Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι είμαι εγώ με τα φιλαράκια μου.Μπορείς να μου πεις έναν τρόπο για να προστατέψει η πολιτεία τα νησιά από το να μείνουν χωρίς καθηγητές,εκτός από τα μόρια?
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 07, 2009, 10:07:48 pmΈτσι είμαι εγώ με τα φιλαράκια μου.Μπορείς να μου πεις έναν τρόπο για να προστατέψει η πολιτεία τα νησιά από το να μείνουν χωρίς καθηγητές,εκτός από τα μόρια?Σε ιδεες η αληθεια ειναι δεν ειμαι πολυ καλη,σκεφτομαι εαν εδινε καποια κινητρα, οπως μειωμενη φορολογια ,η επιδομα ενοικιου σε νησια δυσπροσιτα ,η δεν ξερω τι αλλο, πολιτικος δεν ειμαι αλλα σιγουρα υπαρχουν τροποι.
Παράθεση από: DOG στις Ιουλίου 08, 2009, 01:27:50 amθα ηταν περισσοτεροι οι απο τον ασεπ διοριστεοι,αν δεν επαιρνε αυτους με προυπηρεσια...ομως κ αυτοι καθηγητες ειναι,κ πολλοι εχουν παει στου διαολου τη μανα σαν ωρομισθιοι η αναπληρωτες κ αξιζουν νομιζω καποια μοριοδοτηση απο αυτα(εξαιρω την βυσματικη πδσ,πχ κατι 10ωρα στα χαρτια μονο)Συνάδελφε DOG, είμαι από εκείνους που θα διοριστούν με προϋπηρεσία + επιτυχία ΑΣΕΠ, τουτ'έστιν με το 24μηνο.Δεν τό'θελα έτσι, θα προτιμούσα να διοριστώ το 2007 με τον ΑΣΕΠ, όταν στερήθηκα το διορισμό για 1 μονάδα (74.80 ο τελευταίος διοριστέος, 73.80 εγώ ).Όμως, αυτός ο ΑΣΕΠ του 2007 μου έδωσε πολλά μόρια και με έστειλε αναπληρώτρια πέρυσι και φέτος εκεί που είπες, στου διαόλου τη μάνα ή, αλλιώς, στην πινέζα του χάρτη... Παρόλ'αυτά, φέτος δεν επαναπαύτηκα, αλλά ξαναέδωσα ΑΣΕΠ, τον 3ο μου...Συγχρόνως, συνάδελφός μου χωρίς να έχει δώσει ΑΣΕΠ ποτέ μάζευε προϋπηρεσία με ΠΔΣ, αυτά τα μόρια την έστειλαν αναπληρώτρια, αυτή η αναπλήρωση την διορίζει φέτος με το 40%...Θέλεις να συγκρίνεις; Πιστεύω πως δεν χρειάζεται...
θα ηταν περισσοτεροι οι απο τον ασεπ διοριστεοι,αν δεν επαιρνε αυτους με προυπηρεσια...ομως κ αυτοι καθηγητες ειναι,κ πολλοι εχουν παει στου διαολου τη μανα σαν ωρομισθιοι η αναπληρωτες κ αξιζουν νομιζω καποια μοριοδοτηση απο αυτα(εξαιρω την βυσματικη πδσ,πχ κατι 10ωρα στα χαρτια μονο)
Παράθεση από: Λουλου στις Ιουλίου 08, 2009, 01:42:35 pmΠαράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 07, 2009, 10:07:48 pmΈτσι είμαι εγώ με τα φιλαράκια μου.Μπορείς να μου πεις έναν τρόπο για να προστατέψει η πολιτεία τα νησιά από το να μείνουν χωρίς καθηγητές,εκτός από τα μόρια?Σε ιδεες η αληθεια ειναι δεν ειμαι πολυ καλη,σκεφτομαι εαν εδινε καποια κινητρα, οπως μειωμενη φορολογια ,η επιδομα ενοικιου σε νησια δυσπροσιτα ,η δεν ξερω τι αλλο, πολιτικος δεν ειμαι αλλα σιγουρα υπαρχουν τροποι.Kala η μειωμενη φορολογια δεν εχει αντικρυσμα γιατι το δηλωμενο και πραγματικα εισπρακτεο ποσο ειναι αρκετα κατω απο το αφορολογητο οριο ,μονο που δεν αγγιζει το κατωτατο μηδενικο οριο
