0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν ταυτόχρονα με την άδεια ανατροφής έχεις και απόσπαση σε άλλο πυσδε θα πας στο γραφείο ή τη δ/νση δ/θμιας εκπ/σης στην οποία ανήκεις ως αποσπασμένη για να σου το θεωρήσουν ως εξής: . απο την β/θμια της οργανικής θα ζητήσεις να σου στείλουν μια βεβαίωση υπηρεσίας και με αυτή θα πας στην πλησιέστερη β/θμια και θα σου το θεωρήσουν εκεί ( αφού πρώτα θα έχουν συννενοηθεί οι δύο προϊστάμενοι... )αν τελεις σε άδεια ανατροφής χωρίς όμως αποσπαση τότε θα ζητήσεις απο τη δ/νση ή το γραφείο που ανήκεις οργανικά να σου στείλουν μια βεβαίωση υπηρεσίας. Με αυτή και με ένα αντίγραφο της άδειας ανατροφής τέκνου θα πας στον ΟΠΑΔ και θα στο θεωρήσουν εκεί
Μπορείς να θεωρήσεις το βιβλιάριο σε οποιαδήποτε α/βαθμια ή β/βάθμα. Εμένα δε μου ζήτησαν βεβαίωση. Ούτε επικοινώνησαν οι προϊστάμενοι. Πήγα στη γραμματεία και μου το σφράγισαν αμέσως. Απ'ότι ξέρω το ίδιο γίνεται και σε άλλες διευθύνσεις.
Οι γιατροί, όπως μου είπε ο παιδίατρός μας, διέκοψαν τη σύμβαση.
Παράθεση από: geo33 στις Μαΐου 02, 2011, 10:43:09 pmΟι γιατροί, όπως μου είπε ο παιδίατρός μας, διέκοψαν τη σύμβαση. Έχει αλλάξει κάτι;