0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προβλεπεται και ειδικος ασεπ για τη δευτεροβαθμια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ! ΚΑ8ΕΝΑΣ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ....ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (προς θεου οχι για ολες τισ ειδικοητες)" βρωμαγε".Ζητω συγμωμη αν εθιξα καποιους που αξιοκρατικα μπηκαν, γιατι υπαρχουν πολλοι. Ομως δε μπορουμε να μιλαμε για οργανικες 8εσεις που θα καλυφθουνε απο αποσπασμενουσ οταν μπαινει κριτηριο ο ασεπ.Δηλαδη 8α καλυφθουνε απο τους ανθρωπους που εργαζοταν 2-3 χρονια στην ειδικη αγωγη και εκαναν και το ετησιο σεμιναριο? Γιατι δεν καλυπτει τα κενα αυτα απο εκπαιδευτικους που 8α περασουν στον ειδικο ασεπ? (Τα ερωτηματα αυτα δεν τιθονται για τους δασκαλους της ειδικης αγωγης και τους εκαιπδευτικους με μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη...αλλα για εκεινουσ που δια8ετουν καποια εξεικευση περα απο το σεμιναριο.)
Nαι καλά και μετά ξυπνήσαμε..
Δεν ξέρω πόσοι έχουν τα προσόντα, πάντως στο νομό που βρίσκομαι και κάλεσε φέτος 3-4 φιλολόγους, μου είπαν ότι δε γνωρίζουν κάποιον μόνιμο με εξειδίκευση στην ειδική.Σε άλλες περιοχές δε γνωρίζω πώς έχει η κατάσταση..
Η Διαμάντω είπε πως έστω και μία χρονιά να έχει κάποιος στην ειδική θα αποσπαστεί στην ειδική...τι να πω....;
Την είχα ακούσει σε συνέντευξη στην ΝΕΤ να το λέει...τώρα για το "έστω και μία χρονιά" δεν παίρνω και όρκο,δεν το θυμόμουν καλά,αλλά πρόσφατα ένας συνάδελφος μου είπε πως κι εκείνος έτσι το θυμάται να το έχει πει...!! Γι αυτό μ'έχει λούσει λίγο κρύος ιδρώτας κι εμένα τελευταία...! Αυτή τη στιγμή ο νόμος τι προβλέπει γι αυτού του είδους τις αποσπάσεις; Πόσα χρόνια προυπηρεσίας στην ειδική δίνουν το δικαίωμα σ'έναν μόνιμο να αποσπαστεί ξανά στην ειδική; 3 ή 5 χρόνια; Πάντως προβλέπεται να αλλάξει και να τρέχουμε!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 16, 2010, 02:23:13 pmΤην είχα ακούσει σε συνέντευξη στην ΝΕΤ να το λέει...τώρα για το "έστω και μία χρονιά" δεν παίρνω και όρκο,δεν το θυμόμουν καλά,αλλά πρόσφατα ένας συνάδελφος μου είπε πως κι εκείνος έτσι το θυμάται να το έχει πει...!! Γι αυτό μ'έχει λούσει λίγο κρύος ιδρώτας κι εμένα τελευταία...! Αυτή τη στιγμή ο νόμος τι προβλέπει γι αυτού του είδους τις αποσπάσεις; Πόσα χρόνια προυπηρεσίας στην ειδική δίνουν το δικαίωμα σ'έναν μόνιμο να αποσπαστεί ξανά στην ειδική; 3 ή 5 χρόνια; Πάντως προβλέπεται να αλλάξει και να τρέχουμε!Για να πάρει οργανική απαιτούνται 3 χρόνια. Για να πάρει απόσπαση ότι απαιτείται και για να μπείς στον πίνακα αναπληρωτών, δηλ. οποιαδήποτε προυπυρεσία ή σεμινάριο εκτός και αν είναι εδική κατηγορία δηλ. ο ίδιος ή γονέας με 67%
αυτο που ισως μας σωσει ειναι οτι (ακουγεται) οτι 8α κοπει εντελως το ειδικο επιδομα..αρκετοι επαιρναν αποσπαση για τον λογο αυτο....