0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και στον προϊστάμενο και στους διευθυντές των σχολείων. Παρακάλεσα, φώναξα, ανακάλυψα και ξέθαψα γνωστούς και συγγενείς που ήξεραν τον δείνα ή τον τάδε για να τους πουν κι αυτοί ώστε η πίεση να γίνει μεγαλύτερη... πίκρα μεγάλη γιατί δεν είναι του τύπου μου όλη αυτή η διαδικασία και πραγματικά αισθανόμουν άσχημα... κατάφερα να πάρω 4 ώρες στου διαόλου τη μάνα... τα λεφτά που θα πάρω ίσα που βγάζουν τη βενζίνη... όταν άλλοι πήραν 10ωρα μέσα στην πόλη ή δίπλα ακριβώς... δεν τους ενδιαφέρει -τουλάχιστον στη β/μια που ανήκω εγώ- ουτε η επιτυχία στον ΑΣΕΠ ούτε η ηλικία ούτε τίποτα, μόνο οι "γνωστοί". Άσε που πρέπει να ισορροπήσεις ανάμεσα στις ίντριγκες και πολιτικές υστεροβουλίες των προϊσταμένων, των διευθυντών σχολείων και του διευθυντή β/θμιας... Καλή τύχη και γερά νεύρα σου εύχομαι αν θες να μπεις σ' αυτή τη διαδικασία και πας εντελώς "άοπλος"....
δεν τους ενδιαφέρει -τουλάχιστον στη β/μια που ανήκω εγώ- ουτε η επιτυχία στον ΑΣΕΠ ούτε η ηλικία ούτε τίποτα, μόνο οι "γνωστοί". Άσε που πρέπει να ισορροπήσεις ανάμεσα στις ίντριγκες και πολιτικές υστεροβουλίες των προϊσταμένων, των διευθυντών σχολείων και του διευθυντή β/θμιας...
Παράθεση από: olgalia στις Μαρτίου 07, 2009, 06:03:58 pmΚαι στον προϊστάμενο και στους διευθυντές των σχολείων. Παρακάλεσα, φώναξα, ανακάλυψα και ξέθαψα γνωστούς και συγγενείς που ήξεραν τον δείνα ή τον τάδε για να τους πουν κι αυτοί ώστε η πίεση να γίνει μεγαλύτερη... πίκρα μεγάλη γιατί δεν είναι του τύπου μου όλη αυτή η διαδικασία και πραγματικά αισθανόμουν άσχημα... κατάφερα να πάρω 4 ώρες στου διαόλου τη μάνα... τα λεφτά που θα πάρω ίσα που βγάζουν τη βενζίνη... όταν άλλοι πήραν 10ωρα μέσα στην πόλη ή δίπλα ακριβώς... δεν τους ενδιαφέρει -τουλάχιστον στη β/μια που ανήκω εγώ- ουτε η επιτυχία στον ΑΣΕΠ ούτε η ηλικία ούτε τίποτα, μόνο οι "γνωστοί". Άσε που πρέπει να ισορροπήσεις ανάμεσα στις ίντριγκες και πολιτικές υστεροβουλίες των προϊσταμένων, των διευθυντών σχολείων και του διευθυντή β/θμιας... Καλή τύχη και γερά νεύρα σου εύχομαι αν θες να μπεις σ' αυτή τη διαδικασία και πας εντελώς "άοπλος"....Κατάλαβα τι λες...δεν μαρέσουν αυτά κ μενα (είναι τελείως κόντρα στο χαρακτήρα μου) αλλά αν τώρα είμαι επιτυχούσα θα το κάνω...τα χρόνια φεύγουν, πρέπει να μαζεύουμε μερικά μόρια...
συμφωνώ γύρω στα 20έχετε ακούσει εάν οι φιλόλογοι έχουν γράψει καλά στον ασεπ;;γιατί εάν ναι τότε ίσως να είναι λίγο παραπάνωλέω, δεν ξέρω.
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 10, 2009, 08:31:56 amσυμφωνώ γύρω στα 20έχετε ακούσει εάν οι φιλόλογοι έχουν γράψει καλά στον ασεπ;;γιατί εάν ναι τότε ίσως να είναι λίγο παραπάνωλέω, δεν ξέρω.http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=11162.0
Ωχ, Στράτο91, δεν το είχα σκεφτεί! Απόλυτο δίκιο έχεις!ω Ο 480ος επιτυχών στον ΑΣΕΠ του 2007 πόσα μόρια είχε;