*

Αποστολέας Θέμα: εργασια ως φιλολογος στην κυπρο  (Αναγνώστηκε 35692 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: εργασια ως φιλολογος στην κυπρο
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 18, 2009, 06:36:51 pm »
Άνθρωπο που ντρέπεται για τη Σχολή που τελείωσε και το πτυχίο του πρώτη και μάλλον τελευταία φορά συναντώ...
:-X  :-X  :-X  :-X
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:12:11 »

Αποσυνδεδεμένος vaskem

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 19, 2009, 10:45:28 am »
ποιος σου πε οτι ντρεπομαι?απλα επειδη ενω συζηταμε αλλα εσυ επειμενεις απο ενδιαφερον?περιεργεια?κακοβουλια?να μαθεις το τμημα λες και το τμημα στην φιλοσοφικη αθηνων εχει συναφεια με το βαθμο κι οχι με τη διαθεση να στρωθεις και να διαβασεις και να αγαπας αυτο στο οποιο μπηκες για να σπουδασεις.Κι επειδη εχω ακουσει διαφορα κακοβουλα και υποκινημενα απο ζηλεια σχολια σχολια για το βαθμο μου λες και μου χαριστηκε, προτιμω να το κραταω για τον εαυτο μου αλλα σ αυτη την περιπτωση εκανα λαθος και το κοινοποιησα δινοντας δυνατοτητα σε ατομα σαν εσενα που δεν ξερω για πιο λογο επιμενουν να μαθουν τοσο πολυ κατι~μηπως για να δικαιολογησουν στη συνειδηση τους τι?Αυτα και τα συμπερασματα δικα σου

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 19, 2009, 03:24:32 pm »
ποιος σου πε οτι ντρεπομαι?απλα επειδη ενω συζηταμε αλλα εσυ επειμενεις απο ενδιαφερον?περιεργεια?κακοβουλια?να μαθεις το τμημα λες και το τμημα στην φιλοσοφικη αθηνων εχει συναφεια με το βαθμο κι οχι με τη διαθεση να στρωθεις και να διαβασεις και να αγαπας αυτο στο οποιο μπηκες για να σπουδασεις.Κι επειδη εχω ακουσει διαφορα κακοβουλα και υποκινημενα απο ζηλεια σχολια σχολια για το βαθμο μου λες και μου χαριστηκε, προτιμω να το κραταω για τον εαυτο μου αλλα σ αυτη την περιπτωση εκανα λαθος και το κοινοποιησα δινοντας δυνατοτητα σε ατομα σαν εσενα που δεν ξερω για πιο λογο επιμενουν να μαθουν τοσο πολυ κατι~μηπως για να δικαιολογησουν στη συνειδηση τους τι?Αυτα και τα συμπερασματα δικα σου

Η περιέργεια δεν συνοδεύεται πάντα από κακοβουλία ή ζήλεια.
Μάλλον ως τώρα συνάντησες λάθος άτομα στο δρόμο σου και αυτά σε έκαναν καχύποπτη απέναντι σε όλους τους άλλους.
Δεν έχω να δικαιολογήσω τίποτα στη συνείδησή μου. Απλώς γιατί είναι πεντακάθαρη.
"Αυτα και τα συμπερασματα δικα σου".
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 19, 2009, 05:02:08 pm από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 19, 2009, 07:06:10 pm »
πραγματικα δεν πιστευω πως οσοι ρωτανε εδω περα ρωτανε απο κακοβουλια ή περιεργεια μοναχα...
μαλλον εμεις ειμαστε τελικα οι κακοβουλοι...και γω θα ηθελα πχ να μαθω απο καλοπροαιρετη περιεργεια να θες αλλα οχι απο ζηλεια...εξ αλλου εδω περα κανενας δεν ξερει απο κοντα τον αλλο οποτε γιατι να ζηλεψουμε την στιγμη μαλιστα που ο καθενας μπορει να βγει και να πει διαφορα που δεν ευσταθουν...?
τελος παντων ομως...επειδη δεν μπορω να ασχουλουμε με κομπλεξισμους θα συνεχισω το θεμα με την εξης ερωτηση,
τελικα τα μορια του ασεπ μετρανε στην κυπρο ναι ή οχι???γιατι εχω ακουσει και τα δυο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:12:11 »