Παράθεση από: resquer στις Ιουλίου 08, 2009, 01:47:40 pmΠαράθεση από: Λουλου στις Ιουλίου 08, 2009, 01:42:35 pmΠαράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 07, 2009, 10:07:48 pmΈτσι είμαι εγώ με τα φιλαράκια μου.Μπορείς να μου πεις έναν τρόπο για να προστατέψει η πολιτεία τα νησιά από το να μείνουν χωρίς καθηγητές,εκτός από τα μόρια?Σε ιδεες η αληθεια ειναι δεν ειμαι πολυ καλη,σκεφτομαι εαν εδινε καποια κινητρα, οπως μειωμενη φορολογια ,η επιδομα ενοικιου σε νησια δυσπροσιτα ,η δεν ξερω τι αλλο, πολιτικος δεν ειμαι αλλα σιγουρα υπαρχουν τροποι.Kala η μειωμενη φορολογια δεν εχει αντικρυσμα γιατι το δηλωμενο και πραγματικα εισπρακτεο ποσο ειναι αρκετα κατω απο το αφορολογητο οριο ,μονο που δεν αγγιζει το κατωτατο μηδενικο οριοΕχεις δικιο ομως δεν υπαρχει μονο η ετησια φορολογια εισοδηματος,υπαρχουν και τα τελη κυκλοφοριας αυτοκινητου ,υπαρχουν επισης εκτακτες εισφορες, δεν θυμαμαι πως λεγονται, για συναδελφους που εχουν σπιτι,η παιρνουν καποιο ενοικιο,μπορουν επισης να δινουν δικαιωμα αγορας αυτοκινητου αφορολογητα γι συναδελφους που θα μεινουν υποχρεωτικα σε πολεις κατω των 5000 κατοικων (παλια γινονταν αυτο με τους ναυτικους) τοθλαχιστον μια 5ετια .
Και την πδσ ποιος θα την κάνει?Κάποιος δεν πρέπει να ταλαιπωρηθεί για την κάνει κι αυτήν?Δεν έχουν όλα τα παδιά λεφτά για φροντιστήρια.
Τέλεια........ξέρεις σε πόσα σχολεία θα πρέπει να πηγαίνει για να συμπληρώνει ωράριο με 2 ώρες πδσ σε κάθε τάξη?Σκέψου επίσης ότι ένα τμήμα της πδσ,δε ξεκινάει από την αρχή της χρονιάς και δεν είναι και βέβαιο ότι θα την τελειώνει τη χρονιά,αφού αν δεν έρχονται τα παιδιά το τμήμα κλείνει.Σε αυτήν την περίπτωση τι θα γίνεται?
bikini δε νομιζω οτι διαφωνουμε πολυ1) οπως ειδες,εχω γραψει οτι εξαιρω την πδσ.2) απλα πιστευω οτι πρεπει η προυπηρεσια να ανταμειβεται,κ αυτο δεν ειναι βυσματικο,καθως πολλοι την πηραν επειδη εγραψαν καλα σε εναν ασεπ!3) κ να κανουμε αξιοκρατικη την πδσ,κ να προσμετραται κ εκεινη μετα.4) δεν καταλαβαινω αυτο το 100% μεσω ασεπ.5) δηλαδη οποιον εχει κανει 2 χρονια αναπληρωτης η ωρομισθιος σε απομακρο νησακι,δεν πρεπει να τον μοριοδοτησουμε???
Eimaste στον τροπο διορισμων.Αυτο και τελος.Στο περιπου οπως εγινε εφετος με την Π>Δ.Σ. με συμπληρωση ωραριου ενος αναπληρωτη.Καλυτερα αναπληρωτης παρα 1 ωρομισθιος το πρωι κι ενας ωρομισθιος το απογευμα.Τί συζητας για αποστασεις απο το ενα σχολειο στο αλλο του ιδιου νομου,αφου τρεχουν και σε αλλο νομο αυθημερον για Π.Δ.Σ.Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 08, 2009, 02:43:49 pmΤέλεια........ξέρεις σε πόσα σχολεία θα πρέπει να πηγαίνει για να συμπληρώνει ωράριο με 2 ώρες πδσ σε κάθε τάξη?Σκέψου επίσης ότι ένα τμήμα της πδσ,δε ξεκινάει από την αρχή της χρονιάς και δεν είναι και βέβαιο ότι θα την τελειώνει τη χρονιά,αφού αν δεν έρχονται τα παιδιά το τμήμα κλείνει.Σε αυτήν την περίπτωση τι θα γίνεται?
Κι εσύ βρε Marion noυ ξέρεις ότι κάποιος που είναι ωρομίσθιος είναι άξιος να μπαίνει σε τάξη?