*

Αποστολέας Θέμα: Ειδικη αγωγη και ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 106985 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ouff

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ειδικη αγωγη και ΑΣΕΠ
« Απάντηση #378 στις: Ιουνίου 24, 2010, 03:33:53 pm »
ρε παιδιά ωραία.... βγήκε η συμπληρωματική εγκύκλιος.... αλλά που αναφέρει αυτά που μας είπαν στο τηλέφωνο;;....δηλ. οτι θα πάρουν απο τον πίνακα της γενικής(για την παράλληλη στήριξη) αφού εξαντληθούν πρώτα της ειδικής;;; με αυτό που βγήκε απλά λέει πως δεν θα μπαίνουν απο τον πίνακα της γενικής στα ειδικά σχολεία.... όμως τα τμ. ένταξης, η παράλληλη;;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:45:33 »

Αποσυνδεδεμένος GIJo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Ιουνίου 24, 2010, 03:47:17 pm »
Σκεφτείτε ότι τα άτομα που θα προσληφθούν στο  πολυσυζητημένο πρόγραμμα από τον πίνακα της γενικής, θα αποκτήσουν ωραιότατη προϋπηρεσία που θα χρησιμοποιήσουν και στον πίνακα αναπληρωτών ειδικής αγωγής...και ας τρέχουμε κάποιοι να πληρώνουμε τα σεμινάριά τους...να πως καταργεί λοιπόν η υπουργός  μας τα σεμινάρια 400 ωρών .!!
τυχαίο?????
δε νομίζω!!

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Ιουνίου 24, 2010, 04:31:49 pm »
Επομένως όσοι κάνουν κάθε χρόνο τα χαρτιά τους για αναπληρωτές ειδικής αγωγής, με την εγκύκλιο που θα βγει προσεχώς, θα ήταν καλό να κάνουν για αναπληρωτές γενικής τσεκάρονας το κουτάκι για το προγραμμα ειδικής εκπαιδευσης? Επιπλεόν evi.p δεν αναφέρει ότι οι προσλήψεις σε αυτά τα προγράμματα θα γίνουν εφόσον εξαντληθούν οι πινακες της ειδικής. Σιγουρα ανέφεραν αυτό? Ή θέλει να στελεχώσει τα τμήματα .ένταξης και την παραλληλη στηριξη με αναπληρωτες γενικής και τα ειδικά σχολεια απο πινακες ειδικής (λες και εινα πολλες οι ΣΜΕΑ!!!)

Αποσυνδεδεμένος nickolai

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • viva la vida
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Ιουνίου 24, 2010, 04:36:16 pm »
ρε παιδιά ωραία.... βγήκε η συμπληρωματική εγκύκλιος.... αλλά που αναφέρει αυτά που μας είπαν στο τηλέφωνο;;....δηλ. οτι θα πάρουν απο τον πίνακα της γενικής(για την παράλληλη στήριξη) αφού εξαντληθούν πρώτα της ειδικής;;; με αυτό που βγήκε απλά λέει πως δεν θα μπαίνουν απο τον πίνακα της γενικής στα ειδικά σχολεία.... όμως τα τμ. ένταξης, η παράλληλη;;;;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Κατά διαόλου πάμε.
Περνάνε παραθυράκι για να χρησιμοποιούν δασκάλους στις θέσεις μας στα τμ. ένταξης και στην παράλληλη στήριξη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:45:33 »

Αποσυνδεδεμένος nickolai

• Νέο μέλος
  • *
  • viva la vida
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Ιουνίου 24, 2010, 04:50:05 pm »
Να Ξεσηκωθούμε όλοι οι  εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ03 που έχουμε εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή!!!
Μην το αφήσουμε να περάσει έτσι!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2010, 04:51:39 pm από ange.pe71 »

