0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giorgio7 στις Μαΐου 18, 2010, 05:22:42 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 18, 2010, 05:02:33 pmNαι, αλλά μόνο για ΠΕ61, ΠΕ71. Συγκεκριμένα λέει :<Η κατάργηση των σεμιναρίων των 400 ωρών ως ειδικό τυπικό προσόν τίθεται σε άμεση εφαρμογή για τους κλάδους ΠΕ61, ΠΕ71.>>είμαι ΠΕ71.αλλά αυτό που ρωτάω είναι αν γνωρίζει κανείς αν στον πίνακα διοριστέων τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά θα προηγούνται της προυπηρεσίας γιατί στον πίνακα διοριστέων της γενικής αγωγής οι έχοντες μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν προηγούνται.η προυπηρεσία είναι αυτή που προηγείται όλωνΠίνακας διοριστέων θα υπάρξει μόνο αφού γίνει ο ΑΣΕΠ...αυτή τη στιγμή εφόσον δεν υπάρχουν ακόμη οργανικές θέσεις δεν υπάρχει πίνακας διοριστέων! Όταν θα γίνει ο ΑΣΕΠ θα δούμε τι θα ισχύσει για την κατάταξη γιατί ο ΑΣΕΠ αλλάζει μορφή και η προυπηρεσία όπως και τα μεταπτυχιακα-διδακτορικά μπαίνουν ως προσαύξηση στον βαθμό των γραπτών....άρα νομίζω πως το κύριο κριτήριο κατάταξης με βάση τη νέα μορφή του ΑΣΕΠ που ανακοινώθηκε θα είναι ο βαθμός των γραπτών και όλα τα άλλα θα μπαίνουν ως προσαυξήσεις...!
Παράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 18, 2010, 05:02:33 pmNαι, αλλά μόνο για ΠΕ61, ΠΕ71. Συγκεκριμένα λέει :<Η κατάργηση των σεμιναρίων των 400 ωρών ως ειδικό τυπικό προσόν τίθεται σε άμεση εφαρμογή για τους κλάδους ΠΕ61, ΠΕ71.>>είμαι ΠΕ71.αλλά αυτό που ρωτάω είναι αν γνωρίζει κανείς αν στον πίνακα διοριστέων τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά θα προηγούνται της προυπηρεσίας γιατί στον πίνακα διοριστέων της γενικής αγωγής οι έχοντες μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν προηγούνται.η προυπηρεσία είναι αυτή που προηγείται όλων
Nαι, αλλά μόνο για ΠΕ61, ΠΕ71. Συγκεκριμένα λέει :<Η κατάργηση των σεμιναρίων των 400 ωρών ως ειδικό τυπικό προσόν τίθεται σε άμεση εφαρμογή για τους κλάδους ΠΕ61, ΠΕ71.>>
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Μαΐου 19, 2010, 03:23:08 pmΠαράθεση από: giorgio7 στις Μαΐου 18, 2010, 05:22:42 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 18, 2010, 05:02:33 pmNαι, αλλά μόνο για ΠΕ61, ΠΕ71. Συγκεκριμένα λέει :<Η κατάργηση των σεμιναρίων των 400 ωρών ως ειδικό τυπικό προσόν τίθεται σε άμεση εφαρμογή για τους κλάδους ΠΕ61, ΠΕ71.>>είμαι ΠΕ71.αλλά αυτό που ρωτάω είναι αν γνωρίζει κανείς αν στον πίνακα διοριστέων τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά θα προηγούνται της προυπηρεσίας γιατί στον πίνακα διοριστέων της γενικής αγωγής οι έχοντες μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν προηγούνται.η προυπηρεσία είναι αυτή που προηγείται όλωνΠίνακας διοριστέων θα υπάρξει μόνο αφού γίνει ο ΑΣΕΠ...αυτή τη στιγμή εφόσον δεν υπάρχουν ακόμη οργανικές θέσεις δεν υπάρχει πίνακας διοριστέων! Όταν θα γίνει ο ΑΣΕΠ θα δούμε τι θα ισχύσει για την κατάταξη γιατί ο ΑΣΕΠ αλλάζει μορφή και η προυπηρεσία όπως και τα μεταπτυχιακα-διδακτορικά μπαίνουν ως προσαύξηση στον βαθμό των γραπτών....άρα νομίζω πως το κύριο κριτήριο κατάταξης με βάση τη νέα μορφή του ΑΣΕΠ που ανακοινώθηκε θα είναι ο βαθμός των γραπτών και όλα τα άλλα θα μπαίνουν ως προσαυξήσεις...!Θα το ξαναπώ. Οργανικές θέσεις υπάρχουν και στην α/βάθμια και στη β/βάθμια (εκέι λιγότερες). Μία οργανική έχω και εγώ!
Διορίζουν απλά δεν είναι πολλές.Για παράδειγμα στα ειδικά σχολεία στην Κρήτη βγαίνουν κάθε χρόνο οργανικές β/μιας, και σε κάποιες άλλες περιοχές που δεν καλύπτονται από μεταθέσεις.Απλά είναι ελάχιστες..
Παράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 19, 2010, 03:54:25 pmΔιορίζουν απλά δεν είναι πολλές.Για παράδειγμα στα ειδικά σχολεία στην Κρήτη βγαίνουν κάθε χρόνο οργανικές β/μιας, και σε κάποιες άλλες περιοχές που δεν καλύπτονται από μεταθέσεις.Απλά είναι ελάχιστες.. πώς διορίζουν tttzzz;;μόνο αν διοριστείς στη γενική αγωγή!φέτος τί να περιμένουμε;
Παράθεση από: mitsy στις Μαΐου 19, 2010, 03:58:29 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 19, 2010, 03:54:25 pmΔιορίζουν απλά δεν είναι πολλές.Για παράδειγμα στα ειδικά σχολεία στην Κρήτη βγαίνουν κάθε χρόνο οργανικές β/μιας, και σε κάποιες άλλες περιοχές που δεν καλύπτονται από μεταθέσεις.Απλά είναι ελάχιστες.. πώς διορίζουν tttzzz;;μόνο αν διοριστείς στη γενική αγωγή!φέτος τί να περιμένουμε;Αυτό είναι αλήθεια. Για να πάρεις οργανική στη ΕΑ πρέπει να περάσεις από τη γενική. Εγώ διορίστηκα με ΑΣΕΠ, αλλά μου έκατσε καλά και εκεί που πήγα υπήρχε τμήμα ένταξης το οποίο και ανέλαβα εγώ με απόσπαση εντός του ιδίου δυσπροσίτου. Οπότε ουσιαστικά δεν πέρασα από τη γενική αγωγή
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 19, 2010, 04:02:31 pmΠαράθεση από: mitsy στις Μαΐου 19, 2010, 03:58:29 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 19, 2010, 03:54:25 pmΔιορίζουν απλά δεν είναι πολλές.Για παράδειγμα στα ειδικά σχολεία στην Κρήτη βγαίνουν κάθε χρόνο οργανικές β/μιας, και σε κάποιες άλλες περιοχές που δεν καλύπτονται από μεταθέσεις.Απλά είναι ελάχιστες.. πώς διορίζουν tttzzz;;μόνο αν διοριστείς στη γενική αγωγή!φέτος τί να περιμένουμε;Τι να σας πω; Εμένα η εκ΄τιμηση μου (και μόνο δική μου χωρίς καμία πληροφόρηση) είναι ΄τι θα γίνουν περιορισμένοι διορισμοί αναπληρωτών και συμπτήξεις ΤΕ. Επίσης, θα βασιστούν στη διάταξη για συνοδό/βοηθό για τα παιδιά με αυτισμό, θα τη επεκτείνουν και για άλλες κατηγορίες και έτσι θα ρίξουν ο μπαλάκι στους γονείς (να πληρώνουν αυτοί συνοδό για το παιδί τους) και θα κόψουν τελέιως τις παράλληλες στηρίξεις.Αυτά!Αυτό είναι αλήθεια. Για να πάρεις οργανική στη ΕΑ πρέπει να περάσεις από τη γενική. Εγώ διορίστηκα με ΑΣΕΠ, αλλά μου έκατσε καλά και εκεί που πήγα υπήρχε τμήμα ένταξης το οποίο και ανέλαβα εγώ με απόσπαση εντός του ιδίου δυσπροσίτου. Οπότε ουσιαστικά δεν πέρασα από τη γενική αγωγήγια φέτος τι να περιμένουμε άραγε;;τι λες emmaki;;
Παράθεση από: mitsy στις Μαΐου 19, 2010, 03:58:29 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 19, 2010, 03:54:25 pmΔιορίζουν απλά δεν είναι πολλές.Για παράδειγμα στα ειδικά σχολεία στην Κρήτη βγαίνουν κάθε χρόνο οργανικές β/μιας, και σε κάποιες άλλες περιοχές που δεν καλύπτονται από μεταθέσεις.Απλά είναι ελάχιστες.. πώς διορίζουν tttzzz;;μόνο αν διοριστείς στη γενική αγωγή!φέτος τί να περιμένουμε;Τι να σας πω; Εμένα η εκ΄τιμηση μου (και μόνο δική μου χωρίς καμία πληροφόρηση) είναι ΄τι θα γίνουν περιορισμένοι διορισμοί αναπληρωτών και συμπτήξεις ΤΕ. Επίσης, θα βασιστούν στη διάταξη για συνοδό/βοηθό για τα παιδιά με αυτισμό, θα τη επεκτείνουν και για άλλες κατηγορίες και έτσι θα ρίξουν ο μπαλάκι στους γονείς (να πληρώνουν αυτοί συνοδό για το παιδί τους) και θα κόψουν τελέιως τις παράλληλες στηρίξεις.Αυτά!Αυτό είναι αλήθεια. Για να πάρεις οργανική στη ΕΑ πρέπει να περάσεις από τη γενική. Εγώ διορίστηκα με ΑΣΕΠ, αλλά μου έκατσε καλά και εκεί που πήγα υπήρχε τμήμα ένταξης το οποίο και ανέλαβα εγώ με απόσπαση εντός του ιδίου δυσπροσίτου. Οπότε ουσιαστικά δεν πέρασα από τη γενική αγωγή
Άσε για τους 61,71 ήταν άλλο το λούκι. Όχι ότι δεν υπήρχαν οργανικές, αλλά δεν τους αναγνώριζε το κράτος για να διοριστούν!! Αν είναι να κάνει ένα καλό αυτό το υπουργείο, ας είναι αυτό που πιστεύω πως ήταν από τις μεγαλύτερες και παράλογες αδικίες..
Χμμμμμ...Είχα γράψει απάντηση παραπάνω, αλλά κάπως χάθηκε....Αυτό που έλεγα είναι ότι δική μου εκτίμηση είναι ότι θα γίνουν συμπτηχθούν ΤΕ έτσι ώστε να έχουν το με΄γιστο δυνατό αριθμό μαθητών. Παράλληλα, δεν θα δοθεί ακθόλου παράλληλη στήριξη, αλλά θα αναγκάσουν τους γονέις να προσλαμβάνουν βοηθούς για τα παιδιά τους. Θα ενεργοποιήσουν εκέινη την απαράδεκτη διάταξη στο νόμο και ίσως και να την επεκτείνουν και σε άλλες κατηγορίες πέρα από τον αυτισμό....