0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδιά ωραία.... βγήκε η συμπληρωματική εγκύκλιος.... αλλά που αναφέρει αυτά που μας είπαν στο τηλέφωνο;;....δηλ. οτι θα πάρουν απο τον πίνακα της γενικής(για την παράλληλη στήριξη) αφού εξαντληθούν πρώτα της ειδικής;;; με αυτό που βγήκε απλά λέει πως δεν θα μπαίνουν απο τον πίνακα της γενικής στα ειδικά σχολεία.... όμως τα τμ. ένταξης, η παράλληλη;;;;
Να Ξεσηκωθούμε όλοι οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ03 που έχουμε εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή!!! Μην το αφήσουμε να περάσει έτσι!
Τι παραθυρακι είναι πάλι αυτό?
τι εννοείς "το πιο πιθανό είναι να καλούνται όλοι αλλά πρώτοι στη λίστα να βρίσκονται οι έχοντες ήδη εξειδίκευση"? η εξειδίκευση δεν φαίνεται σ αυτούς τους πίνακες; εγώ π.χ. έχω ΑΣΕΠ γενικής, σεμινάριο κ μεταπτυχιακό (φέτος καταθέτω το τελευταίο) αλλά στους πίνακες γενικής φαίνεται μόνο η σειρά μου στον ΑΣΕΠ και η προυπηρεσία....δυστυχώς νομίζω οτι δωθούν τα τμήματα ένταξης και η παράλληλη στήριξη σε όσους δηλώσουν το κουτάκι και θα γίνεται καποια παράλληλη επιμόρφωση....τι θα πει επιδοτούμενο πρόγραμμα...? εγώ ήμουν σε τμήμα ένταξης φέτος σε γενικό λύκειο και έκανα σε τυφλούς...θα μαθαίνον και μπρειλ και νοηματική!!!!!! αχ....καθε χρονιά και μια νέα δυσάρεστη έκπληξη!!!!