0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: morgan στις Φεβρουαρίου 11, 2009, 02:31:32 pmΟσοι αναφέραμε όλη τη φιλοξενία ή που την κάτσαμε ή που αυτό έπρεπε να κάνουμε. Ενδιάμεσο δεν υπάρχει.Εγώ ανέφερα τη φιλοξενία, αλλά σαν εισαγωγικά πριν ν' αρχίσω να γράφω για τη σκηνή του φαγητού. Αφού είπα για τη φιλοξενία επιγραμματικά, μετά είπα ότι ξεκινάει η τυπική σκηνή του φαγητού που μας ενδιαφέρει και ανέλυσα με λεπτομέρειες τα στάδια. Γνώμη μου είναι ότι επειδή το φαγητό υπάγεται πάντα στη φιλοξενία, σαν εισαγωγικό πλαίσιο δεν ήταν λάθος να γράψουμε και για τη φιλοξενία. Ωστόσο όμως έπρεπε να τονίσουμε ότι μας ενδιαφέρει η σκηνή του φαγητού που αρχίζει από το τάδε σημείο και προχωρά. Μου φαίνεται αυτονόητο ότι δεν μπορούσες ν' αρχίσεις κατευθείαν να λες για το φαγητό. Θα δείξει βέβαια καθώς πιστεύω και πάλι ότι λόγω υποκειμενικότητας θα δούμε γραπτά με ολόκληρη τη φιλοξενία να παίρνουν καλό βαθμό όπως επίσης και άλλα που να μην αναφέρονται καθόλου στη φιλοξενία.
Οσοι αναφέραμε όλη τη φιλοξενία ή που την κάτσαμε ή που αυτό έπρεπε να κάνουμε. Ενδιάμεσο δεν υπάρχει.
Παράθεση από: stratos91 στις Φεβρουαρίου 11, 2009, 02:40:44 pmΠαράθεση από: morgan στις Φεβρουαρίου 11, 2009, 02:31:32 pmΟσοι αναφέραμε όλη τη φιλοξενία ή που την κάτσαμε ή που αυτό έπρεπε να κάνουμε. Ενδιάμεσο δεν υπάρχει.Εγώ ανέφερα τη φιλοξενία, αλλά σαν εισαγωγικά πριν ν' αρχίσω να γράφω για τη σκηνή του φαγητού. Αφού είπα για τη φιλοξενία επιγραμματικά, μετά είπα ότι ξεκινάει η τυπική σκηνή του φαγητού που μας ενδιαφέρει και ανέλυσα με λεπτομέρειες τα στάδια. Γνώμη μου είναι ότι επειδή το φαγητό υπάγεται πάντα στη φιλοξενία, σαν εισαγωγικό πλαίσιο δεν ήταν λάθος να γράψουμε και για τη φιλοξενία. Ωστόσο όμως έπρεπε να τονίσουμε ότι μας ενδιαφέρει η σκηνή του φαγητού που αρχίζει από το τάδε σημείο και προχωρά. Μου φαίνεται αυτονόητο ότι δεν μπορούσες ν' αρχίσεις κατευθείαν να λες για το φαγητό. Θα δείξει βέβαια καθώς πιστεύω και πάλι ότι λόγω υποκειμενικότητας θα δούμε γραπτά με ολόκληρη τη φιλοξενία να παίρνουν καλό βαθμό όπως επίσης και άλλα που να μην αναφέρονται καθόλου στη φιλοξενία.Συμφωνώ απολύτα με την απάντηση που δίνει ο Στράτος.
Αυτό φάνηκε από τα παράλληλα που δόθηκαν
Παράθεση από: Supreme στις Μαρτίου 06, 2009, 06:47:48 pmΑυτό φάνηκε από τα παράλληλα που δόθηκανΚαι πάλι όμως επειδή το κύριο απόσπασμα ήταν αυτό από την Οδύσσεια, εξακολουθώ να υποστηρίζω την άποψη ότι επιγραμματικά χρειάζονταν και αναφορά στη φιλοξενία. Όσον αφορά το αν πάντα υπάγεται το γεύμα στη φιλοξενία, δεν το γνωρίζω. Προσωπικά, αν θυμάμαι καλά, είπα ότι "απαντάται κυρίως" σε σκηνές φιλοξενίας. Ελπίζω να είναι σωστό.Πάντως όπως είπε και η marion, ακόμα και αντικειμενικά να τα έχεις σωστά και καλογραμμένα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το βαθμό.