1 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 11:42:18 am »
Δυστυχώς κι εγώ το κόβω για πάνω από 75. Ας κάνει, όμως, κι φίλτατος Οβίδιος το θαύμα του. Στον προηγούμενο είχε πέσει με εκπληκτική ακρίβεια μέσα. Όσοι είναι παλιοί εδώ θα θυμούνται.
Καταγράφηκε
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ
maryk
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #2 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 11:48:24 am »
Εγώ παιδιά 'εχω την αίσθηση ότι θα κυμανθεί γύρω στο 74...Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται αρκετά αισιόδοξο αλλά αυτός ο αριθμός μου έχει κολλήσει.
Καταγράφηκε
ΠΕ02
anniegr
Προχωρημένο μέλος
Απ:
«
Απάντηση #3 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 02:56:23 pm »
παιδια καλησπερα και απο μενα....
θεωρω οτι τα θεματα ηταν αρκετα δυσκολοτερα απο την πρηγουμενη φορα....
τα αρχαια αληθεια ειναι πως ηταν καπως πιο βατα...ωστοσο μη ξεχνατε πως παντα βαθμολογουνται αυστηρα...
τα νεα ηταν σαφως πιο δυσκολα απο την προηγουμενη φορα...ενω η ιστορια καθε περσυ και καλυτερα...
διδακτικη εγω ειχα προετοιμαστει για ιστορια...αλλα μολις ειδα τα θεματα...το γυρισα στα αρχαια...οπου το παλεψα οσο μπορουσα...τα παιδαγωγικα τα θεωρω εντελως ακυρα....
πιστευω οτι η βαση θα κυμανθει απο 74,5-76,5......
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 19:46:41 »
olgalia
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Απ:
«
Απάντηση #4 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 03:19:14 pm »
Περιμένετε τις επίσημες απαντήσεις του ΑΣΕΠ για να κρίνετε. Τότε η εικόνα θα είναι πιο ολοκληρωμένη πιστεύω.
Καταγράφηκε
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...
aristos2
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
Απ:
«
Απάντηση #5 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 03:44:09 pm »
Μιλάμε για λιγότερους διοριστέους, δυσκολότερα- αλλοπρόσαλα θέματα και πιθανή έως δεδομένη διάθεση του ΥΠΕΠΘ για λιγότερους επιτυχόντες, λόγω 24μηνου.
Η βάση διορισμού - κατά τη άποψή μου - θα είναι στα επίπεδα του προηγούμενου διαγ. ή και πιο κάτω.
Καταγράφηκε
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...
aeee
Ιστορικό μέλος
Απ:
«
Απάντηση #6 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 03:47:41 pm »
ποια θεωρείτε να είναι η βάση αναπληρωτών φιλολόγων;
Καταγράφηκε
aristos2
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Απ:
«
Απάντηση #7 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 04:00:27 pm »
Μόλις άνοιξα αυτό το θέμα.
Καταγράφηκε
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...
olgalia
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Απ:
«
Απάντηση #8 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 04:01:38 pm »
Δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμη ασφαλείς προβλέψεις. Αν ο τελευταίος διοριστέος με ΑΣΕΠ έχει 78 μόρια (όσα δηλ είχε ο 480 στον προηγούμενο), τότε η βάση θα ανέβει 3,5 μόρια περίπου! Έτσι δεν είναι;
Είναι παρατηρημένο ότι μετά από καθε ΑΣΕΠ ανεβαίνει η βάση αναπλήρωσης. Το πόσο εξαρτάται από τα μόρια του τελευταίου διοριστέου. Οπότε μέχρι τα οριστικά αποτελέσματα το Μάη-Ιούνη, καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα... δυστυχώς... Εσείς τι νομίζετε;
Καταγράφηκε
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...
moagniko
Πλήρες μέλος
Απ:
«
Απάντηση #9 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:03:12 pm »
Λοιπόν.. Πιστεύω ότι η βάση θα διαμορφωθεί πάνω από 75 ΣΙΓΟΥΡΑ. Μπορεί τα θέματα να ήταν για παπαγάλους και περίεργους [που θέλουν να μαθαίνουν την ηλικία των άλλων <το πιάσατε νομίζω>], αλλά ΠΑΝΤΑ υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι γράφουν τέλεια τα αναμενόμενα λόγω διαβάσματος και τέλεια [ή σχεδόν τέλεια] και τα περίεργα [είτε λόγω εξονυχιστικού διαβάσματος είτε λόγω τύχης <παίζει κι αυτό, μπορεί όχι σε όλες τις ερωτήσεις, αλλά σε κάποιες.. Και ξέρετε πόσο πολύτιμη είναι ακόμη και 1 σωστή απάντηση]. Επίσης, έχω να δηλώσω ότι το περίμενα να πέσουν τέτοια θέματα, αφού, εάν έβαζαν εύκολα, θα υπήρχαν ΠΟΛΛΟΙ επιτυχόντες και ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ θέσεις, με αποτέλεσμα να γκρινιάζουμε όλοι. Ενώ τώρα θα πουν: "Δε γράψατε, τι φωνάζετε;" Καταλάβατε;
Σημείωση! Δεν εννοώ ότι όσοι περάσουν είναι παπαγάλοι και περίεργοι, αλλά ότι έτσι μας θέλουν αυτοί και μερικοί από εμάς αναγκαζόμαστε να γίνουμε.
Καταγράφηκε
aristos2
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Απ:
«
Απάντηση #10 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:10:30 pm »
75,65 καθαρό βαθμό είχε ο 480ος διοριστέος στον προηγούμενο ΑΣΕΠ. Με τα φετινά θέματα, αν δεν πέσει η βάση απ' αυτό το νούμερο θα μου φανεί ακατανόητο
Καταγράφηκε
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...
moagniko
Πλήρες μέλος
Απ:
«
Απάντηση #11 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 09:19:48 pm »
Εγώ εννοώ με τις προσαυξήσεις.. σόρι. Θυμάμαι ότι ο τελευταίος διοριστέος [με τις προσαυξήσεις του] πέρυσι είχε γύρω στο 75. Το θυμάμαι γιατί ήμουν κι εγώ κάπου εκεί κοντά..
Καταγράφηκε
sharon
Πλήρες μέλος
Απ:
«
Απάντηση #12 στις:
Φεβρουαρίου 03, 2009, 11:15:38 am »
καλημέρα σας! εγώ νομίζω ότι η βάση του διορισμού θα πέσει ..γιατί φέτος τα θέματα ήταν ζόρικά σε τρια αντικείμενα.. νέα-ιστορία και παιδαγωγικά.. στη διδακτική δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα εύκολα..αυτά τα παιδαγωγικά φέτος ..ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει!!γύρω στο 75 το κόβω
Καταγράφηκε
swtia
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Απ:
«
Απάντηση #13 στις:
Φεβρουαρίου 03, 2009, 12:29:05 pm »
δεν μπορουμε να δουμε την βαση αν δεν δουμε πως θα βαθμολογησουν αρχαια και διδακτικη. και το 2005 ηταν πανω απο 1000 οι θεσεις αν θυμαμαι καλα και επεσαν στις 840 αλλα η βαση ανεβηκε ελαχιστα. εξαρτωνται τα παντα απο το πως θα βαθμολογησουν . στον προηγουμενο ειχαν τσεκουρωσει.
Καταγράφηκε
http://siamantoura.blogspot.com
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum