0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα μια κοιμόταν και τσατίστηκε όταν την ξύπνησα!!!!
Κλαψ κλαψ κλαψ Διδάσκω για τρίτη χρονια σε δημόσιο σχολείο ως ωρομίσθιος. Μέχρι τωρα ήμουν σε Γυμνάσια αλλά φέτος έπεσα σε Λύκειο....Όλα καλά εκτός από τη
Πάντως από συναδέλφους έχω μάθει ότι κυρίως στην Αθήνα οι μαθητες έχουν ξεφύγει τελείως!Καλο κουράγιο σε όλους!Καλό βράδυ
Τρεις βδομάδες έχω δουλέψει όλες κι όλες μεχρι τώρα στο πρωινό πρόγραμμα, ένα πράγμα είδα. Καλος ο διάλογος, καλή τακτική και το φιλότιμο, αλλά τίποτα δεν ξεπερνά σε αποτελεσματικότητα την ωριαία!!! Αφότου έβγαλα τον πρώτο μαθητή έξω (εννοείται φυσικά ότι προηγήθηκε προειδοποίηση) μετά ήταν όλοι παναγίες.....
αχ μπηκα για πρωτη φορα στην ταξη την προηγουμενη βδομαδα. κανω α, β κ γ γυμνασιου. με την α κ β ολα καλα. αλλα στη γ υπαρχουν 3 παιδια που κανουν την απιστευτη φασαρια, δε μπορειτε να φανταστειτε. μεσα σε 8 ωρες μαθηματος τα εχω δοκιμασει ολα. ο,τι παιδαγωγικη θεωρια ξερω κ δεν ξερω. ως κ ωριαια αποβολη εδωσα κατι που δεν ηθελα να κανω σε καμια περιπτωση. ειναι απιστευτο πως ενω μπορει καποιος να εχει πολλη ορεξη για τη δουλεια του, να εχει τη θεληση να βοηθησει τα παιδια να τον ακυρωνουν μεσα σε ενα λεπτο. σημερα ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα. δεν ηξερε πλεον τι να κανω για να τα κανω καλα. τα αλλα παιδια θελουν να παρακολουθησουν αλλα κανουν τοσο πολλη φασαρια τα συγκεκριμενα ατομα που ειναι σχεδον αδυνατον. σημερα λοιπον ειναι αυτη η κακια μερα που νιωθω πως ο,τι κ αν κανω δεν εχει αντικτυπο. υπαρχουν ομως κ αλλες πολυ καλες μερες....
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 26, 2009, 10:00:05 pmαχ μπηκα για πρωτη φορα στην ταξη την προηγουμενη βδομαδα. κανω α, β κ γ γυμνασιου. με την α κ β ολα καλα. αλλα στη γ υπαρχουν 3 παιδια που κανουν την απιστευτη φασαρια, δε μπορειτε να φανταστειτε. μεσα σε 8 ωρες μαθηματος τα εχω δοκιμασει ολα. ο,τι παιδαγωγικη θεωρια ξερω κ δεν ξερω. ως κ ωριαια αποβολη εδωσα κατι που δεν ηθελα να κανω σε καμια περιπτωση. ειναι απιστευτο πως ενω μπορει καποιος να εχει πολλη ορεξη για τη δουλεια του, να εχει τη θεληση να βοηθησει τα παιδια να τον ακυρωνουν μεσα σε ενα λεπτο. σημερα ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα. δεν ηξερε πλεον τι να κανω για να τα κανω καλα. τα αλλα παιδια θελουν να παρακολουθησουν αλλα κανουν τοσο πολλη φασαρια τα συγκεκριμενα ατομα που ειναι σχεδον αδυνατον. σημερα λοιπον ειναι αυτη η κακια μερα που νιωθω πως ο,τι κ αν κανω δεν εχει αντικτυπο. υπαρχουν ομως κ αλλες πολυ καλες μερες....Θα σου πώ και εγώ τη δική μου τακτική.