0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως πέρυσι κάποιος ΠΕ11 είχε πάρει μετάθεση στη Γ Ροδόπης χωρίς να έχει βγει βάση, έγινε ένσταση και η μετάθεση ανακλήθηκε...
στην Α Λακωνιας ειμαστε 15 υπεραριθμοι ΠΕ 05 και πηρε μεταθεση κι αλλος. ειχα ζητησει για
και πως μπορούμε να μάθουμε μόρια κάποιων και αν είναι ειδική κατηγορία; Υπάρχουν σχετικοί πίνακες;
Παράθεση από: vickyp στις Μαρτίου 31, 2010, 06:29:31 pmκαι πως μπορούμε να μάθουμε μόρια κάποιων και αν είναι ειδική κατηγορία; Υπάρχουν σχετικοί πίνακες;Δεν γνωρίζουν αν υπάρχουν σχετικοί πίνακες, αλλά εγώ αν είχα έννομο συμφέρον θα έκανα ένσταση και θα ζητούσα εγγράφως απάντηση...
Aπαγορευεται να διενεργηθουν διορισμοι σε περιοχη την οποια αιτηθηκε εκπαιδευτικος για μεταθεση χωρις αυτη να εχει ικανοποιηθει. Οταν υπαρχουν διορισμοι και δεν ανακοινωνονται βασεις ματαθεσης σε καποια περιοχη, τοτε οι μετατεθεντες υπαγονται σε ειδικη κατηγορια.
Aπαγορευεται να διενεργηθουν διορισμοι σε περιοχη την οποια αιτηθηκε εκπαιδευτικος για μεταθεση χωρις αυτη να εχει ικανοποιηθει. ]Αυτο είναι εξαιρετικα ενδιαφερον. Μπορεις να μου πεις αν υπαρχει νομος που το υπαγορευει?
Παράθεση από: Damien στις Μαρτίου 31, 2010, 06:45:34 pmAπαγορευεται να διενεργηθουν διορισμοι σε περιοχη την οποια αιτηθηκε εκπαιδευτικος για μεταθεση χωρις αυτη να εχει ικανοποιηθει. Οταν υπαρχουν διορισμοι και δεν ανακοινωνονται βασεις ματαθεσης σε καποια περιοχη, τοτε οι μετατεθεντες υπαγονται σε ειδικη κατηγορια.Οπ περσινός δεν ήταν καμία ειδική κατηγορία (πλην αυτής του βύσματος....)Τώρα, δεν θέλω να βάζω φυτίλια. Μπορεί όντως οι τωρινές περιπτώσεις να είναι ειδική κατηγορία... Εγώ απλά μία καραμπινάτη περίπτωση ανέφερα την οποία την έμαθα από εδώ μέσα και μετά το είχα ψάξει λίγο το θέμα και έιχα μάθει κάποια περισσότερα πράγματα τα οποία δεν είναι για να ανακοινωθούν εδώ....