0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλα 25 εχουμε σημερα αποκλειεται να βγει το πρωτο κυμα-τσουναμι.Η διαισθηση μου λεει για Παρασκευη.Αλλος για προβλεψη;Τι λετε να βαλουμε κ στοιχηματα ;
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 25, 2009, 01:45:54 amXαρά μου να συναντήσω τον οποιοδήποτε σ' ένα σχολείο όπου θα ηρεμήσει μόνιμα ή ψυχή και το μυαλό μου - ακόμη και τον Αρσένη, για να του επισημάνω πόσο με καθυστέρησε - πόσο μάλλον μια γλυκύτατη γλωσσολόγο και γλωσσοπλάστρια!Αύριο πάλι .......Ακόμη και καποιον ΟΑΕΔΙΤΗ (απο τους πολυ πολυ γνωστους);;;;; ;;;
Xαρά μου να συναντήσω τον οποιοδήποτε σ' ένα σχολείο όπου θα ηρεμήσει μόνιμα ή ψυχή και το μυαλό μου - ακόμη και τον Αρσένη, για να του επισημάνω πόσο με καθυστέρησε - πόσο μάλλον μια γλυκύτατη γλωσσολόγο και γλωσσοπλάστρια!Αύριο πάλι ...
Παράθεση από: kat73 στις Αυγούστου 25, 2009, 01:58:42 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 25, 2009, 01:45:54 amXαρά μου να συναντήσω τον οποιοδήποτε σ' ένα σχολείο όπου θα ηρεμήσει μόνιμα ή ψυχή και το μυαλό μου - ακόμη και τον Αρσένη, για να του επισημάνω πόσο με καθυστέρησε - πόσο μάλλον μια γλυκύτατη γλωσσολόγο και γλωσσοπλάστρια!Αύριο πάλι .......Ακόμη και καποιον ΟΑΕΔΙΤΗ (απο τους πολυ πολυ γνωστους);;;;; ;;;Άλλο η συνάντηση ..., άλλο το σοκ! Για να σοβαρευτούμε, πάντως, σε αυτό το θέμα, έχει διαφορά η διεκδίκηση της απαλοιφής μια τεράστιας αδικίας από το ρατσισμό ...Μακριά από εμένα κάθε μορφή ρατσισμού ...
teriη θέση μου είναι 1199 μαζί με τους τρίτεκνους λογικά! είμαι σε αυτή τη σειρά στον καθαρό πίνακα του υπουργείου!πρέπει να αφαιρέσω τουσ τρίτεκνους?Πώς θα ξέρω ποιοι και πόσοι είναι??Ευχαριστωωωωωωω
Αριστάκο, στον κόσμο μου βέβαια εγώ, τώρα κατάλαβα ότι άλλο είναι το πλήθος των αναπληρωτών μέχρι μια φάση και άλλο η θέση που έχει κάποιος στον πίνακα.Πάει δηλ. σύμφωνα με μια ατάκα εδώ στα μέρη μου που λέει :Άλλο πάει να πει Τσοτσός και άλλο Χρήστος Τσοτσορός.
Παράθεση από: bikini στις Αυγούστου 24, 2009, 06:38:46 amΠαράθεση από: elranna στις Αυγούστου 24, 2009, 12:08:18 amΟυφ, μέχρι τώρα είχα το άγχος για το αν θα είμαι αναπληρώτρια.
Παράθεση από: elranna στις Αυγούστου 24, 2009, 12:08:18 amΟυφ, μέχρι τώρα είχα το άγχος για το αν θα είμαι αναπληρώτρια.
Ουφ, μέχρι τώρα είχα το άγχος για το αν θα είμαι αναπληρώτρια.
kostakis οι πίνακες δεν έχουν τους τρίτεκνους και δεν τους αφαιρείς, τους προσθέτεις.