*

Αποστολέας Θέμα: Ειδικη αγωγη και ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 106778 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Απ: Ειδικη αγωγη και ΑΣΕΠ
« Απάντηση #182 στις: Μαΐου 19, 2010, 03:47:47 pm »
Nαι, αλλά μόνο για ΠΕ61, ΠΕ71. Συγκεκριμένα λέει :
<Η κατάργηση των σεμιναρίων των 400 ωρών ως ειδικό τυπικό προσόν τίθεται σε άμεση εφαρμογή για τους κλάδους ΠΕ61, ΠΕ71.>>
είμαι  ΠΕ71.αλλά αυτό  που ρωτάω  είναι  αν  γνωρίζει  κανείς  αν  στον  πίνακα  διοριστέων  τα  μεταπτυχιακά  και  τα  διδακτορικά  θα  προηγούνται  της  προυπηρεσίας γιατί  στον  πίνακα  διοριστέων  της  γενικής  αγωγής  οι  έχοντες  μεταπτυχιακά  και  διδακτορικά  δεν  προηγούνται.η  προυπηρεσία  είναι  αυτή  που  προηγείται  όλων
Πίνακας διοριστέων θα υπάρξει μόνο αφού γίνει ο ΑΣΕΠ...αυτή τη στιγμή εφόσον δεν υπάρχουν ακόμη οργανικές θέσεις δεν υπάρχει πίνακας διοριστέων! Όταν θα γίνει ο ΑΣΕΠ θα δούμε τι θα ισχύσει για την κατάταξη γιατί ο ΑΣΕΠ αλλάζει μορφή και η προυπηρεσία όπως και τα μεταπτυχιακα-διδακτορικά μπαίνουν ως προσαύξηση στον βαθμό των γραπτών....άρα νομίζω πως το κύριο κριτήριο κατάταξης με βάση τη νέα μορφή του ΑΣΕΠ που ανακοινώθηκε θα είναι ο βαθμός των γραπτών και όλα τα άλλα θα μπαίνουν ως προσαυξήσεις...!

Θα το ξαναπώ. Οργανικές θέσεις υπάρχουν και στην α/βάθμια και στη β/βάθμια (εκέι λιγότερες). Μία οργανική έχω και εγώ!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:52:18 »

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Μαΐου 19, 2010, 03:51:43 pm »
Δε σε πιστεύει κανείς  :D :D :D ;D
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Μαΐου 19, 2010, 03:52:22 pm »
Nαι, αλλά μόνο για ΠΕ61, ΠΕ71. Συγκεκριμένα λέει :
<Η κατάργηση των σεμιναρίων των 400 ωρών ως ειδικό τυπικό προσόν τίθεται σε άμεση εφαρμογή για τους κλάδους ΠΕ61, ΠΕ71.>>
είμαι  ΠΕ71.αλλά αυτό  που ρωτάω  είναι  αν  γνωρίζει  κανείς  αν  στον  πίνακα  διοριστέων  τα  μεταπτυχιακά  και  τα  διδακτορικά  θα  προηγούνται  της  προυπηρεσίας γιατί  στον  πίνακα  διοριστέων  της  γενικής  αγωγής  οι  έχοντες  μεταπτυχιακά  και  διδακτορικά  δεν  προηγούνται.η  προυπηρεσία  είναι  αυτή  που  προηγείται  όλων
Πίνακας διοριστέων θα υπάρξει μόνο αφού γίνει ο ΑΣΕΠ...αυτή τη στιγμή εφόσον δεν υπάρχουν ακόμη οργανικές θέσεις δεν υπάρχει πίνακας διοριστέων! Όταν θα γίνει ο ΑΣΕΠ θα δούμε τι θα ισχύσει για την κατάταξη γιατί ο ΑΣΕΠ αλλάζει μορφή και η προυπηρεσία όπως και τα μεταπτυχιακα-διδακτορικά μπαίνουν ως προσαύξηση στον βαθμό των γραπτών....άρα νομίζω πως το κύριο κριτήριο κατάταξης με βάση τη νέα μορφή του ΑΣΕΠ που ανακοινώθηκε θα είναι ο βαθμός των γραπτών και όλα τα άλλα θα μπαίνουν ως προσαυξήσεις...!

Θα το ξαναπώ. Οργανικές θέσεις υπάρχουν και στην α/βάθμια και στη β/βάθμια (εκέι λιγότερες). Μία οργανική έχω και εγώ!

