0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aπό μικρη ημουν ατιθασο παιδι και οι γονεις μου το ειχαν παραπονο. Απο γλωσσα πρωτη. Ποτε δεν ημουν ευχαριστημενη, ποτε δεν τους ειπα ενα ευχαριστω.Η μανα μου καημο το ειχε να τους μιλησω μια φορα γλυκα. Τους ελεγχους μου εδειχνε στις φιλες της για να καμαρωσει , την κατσαδιαζα εγω, τη φωτογραφια μαζι της που εβγαλα στην αποφοιτηση του μεταπτυχιακου την καταχωνιασα, πριν το γαμο μου σκοτωνομασταν και παντα απο δικη μου ευθυνη. Οταν παντρευτηκα ερχοταν ολοκληρη διαδρομη με το λεωφορειο για να φερει ενα ταπερακι φαγητο και εγω της εκανα ολοκληρο καυγα οτι δεν την ειχα αναγκη και οταν εφευγε πετουσα το φαγητο για να παραγγειλω delivery. Εξι μηνες μετα το γαμο μου αρρωστησα και επρεπε να κανω μια σοβαρη επεμβαση. Οταν ανοιξα τα ματια μου το πρωτο προσωπο που ειδα στην ανανηψη ηταν της μανας μου. Για μερες με επλενε, με ελουζε και μ'εντυνε σαν τα μωρα. Η δε αδερφη μου εκανε τη δουλα στο σπιτι μου (ολες τις δουλειες). Και μια μερα που εκανα οτι κοιμομουν ειδα τη μανα μου να μαζευει τα πεσμενα μου μαλλια απο το μαξιλαρι, να τα βαζει σε ενα πουγγακι και να τα βαζει πισω απο την εικονα της Παναγιας. Οταν βγηκαν οι τελευταιες μου εξετασεις καθαρες η μανα μου εκανε οικογενειακο γλεντι στο σπιτι. Μαγειρευε ολη μερα λες και θα ταιζε ενα λοχο και οχι εξι ατομα. Οταν κατσαμε στο τραπεζι και ευχηθηκαν στην υγεια μου εγω το μονο που μπορεσα να πω ηταν ευχαριστω και να φιλησω το χερι του πατερα μου και της μανας μου. Δεν ειπαν τιποτα αλλα καταλαβαν. Ηταν ενα συγγνωμη για ολη αυτη την ασχημη συμπεριφορα απο πλευρας μου. Και απο τοτε πιστευω οτι αυτη η λεξη εσπασε τον εγωισμο που εκρυβα μεσα μου και που με καταδυναστευε τοσα χρονια. Και πραγματικα ενιωσα ... ελευθερη