0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα,θα μπορούσε κάποιος/α να μου εξηγήσει πώς υπολογίζεται η γεν. και ειδικη διδακτικήαυτο με το 40% και το 60% γιατι δεν μπορώ να το κατανοήσω...εχω περάσει στις φάση των υποθέσεων(τρομάρα μου)..αν εγραψα ειδική τόσο....μπλα..μπλα..και δεν μπορώ να το υπολογίσω..ευχαριστώ
Αστρομαν,εστω οτι εγραψες 65 ειδικη διδακτικη και 85 παιδαγωγικα ο βαθμος σου θα βγει ως εξης: 60/100*65=39 και 40/100*85=34 μετα προσθετεις 39+34=73 αν συμμετειχαν οι 2 βαθμοι κατα 50% τοτε θα ειχες 65+85=150/2=75 καταλαβες τι σημαινει 60% και 40% ?
καλε θα με τρελανευτε!!!μια χαρα τα πηγα...τι να πω και γω που στα αρχαια εκανα 3 λαθη και 2 αναπαντητες...μπορει καποιος να μου πει πως θα βγαλω τα αρχαια μοναχα στις πολλαπλης???εχω ελπιδες με της αναπτυξης να περασω την βαση στα αρχαια? :'(στα νεα υπολογιζω καπου 60 και στην ιστορια επισης :'(φοβαμαι μην και δεν πιασω την βαση...για να περασουμε την 1η ενοτητα θελουμε 50???
Παράθεση από: Sun στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:46:42 pmΠώς τα πήγατε λοιπόν ; Εγώ μέτρια νομίζω . Κινούμαι σε ένα μέσο όρο κοντά στο 72,5% . Ελπίζω στη διδακτική και στο γνωστικό των αρχαίων . Αν όμως κινηθώ και σε αυτά τα επίπεδα , του χρόνου θα έχω περίπου 38 μόρια στον πίνακα των Αναπληρωτών.Ποσες πολλαπλης επιλογης εχεις σωστες απο το γνωστικο;
Πώς τα πήγατε λοιπόν ; Εγώ μέτρια νομίζω . Κινούμαι σε ένα μέσο όρο κοντά στο 72,5% . Ελπίζω στη διδακτική και στο γνωστικό των αρχαίων . Αν όμως κινηθώ και σε αυτά τα επίπεδα , του χρόνου θα έχω περίπου 38 μόρια στον πίνακα των Αναπληρωτών.