Αποσυνδεδεμένος vaskem

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 20, 2009, 10:00:49 pm »
εχεις δικιο οτι ο καθενας κρυβομενος πισω απ την ανωνυμια του μπορει να πει οτι θελει οχι ομως και να κρινει εξ ιδιων? και να χαρακτηριζει συμπεριφορες περι κομπλεξισμων κτλ κριμα εγω εθεσα ενα θεμα που τελικα φαινεται πως αφορα πολλους που δεν ηξεραν καν οτι υπηρχε η επετηριδα της Κυπρου και μαλλον καλο εκανα γιατι εδωσα κινητρο σε καποιους να το ψαξουν,και απο κει και περα δε θεωρω οτι πρεπει να απαντω σε οτι με ρωτουν ειδικα οταν δεν αφορουσε το θεμα που συζητιοταν.Εσυ ηθελες να μαθεις αλλα επιμονα δε ρωταγες το ιδιο ασχετο με την συζητηση πραγμα.Επισης μπορει να παρεξηγησα τη συναδελφο και να απαντησα υπερβολικα πραγμα για το οποιο λυπαμαι ομως δε δεχομαι ψυχαναλυσεις για την συμπεριφορα μου οπως και εσυ δε θα δεχοσουν στη θεση μου να σε χαρακτηρισω οπως εγω νομιζω για τη δικη σου απαντηση περι κομπλεξισμων και τα λοιπα. τι να πω ρε παιδια ειμαστε και μορφωμενοι ανθρωποι και υποτιθεται καλλιεργημενοι και εδω μπαινουμε νομιζω για να ανταλασσουμε αποψεις και να αλληλοβοηθιομαστε και οχι για να επιτιθεμεθα καλυμμενοι μαλιστα πισω απ τον υπολογιστη.

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 21, 2009, 12:30:29 am »
Συνάδερφοι ηρεμείστε, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε νομίζω κανείς να κινήθηκε υστερόβουλα. Ο βαθμός σου ήταν εντυπωσιακός κ λογικό ήταν να σε ρωτήσει η bikini ποιο τμήμα τελείωσες, γιατί πράγματι κάποια τμήματα είναι πιο δύσκολα. Εγώ πχ τελειωσα το ΦΠΨ και αναγνωρίζω ότι το φιλολογίας ήταν πιο δύσκολο, κυρίως γιατί οι καθηγητές του ήταν πιο βλαμένοι θα έλεγα και δυσκόλευαν επίτηδες τους φοιτητές τους. Επειδή δεν απάντησες, επέμενε πιστεύω κυρίως από περιέργεια. Ας μην τσακωνόμαστε για επιπόλαια ζητήματα, δεν αξίζει τον κόπο και να χαλάμε τις καρδιές μας.

Vania για τη δική σου ερώτηση η απάντηση είναι όχι, τα μόρια από τον ΑΣΕΠ δεν υπολογίζονται στην Κύπρο αφού εκεί δεν υπάρχει κάτι ανάλογο, ισχύει ακόμη η επετηρίδα.
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος vaskem

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 21, 2009, 10:49:50 am »
ευχαριστω για την υποστηριξη δεν επρεπε να αναφερθω σε βαθμους αφου δεν ημουν διατεθιμενη να απαντησω mea culpa αλλα οι λοιπες ερμηνειες δε νομιζω οτι συναδουν με τον σκοπο για τον οποιο μπαινουμε στο φορουμ ουτε με την υποσταση μας και οσο για τα ευκολοτερα και τα δυσκολοτερα τμηματα ειναι μεγαλη κουβεντα και φυσικα ειναι και ποιο στυλ διαβασματος ταιριαζει στον καθενα για μενα πχ οι φιλοσοφια ηταν το χειροτερο μου ενω ακομη και ο Γεωργαντζογλου και ο Τσαγγαλης μου ηταν πιο βατοι παντως γενικα θελει πολυ διαβασμα η φιλοσοφικη αθηνας ακομη για να βγαλεις 7,5 σε συγκριση με αλλες σχολες πχ Κομοτηνη που ξερω ισως γιατι ειμαστε πιο ανοργανωτοι στην Αθηνα δεν ξερω~παρακαλω ας μη μου επιτεθει συνελφος που τελειωσε της Κομητηνης δεν υποννοω οτι ειναι μικροτερης αξιας καθε σχολη εχει τα δικα της και καθε συναδελφος τη δικη του αξια και τελος αν δε διαβασεις μετα μονος σου σωστος φιλολογος δεν γινεσαι απ την σχολη μονο ερεθισματα μας δινουν σ ευχαριστω και παλι για την κατευναστικη σου διαθεση

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 21, 2009, 10:59:13 am »
.....καθε σχολη εχει τα δικα της και καθε συναδελφος τη δικη του αξια και τελος αν δε διαβασεις μετα μονος σου σωστος φιλολογος δεν γινεσαι απ την σχολη μονο ερεθισματα μας δινουν

