0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε Ανατολική Αττική δεν έχουμε πληρωθεί τον Φεβρουάριο.Asimos_alex ,επειδή θα ήμουν και εγώ πρόθυμος να συμμετέχω στις συνελεύσεις των ωρομισθίων, μπορείς να μου πεις με τί καρδιά να το κάνω αυτό όταν η ΠΕΑΕ αρνείται να υπερασπιστεί χιλιάδες ωρομισθίους που απειλούνται από τους ΟΑΕΔίτες και αντί αυτού προβάλλει ως διεκδίκηση το γενικό αίτημα του ενιαίου πίνακα και της κατάργησης της ωρομισθίας, κάτι που κανείς δε διαφωνεί ότι πρέπει να γίνει,αλλά τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε άμεσο πρόβλημα;Αξίζουν κάποιοι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ-πιθανά μέλη σας να αφήνονται ανυπεράσπιστοι χιλιάδες νέοι που μόλις αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα σε ένα ακόμα διαγωνισμό του ΑΣΕΠ;Συγχώρεσε με αν σε εντάσσω στις ενώσεις των ωρομισθίων,χωρίς να ξέρω αν ανήκεις σε αυτές,αλλά θα ήθελα πραγματικά μια απάντηση σε περίπτωση που έχει συζητηθεί αυτό το θέμα στις συνελεύσεις.
Και πού ξέρεις; Όταν θα έχετε να προτείνετε και μία εφικτή και όχι αόριστη λύση για το πρόβλημα των διορισμών,ίσως το μήνυμά σας να ξεπεράσει τους 1000 αποδέκτες ανάμεσα στους χιλιάδες ωρομίσθιους.
Αυτά που λες για τον οαεδ (δίκαια ή άδικα, ο καθένας το κρίνει διαφορετικά) είναι άτοπα, καθώς δεν έχουν να κάνουν με τη φύση της ύπαρξης των συνελεύσεών μας και με την ουσία του αγώνα μας. Επίσης, πληροφοριακά, παρόλο που δεν έχει άμεση σχέση με τον αγώνα μας αν θα μετράται ή όχι η προϋπηρεσία κάποιου το θέμα συζητήθηκε αλλά δεν καταλήξαμε σε κάποια κοινή άποψη για αυτό. υγ: αν θες την προσωπική μου άποψη: Ναι είναι σημαντικό το ζήτητημα του ότι οι πίνακες αναπληρωτών συγκεκριμένων ειδικοτήτων θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό και πολλοί συνάδερφοι δεν θα είναι ξαφνικά ούτε ωρομίσθιοι, αλλά:α) δεν βρίσκω άδικο το ότι θα μετρήσει η προϋπηρεσία κατά το ήμισυ σε συναδέρφους που δίδασκαν σε περίοδο που τα απολυτήρια του οαεδ ήταν ισότιμα με αυτά του υπεπθ