Αποσυνδεδεμένος GIJo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Ιουνίου 24, 2010, 08:23:59 pm »
Ευτυχώς που βγήκε η συμπληρωματική εγκύκλιος και μας διαφώτισε! Από όλα τα χάλια και τις ασάφειες της εγκυκλίου γενικά , αλλά και ειδικότερα στο θέμα του προγράμματος ειδικής αγωγής, το μόνο που βρήκε να διευκρινήσει είναι ότι οι προσλήψεις δεν αφορούν στις Σ.Μ.Ε.Α??
Δηλαδή μας λέει κατάμουτρα ότι τα τμήματα ένταξης και τις παράλληλες στηρίξεις θα τις στελεχώσει από την γενική??!!! Αδειάζει έτσι απλά τον κόσμο που εργάζεται τόσα χρόνια στην ειδική?!! μήπως πρέπει να οργανωθούμε και να απαιτήσουμε να μας εξασφαλίσει τη σειρά προτεραιότητας προσλήψεων?

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Ιουνίου 25, 2010, 12:40:37 am »

Το τι θεωρεί ΣΜΕΑΕ και το τι όχι είναι σχετικό.

Τα Τ.Ε. είναι ΣΜΕΑΕ ? Όχι θα πει κάποιος, αμ δε. Δείτε την αίτηση, σας λέει αν θέλετε να πάτε ΣΜΕΑΕ αν δεν υπάρχει άλλος να πάει από τον πίνακα ειδικής. Μα και στα Τ.Ε. μπορείς να πας όπως πάνε. Άρα τι θέλει να πει ότι τα Τ.Ε. είναι ΣΜΕΑΕ ? συμπέρασμα κανένα. Τέτοια θα βρεις και σε άλλους νόμους/διατάξεις

Από την πρώτη εικόνα που έχω είναι ότι έχουμε ένα πιλοτικό πρόγραμμα κάτι σαν Ολυμπιακή παιδεία που υπήρχε για τους Γυμναστές. Όσα άτομα επιλεγούν θα επιμορφωθούν και θα καλύψουν ανάγκες από παράλληλες στηρίξεις και γενικά ότι δεν θα τους βγει λόγο πιστώσεων.

1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙ ?
2. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ)
3. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙ

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Ιουνίου 25, 2010, 01:21:06 pm »
Έμαθε κάποιος συνάδελφος κάτι νεότερο για το προγραμμα ειδικής αγωγής?Τα ερωτήματα που τίθενται παραπάνω από τους συναδέλφους είναι πολύ καίρια.

Αποσυνδεδεμένος Fiodora

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Ιουνίου 25, 2010, 01:25:32 pm »
Να Ξεσηκωθούμε όλοι οι  εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ03 που έχουμε εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή!!!
Μην το αφήσουμε να περάσει έτσι!

το πιο πιθανό είναι να καλούνται όλοι αλλά πρώτοι στη λίστα να βρίσκονται οι έχοντες ήδη εξειδίκευση. εκτός εαν λειτουργεί σαν πρόγραμμα επιμόρφωσης ΜΟΝΟ για τους μη έχοντες ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κατάρτιση. εμένα με λυπεί το γεγονός οτι υπάρχει μια ασάφεια σε πολλά θέματα ειδικής αγωγής απο πλευράς απασχόλησης στα ΣΜΕΑ και στα ΚΕΔΔΥ. Ειδικά για τα ΚΕΔΔΥ και το ποιοι τα στελεχώνουν έχω πολύ κακή εμπειρία.

Αποσυνδεδεμένος gmork

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Ιουνίου 25, 2010, 01:50:40 pm »
Τα δικαιολογητικά ποτε τα στέλνει ο εχων εξειδίκευση? Κατόπιν εορτής?Μηπως με τις αιτήσεις για τους πινακες των ΣΜΕΑ? Πετάνε ενα προγραμμα ετσι χωρις οργανωση, διευκρινισεις. Και γ@μω τιην οργάνωση, ε? Τι παραθυρακι εινια παλι αυτο?