υπάρχουν αλλά δεν διορίζουν.
τις καλύπτουν συνάδελφοι που έχουν διοριστεί στη γενική αγωγή, γιατί από εκεί πρέπει να περάσεις (ΠΕ02), και ζητούν μετάθεση ή απόσπαση.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Μαΐου 19, 2010, 03:54:25 pm »
Διορίζουν απλά δεν είναι πολλές.Για παράδειγμα στα ειδικά σχολεία στην Κρήτη βγαίνουν κάθε χρόνο οργανικές β/μιας, και σε κάποιες άλλες περιοχές που δεν καλύπτονται πιο πριν από μεταθέσεις.Απλά είναι ελάχιστες.. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2010, 03:58:09 pm από tttzzz »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:52:18 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Μαΐου 19, 2010, 03:58:29 pm »
Διορίζουν απλά δεν είναι πολλές.Για παράδειγμα στα ειδικά σχολεία στην Κρήτη βγαίνουν κάθε χρόνο οργανικές β/μιας, και σε κάποιες άλλες περιοχές που δεν καλύπτονται από μεταθέσεις.Απλά είναι ελάχιστες.. ;)

πώς διορίζουν tttzzz;;
μόνο αν διοριστείς στη γενική αγωγή!
φέτος τί να περιμένουμε;

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Μαΐου 19, 2010, 04:02:02 pm »
Έχεις δίκιο δε διατύπωσα σωστά αυτό που ήθελα να πω.Εννοούσα πως όταν διοριστείς μπορείς να πιάσεις την οργανική στην ειδική εκεί που υπάρχει.Ναι ο διορισμός γίνεται μέσω της γενικής αλλά οργανικές υπάρχουν απλά ελάχιστες.
Όσο για φέτος..δεν περιμένω τίποτα και τα περιμένω όλα.. ;D
Πλησιάζει ο καιρός θα δούμε..

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Μαΐου 19, 2010, 04:02:31 pm »
Διορίζουν απλά δεν είναι πολλές.Για παράδειγμα στα ειδικά σχολεία στην Κρήτη βγαίνουν κάθε χρόνο οργανικές β/μιας, και σε κάποιες άλλες περιοχές που δεν καλύπτονται από μεταθέσεις.Απλά είναι ελάχιστες.. ;)

πώς διορίζουν tttzzz;;
φέτος τί να περιμένουμε;

Αυτό είναι αλήθεια. Για να πάρεις οργανική στη ΕΑ πρέπει να περάσεις από τη γενική. Εγώ διορίστηκα με ΑΣΕΠ, αλλά μου έκατσε καλά και εκεί που πήγα υπήρχε τμήμα ένταξης το οποίο και ανέλαβα εγώ με απόσπαση εντός του ιδίου δυσπροσίτου. Οπότε ουσιαστικά δεν πέρασα από τη γενική αγωγή

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Μαΐου 19, 2010, 04:15:37 pm »

πώς διορίζουν tttzzz;;
φέτος τί να περιμένουμε;

Αυτό είναι αλήθεια. Για να πάρεις οργανική στη ΕΑ πρέπει να περάσεις από τη γενική. Εγώ διορίστηκα με ΑΣΕΠ, αλλά μου έκατσε καλά και εκεί που πήγα υπήρχε τμήμα ένταξης το οποίο και ανέλαβα εγώ με απόσπαση εντός του ιδίου δυσπροσίτου. Οπότε ουσιαστικά δεν πέρασα από τη γενική αγωγή

για φέτος τι να περιμένουμε άραγε;;
τι λες emmaki;;

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Μαΐου 19, 2010, 04:27:05 pm »

πώς διορίζουν tttzzz;;
φέτος τί να περιμένουμε;

Τι να σας πω;
Εμένα η εκ΄τιμηση μου (και μόνο δική μου χωρίς καμία πληροφόρηση) είναι ΄τι θα γίνουν περιορισμένοι διορισμοί αναπληρωτών και συμπτήξεις ΤΕ. Επίσης, θα βασιστούν στη διάταξη για συνοδό/βοηθό για τα παιδιά με αυτισμό, θα τη επεκτείνουν και για άλλες κατηγορίες και έτσι θα ρίξουν ο μπαλάκι στους γονείς (να πληρώνουν αυτοί συνοδό για το παιδί τους) και θα κόψουν τελέιως τις παράλληλες στηρίξεις.
Αυτά!