συμφωνω απολυτα.
ας ειπωθουν μια φορα ακομα μπας και πιασουν τοπο επιτελους .....παλι εκει κολλησαμε ρε παιδια;
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 21, 2009, 04:04:46 pm »
κατ αρχην εγω δεβ μιλησα περι ανωτερης και κατωτερης σχολης.τωρα οσον αφορα τον κομπλεξισμο συγγνωμη αλλα αυτην την εικονα μου δινουν οσοι ντρεπονται να πουν τη σχολη που τελειωσαν κι οσοι δεν την λενε γιατι εκ των προτερερων πιστευουν οτι οι αλλοι θα το σχολιασουν αρνητικα...επεισης,ημουν ξεκαθαρη λεγοντας οτι εδω μεσα οσοι ρωτανε δεν ρωτανε μοναχα απο επιβουλια αλλα ισως και απο πραγματικο ενδιαφερον που καποιοι με την καχυποψια τους το κανουν θεμα.ε ναι,τετοιες συμπεριφορες τις θεωρω κομπλεξικες και απαραδεκτες..
τελος παντων,κρατα την κρυφη την σχολη σου.εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει :-X
olgalia  μου ευχαριστω αλλη μια φορα για την απαντηση σου! εγω προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει να περιμενει κανεις απο την κυπρο να διοριστει.θεωρω οτι με τον ασεπ ειναι πιο ευκολα τα πραγματα :-\ειδικα για τους φιλολογους που απο οτι εμαθα στην κυπρο τους καλουν μετα απο καμια 10ετια... :-\ 

Αποσυνδεδεμένος vaskem

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 21, 2009, 09:23:12 pm »
σου ζητησα να κρατησεις την γνωμη σου για σενα μια που δεν με ξερεις. Σιγουρα θα εισαι πολυ δυνατη στην ψυχολογια και την ενοραση για να μπορεις να κανεις ακριβεις κρισεις.Επισης ευχομαι να πετυχεις στον ΑΣΕΠ για να μεταδωσεις στους μαθητες τα δημοκρατικα ιδεωδη και την ανεκτικοτητα απο την οποια διαπνεεσαι.Μπραβο απο τετοιους ανθρωπους εχουμε αναγκη που εχουν παρρησια και το θαρρος της γνωμης τους για τους αλλους

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 22, 2009, 03:55:42 pm »
δλδ για σενα η παρρησια και η ελευθερια γνωμης ειναι αρνητικα???!!!εγω παλι δεν σου ευχομαι να περασεις για να μεταδωσεις στα παιδια μας τους κομπλεξισμους και την αυταρχικοτητα σου...με συγχωρεις για αυτο αλλα πραγματικα λυπαμαι οταν βλεπω ανθρωπους πουεπιβαλλουν στον αλλο να κρατησει την γνωμη του(κοινως να το βουλωσει)με το ετσι θελω...οταν επιτηθεσαι να περιμενεις και αντεπιθεση...
δεν σου επιτεθηκε  κανενας εσυ μιλησες πρωτη για καχυποψιες και αλλα τετοια...αρα εσυ μαλλον εισαι εκεινη που βγαζεις ευκολα συμπερασματα...
οσο για μενα!!!μην ανησυχεις!!!και στον ασεπ θα περασω και τους μαθητες μου θα τους μαθω να σκεφτονται και κρινουν σωστα και να υπερασπιζονται τον εαυτο τους οσο και οπως πρεπει!!! :)
ΥΓ ζητω συγγνωμη στον συντονιστη που υπεπεσα στον πειρασμο να απαντησω ξεφευγοντας για αλλη μια φορα απο το θεμα και διαβεναιωνω οτι δεν θα απαντησω απο εδω και περα στο οτιδηποτε ασχετο του θεματος.

Αποσυνδεδεμένος io

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 05, 2009, 11:59:04 am »
Εγω θελω να πω οτι εχουμε ξεφυγει λιγο...
 πες το κι εσυ βρε παιδι μου... μηπως και ησυχασουμε...
αντε, εγω θα κανω την αρχη.
τελειωσα Φιλοσοφικη Αθηνων - θεατρικων σπουδων , το οποίο, αν κι εχει περισσοτερα μαθηματα απο τα αλλα τμηματα, θεωρειται ευκολο τμημα
και παρ' ολα αυτα καταφερα να βγαλω 7, 1 γιατι σ' οποιο μαθημα  ειχε σχεση με το φιλολογικο καταφερνα  να παρω 5 (και ημουν κι ευχαριστημενη).
Αυτά...

Υ.Σ. Η σωστη απάντηση σ' αυτο το πόστ είναι : "κι εσενα ποιος σε ρώτησε?"

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 06, 2009, 09:51:10 pm »
 ;D ;D ;D
ναι νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του θεματος μας
 ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος DOG

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Νυχτα ξελογιαστρα,νυχτα ομορφη.......
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 14, 2009, 07:57:04 am »
παιδια δεν ειμαι καθολου σιγουρος γι αυτο που θα πω,αλλα νομιζω οτι στην προκηρυξη αναπληρωτων λεει οτι αναγνωριζεται η προυπηρεσια απο ολα τα κρατη της ευρωπαικης ενωσης εκτος κυπρου.
αν το σκεφτεται κανεις σοβαρα να παει ας το ψαξει λιγο καλυτερα.
επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι σιγουρος για αυτο,αλλα σαν καπου να το θυμαμαι

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144