Αποσυνδεδεμένος Fiodora

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Ιουνίου 25, 2010, 01:56:48 pm »
Τι παραθυρακι είναι πάλι αυτό?

απο αυτά που "μπάζουν" απο παντού... :'(

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Ιουνίου 25, 2010, 02:23:25 pm »
τι εννοείς "το πιο πιθανό είναι να καλούνται όλοι αλλά πρώτοι στη λίστα να βρίσκονται οι έχοντες ήδη εξειδίκευση"? η εξειδίκευση δεν φαίνεται σ αυτούς τους πίνακες; εγώ π.χ. έχω ΑΣΕΠ γενικής, σεμινάριο κ μεταπτυχιακό (φέτος καταθέτω το τελευταίο) αλλά στους πίνακες γενικής φαίνεται μόνο η σειρά μου στον ΑΣΕΠ και η προυπηρεσία....δυστυχώς νομίζω οτι δωθούν τα τμήματα ένταξης και η παράλληλη στήριξη σε όσους δηλώσουν το κουτάκι και θα γίνεται καποια παράλληλη επιμόρφωση....τι θα πει επιδοτούμενο πρόγραμμα...???? εγώ ήμουν σε τμήμα ένταξης φέτος σε γενικό λύκειο και έκανα σε τυφλούς...θα μαθαίνον και μπρειλ και νοηματική!!!!!! αχ....καθε χρονιά και μια νέα δυσάρεστη έκπληξη!!!! :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος Fiodora

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Ιουνίου 25, 2010, 02:37:22 pm »
τι εννοείς "το πιο πιθανό είναι να καλούνται όλοι αλλά πρώτοι στη λίστα να βρίσκονται οι έχοντες ήδη εξειδίκευση"? η εξειδίκευση δεν φαίνεται σ αυτούς τους πίνακες; εγώ π.χ. έχω ΑΣΕΠ γενικής, σεμινάριο κ μεταπτυχιακό (φέτος καταθέτω το τελευταίο) αλλά στους πίνακες γενικής φαίνεται μόνο η σειρά μου στον ΑΣΕΠ και η προυπηρεσία....δυστυχώς νομίζω οτι δωθούν τα τμήματα ένταξης και η παράλληλη στήριξη σε όσους δηλώσουν το κουτάκι και θα γίνεται καποια παράλληλη επιμόρφωση....τι θα πει επιδοτούμενο πρόγραμμα...???? εγώ ήμουν σε τμήμα ένταξης φέτος σε γενικό λύκειο και έκανα σε τυφλούς...θα μαθαίνον και μπρειλ και νοηματική!!!!!! αχ....καθε χρονιά και μια νέα δυσάρεστη έκπληξη!!!! :'( :'( :'( :'(

ειλικρινά δεν γνωρίζω και εγώ πολλά. εγώ είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στην όλη διαδικασία καθώς τώρα έχω τον τίτλο του μεταπτυχιακού στην ειδική αγωγή. Δεν φαίνεται πουθενά στην αίτησή μας ότι υπάρχει μεταπτυχιακός τίτλος ή εννοείς οτι δεν υποβάλουμε γενικότερα κανένα άλλο δικαιολογητικό που να πιστοποιεί την όποια εξειδίκευση? (μόνο το κουτάκι αυτό για την παράλληλη στήριξη συμπλήρωση είδα κ αυτό για τα ΣΜΕΑ, δν μελέτησα πολύ την αίτηση γιατί έτρεχα και με αυτή του ΕΕΠ για ΣΜΕΑ/ΚΕΔΔΥ, συγχωρέστε την όποια άγνοιά μου)

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Ιουνίου 25, 2010, 02:48:35 pm »

χαλαρώστε, μην φέρνεται την καταστροφή !

θα φτιάξω άλλο θέμα να βάλουμε εκεί αυτό για το πρόγραμμα. Θα παραθέσω και λίγες πληροφορίες που βρήκα, υπομονή.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)