για φέτος τι να περιμένουμε άραγε;;
τι λες emmaki;;

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Μαΐου 19, 2010, 04:34:07 pm »
Ναι,έχετε δίκιο,δεν το διατύπωσα σωστά...οργανικές υπάρχουν λίγες,αλλά δεν είναι για τους ΠΕ71 και ΠΕ61...εγώ απάντησα στο παιδί που είναι ΠΕ71...στη
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Μαΐου 19, 2010, 04:38:21 pm »
Άσε για τους 61,71 ήταν άλλο το λούκι. Όχι ότι δεν υπήρχαν οργανικές, αλλά δεν τους αναγνώριζε το κράτος για να διοριστούν!! Αν είναι να κάνει ένα καλό αυτό το υπουργείο, ας είναι αυτό που πιστεύω πως ήταν από τις μεγαλύτερες και παράλογες αδικίες..

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Μαΐου 19, 2010, 04:51:44 pm »
Άσε για τους 61,71 ήταν άλλο το λούκι. Όχι ότι δεν υπήρχαν οργανικές, αλλά δεν τους αναγνώριζε το κράτος για να διοριστούν!! Αν είναι να κάνει ένα καλό αυτό το υπουργείο, ας είναι αυτό που πιστεύω πως ήταν από τις μεγαλύτερες και παράλογες αδικίες..

πραγματικά
οι συνάδελφοι εργάζονται κάθε χρόνο ως αναπληρωτές χωρίς να έχουν δικαίωμα μόνιμου διορισμού, καθώς δεν έχουν δικαίωμα να δουλέψουν σε γενικό νηπιαγωγείο-δημοτικό.
μη νομίζεις,και με εμάς αυτό θα συνέβαινε εάν δεν μπορούσαμε να διοριστούμε με βάση το πρώτο μας πτυχίο!!

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Μαΐου 19, 2010, 05:17:17 pm »
Χμμμμμ...
Είχα γράψει απάντηση παραπάνω, αλλά κάπως χάθηκε....
Αυτό που έλεγα είναι ότι δική μου εκτίμηση είναι ότι θα γίνουν συμπτηχθούν ΤΕ έτσι ώστε να έχουν το με΄γιστο δυνατό αριθμό μαθητών. Παράλληλα, δεν θα δοθεί ακθόλου παράλληλη στήριξη, αλλά θα αναγκάσουν τους γονέις να προσλαμβάνουν βοηθούς για τα παιδιά τους. Θα ενεργοποιήσουν εκέινη την απαράδεκτη διάταξη στο νόμο και ίσως και να την επεκτείνουν και σε άλλες κατηγορίες πέρα από τον αυτισμό....

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Μαΐου 19, 2010, 05:38:52 pm »
Χμμμμμ...
Είχα γράψει απάντηση παραπάνω, αλλά κάπως χάθηκε....
Αυτό που έλεγα είναι ότι δική μου εκτίμηση είναι ότι θα γίνουν συμπτηχθούν ΤΕ έτσι ώστε να έχουν το με΄γιστο δυνατό αριθμό μαθητών. Παράλληλα, δεν θα δοθεί ακθόλου παράλληλη στήριξη, αλλά θα αναγκάσουν τους γονέις να προσλαμβάνουν βοηθούς για τα παιδιά τους. Θα ενεργοποιήσουν εκέινη την απαράδεκτη διάταξη στο νόμο και ίσως και να την επεκτείνουν και σε άλλες κατηγορίες πέρα από τον αυτισμό....

συμφωνώ κι εγώ. έχει ακουστεί αυτό.
όσο για τις μειώσεις, τι να πω, στο νομό που εργάζομαι φέτος είμαστε 3 άνθρωποι.Ο καθένας πηγαίνει σε 2 σχολεία.Υπάρχει κι ένας ωρομίσθιος.
Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι μειωθεί το προσωπικό, τι θα γίνει τότε;
θα πηγαίνει ο καθένας μας σε 3 σχολεία;
21 ώρες έχουμε ωράριο, δια 3 σχολεία, μας κάνουν 7 ώρες σε κάθε σχολείο.
τι να προλάβεις να κάνεις μέσα σε 7 ώρες;
κατά τα άλλα πρώτα ο μαθητής!
τώρα, όσον αφορά στην σύμπτυξη των τμημάτων, αυτό είναι κάτι που θα δυσκολέψει τόσο τους γονείς όσο και τα ίδια τα παιδιά.
Εάν δηλαδή υπάρχουν τμήματα ένταξης σε συγκεκριμένα σχολεία, θα πρέπει το παιδί να αλλάξει σχολείο, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο.
Για να μην πω και για το σενάριο να αλλάζουν σχολείο μόνο για τις συγκεκριμένες ώρες! :o 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)