Σύνολο ψηφοφόρων: 465
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ εκπροσωπεί οποιονδήποτε υπηρετεί στο δημόσιο σχολείο (μόνιμος, αναπληρωτής ωρομίσθιος). Οι δύο τελευταίες κατηγορίες δεν έχουν μονιμοποιηθεί, άρα δικαιούται να μιλά κ εκ μέρους αυτών, ναι;
Δυστυχώς , είμαστε όλοι οι ΑΣΕΠίτες μ@λ@κες- για αυτούς που παίρνουν προϋπηρεσία ξανά και ξανά με πλάγιους τρόπους και διορίζονται σε κάποια χρόνια με το 40%- για τους 3τεκνους- για τους πολύτεκνους- για τους ΟΑΕΔίτες πια- για την ΟΛΜΕ, εφόσον πιέζει για προσλήψεις άλλων χωρίς την προύπόθεση του ΑΣΕΠ
μη ξεχνάμε ότι ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό αναπληρωτών προέκυψε από επιτυχόντες του ασέπ που είχαν ταυτόχρονα και 3-5 μόρια από πρόσθετη. δηλ και αυτές οι τεράστιες προϋπηρεσίες από αναπληρώσεις έχουν στηριχθεί στις μαύρες ώρες της ΠΔΣ. ΠΌΣΟΙ ΆΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΏΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΕΝΟΥΣ αναπληρωτές έχουν προέλθει από καθαρές ωρομισθίες; πόσοι από μας τους έχοντες μόνο μόρια από ασεπ χάσαμε τόσες αναπληρώσεις επειδή τόσα χρόνια δε μαζέψαμε αυτά τα 3-5 μόρια από ΠΔΣ δίπλα στο σπίτι μας και χωρίς μάλιστα καν να γίνεται μάθημα.το λιγότερο που μπορει να γίνει είναι να αποκλειστούν από όλους τους πίνακες όσοι δεν έχουν έστω μια επιτυχία στον ασεπ.
από το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ο.Λ.Μ.Ε.http://www.alfavita.gr/ank_b/ank14_4_10_0415.phpΘεσμοθετείται ένα νέο σύστημα διορισμών αποκλειστικά στηριγμένο στον ΑΣΕΠ, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση σε δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς, οι οποίοι για πολλά χρόνια μαζεύουν προϋπηρεσία, ώρα την ώρα, μόριο το μόριο, εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα.Τα σχόλιά μου .1) ανατρίχιασε η ΟΛΜΕ 2) για αυτούς που τόσα χρόνια μάζευαν τα μόρια από την Π.Δ.Σ. και τα λοιπά παράθυρα της ευνοιοκρατίας και έτρωγαν τις θέσεις από εκείνους που προσπαθούσαν να διοριστούν αξιοκρατικά , θα μας μιλήσει ποτέ η Ο.Λ.Μ.Ε. ? 3) και άλλοι ήθελαν να εργαστούν αλλά δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη.4) Θα καταλάβει ποτέ ότι εκπροσωπεί και όσους έχουμε διοριστεί αξιοκρατικά ?
να ρωτησω αν καποιος εχει καταλαβει....αν ειμαι στον κλειδωμενο πινακα προυπηρεσίας με λιγα μορια και ειμαι επιτυχων σε ασεπ παλαιο (1998κ 200)θα γραφτω στο νεο πινακα του 2012?