0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ'ότι είδα για μία Σάχλου Νεκταρία είχε 17,07 μόρια απο ΑΣΕΠ μόνο.
Δεν το ξέρω αυτό ότι δε γίνεται χωρίς να είναι τρίτεκνη.Υπολογίζω ότι για να την καλέσουν πάει να πει ότι η βάση αναπλήρωσης έπεσε.Αν κάποιος είναι πιο ενημερωμένος ας μας πει.
Παράθεση από: kastanaki στις Φεβρουαρίου 13, 2009, 03:34:07 pmΔεν το ξέρω αυτό ότι δε γίνεται χωρίς να είναι τρίτεκνη.Υπολογίζω ότι για να την καλέσουν πάει να πει ότι η βάση αναπλήρωσης έπεσε.Αν κάποιος είναι πιο ενημερωμένος ας μας πει. Στον πινακα οπως τον εχω σωσει απο περασμενη φορα δε μου την εμφανιζει τριτεκνη, οποτε δεν καταλαβαινω πως γινεται, επισης δε βρισκω και τη μηλα νικολιτσα. Μπορει να κοιταξει και καποιος αλλος?
Παράθεση από: zizoulis στις Φεβρουαρίου 13, 2009, 03:37:38 pmΠαράθεση από: kastanaki στις Φεβρουαρίου 13, 2009, 03:34:07 pmΔεν το ξέρω αυτό ότι δε γίνεται χωρίς να είναι τρίτεκνη.Υπολογίζω ότι για να την καλέσουν πάει να πει ότι η βάση αναπλήρωσης έπεσε.Αν κάποιος είναι πιο ενημερωμένος ας μας πει. Στον πινακα οπως τον εχω σωσει απο περασμενη φορα δε μου την εμφανιζει τριτεκνη, οποτε δεν καταλαβαινω πως γινεται, επισης δε βρισκω και τη μηλα νικολιτσα. Μπορει να κοιταξει και καποιος αλλος? H Σάχλου Νεκταρία είναι τρίτεκνη σύμφωνα με τον πίνακα αναπληρωτών.Η Μηλά Νικολίτσα είναι ψηλά(Νο 5) στον πίνακα των αναπληρωτών , μάλλον πολύτεκνη.
πήραν 4 ή 5 νομίζω αναπληρωτές ακόμη. μήπως είδε κανείς τα μόρια που είχαν;;; η βάση αναπλήρωσης φέτος κυμάνθηκε περί τα 18900+;
Παράθεση από: legend στις Φεβρουαρίου 13, 2009, 02:56:26 pmπήραν 4 ή 5 νομίζω αναπληρωτές ακόμη. μήπως είδε κανείς τα μόρια που είχαν;;; η βάση αναπλήρωσης φέτος κυμάνθηκε περί τα 18900+; Μετά τις σημερινές προσλήψεις η βάση (για τους μη τρίτεκνους) έπεσε στα 19.414 μόρια.
Ξεχνάς πως κλήθηκαν λιγότεροι αναπληρωτές σε σχέση με πέρσι, λόγω των ρυθμίσεων. Του χρόνου οι διορισμοί θα είναι λιγότεροι και - με ανάλογες ανάγκες - οι αναπληρωτές περισσότεροι.Αισιοδοξία......................