0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, το ........ πουλάκι που λέγαμε από το ΥΠΕΠΘ άφησε μήνυμα τον τοίχο μου στο Facebook!!!!! "... τη Δευτέρα υπολόγιζε, όπως τα βλέπω τα πράγματα..."Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη! Πολύ το αγαπώ αυτό το άτακτο πουλάκι (Θέ μου σχώρα με! έρχεται και Πάσχα!!! )
λοιπον ακουσα οτι θα ικανοποιηθουν μεταθεσεις σε μεγαλυτερο βαθμο απότι περσι λογω του κυματος συνταξιοδοτησεων και της μεγαλης μειωσης διρισμων και αποσπασεων. Ιδιαιτερα σε μεγαλα αστικα κεντρα αναμενεται να ανοιξουν θεσεις λογω του οτι θα πριτιμηθει να καλυφθουν πρωτα τα αστικα κεντρα με 30αρια τμηματα, που το ωραριο ειναι πληρες και θα προτιμηθεί τα κενα της επαρχιας με ωρομισθιους μιας και το ωραριο σε μικρα σχολεια ειναι μικροτερο. αναμενεται παντως το σταδιακο κλεισιμο πολλως μικρων σχολειων της επαρχιας αφου με τα 30αρια τμηματα θα αλλαξει και ο ελαχιστος αριθμος μαθητων για τη λειτουργεια του σχολειου. μονο τα μικρα σχολεια στα οποια ειναι αδυνατη η μετακινηση πχ τηλος, θα διατηρηθουν. παντως για τα εξτα κινητρα δυσπροσιτων που ειχε πει η διαμαντοπουλου μην περιμενετε τιποτα
οριστικα μεγαλη τριτη οι μεταθεσεις
η υπάλληλος ήταν κατηγορηματική-οι μεταθέσεις θα βγουν τέλη του μήνα,τουτέστιν μεγάλη εβδομάδα
μου είπε πως οι μεταθέσεις θα ανακοινωθούν την Τετάρτη. (δηλ. αύριο). Λέτε να εννοούσε τη Μ. Τετάρτη??
το ........ πουλάκι που λέγαμε από το ΥΠΕΠΘ ... τη Δευτέρα υπολόγιζε, όπως τα βλέπω τα πράγματα..."
οι μεταθεσεις της Δευτεροβαθμιας δυσκολα θα ανακοινωθουν μεσα στη μεγαλη εβδομαδα. στο υπουργειο επικρατει συγχυση
''προσπαθουμε για μεγαλη τεταρτη αλλα μπορει να παει και μετα το πασχα''!
γινεται προσπαθεια να βγουν εντος μ.εβδομάδας
Μήνυμα εστάλη στο fb, αναμένω απάντηση knkn!!!
Αν και δε θέλω να πολυενοχλώ το ρουφιάνο μου, μη μου αγανακτήσει!
Συνάδελφος μου μεταβίβασε ότι γνωστός της αιρετός της Α/βαθμιας θα πάει την Παρασκευή το απόγευμα στην Αθήνα να συνεδριάσουν για τις μεταθέσεις, οι οποίες θα φτάσουν μετα βίας το 30% των αιτήσεων.Θα πέσουν οι υπογραφές και λογικά Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο(;; θα τις ανακοινώσουν.
Μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας το πιθανότερο μετά το Πάσχα! Αυτά!
αιρετός της Α/βαθμιας Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο(;; θα τις ανακοινώσουν.