0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέχρι την Τρίτη 31 έμαθα εγώ από γνωστό μου μέσα στο υπουργείο.
όταν αναφέρθηκα στην ανακοίνωση της alfavita στο internet μου απάντησε με ιδιαίτερο ύφος πως στο internet δημοσιεύει ο καθένας ό,τι θέλει.....
Το ύφος, όμως, με το οποίο μιλούσε δεν και το πιο...."ευγενικό"...ή τουλάχιστον ο τρόπος που αρμόζει σε έναν άνθρωπο, όταν κάποιος άλλος του ζητάει κάποια πληροφορία....Σε ότι αφορά την πρώτη πηγή πληροφορησής μου (όποια και αν είναι αυτή) δεν ευθύνομαι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος για το αν δεν βγάζει έγκυρη ενημέρωση, ώστε αυτό να της δίνει το δικαίωμα να απαντά με τον τρόπο με τον οποίο απάντησε...
Παράθεση από: AnnaB στις Μαρτίου 23, 2009, 06:25:31 pmΤο ύφος, όμως, με το οποίο μιλούσε δεν και το πιο...."ευγενικό"...ή τουλάχιστον ο τρόπος που αρμόζει σε έναν άνθρωπο, όταν κάποιος άλλος του ζητάει κάποια πληροφορία....Σε ότι αφορά την πρώτη πηγή πληροφορησής μου (όποια και αν είναι αυτή) δεν ευθύνομαι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος για το αν δεν βγάζει έγκυρη ενημέρωση, ώστε αυτό να της δίνει το δικαίωμα να απαντά με τον τρόπο με τον οποίο απάντησε... Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Anna.Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ πριν από κάποιες εβδομάδες.Ίσως να ήταν η ίδια πολύ "ευγενική" συνάδελφος.Το είχα αναφέρει μάλιστα στο φορουμ.Πάντως σε ένα απο τα τηλ το σηκώνει πάντα ένας ευγενέστατος κύριος και σου απαντάει με τις καλύτερες διαθέσεις.Ε κεγώ λοιπόν παίρνω μόνο σε αυτό το τηλ πια, και συννενοούμαι.
Από το υπουργείο είπαν ότι αυτή την εβδομάδα δεν βγαίνουν. Στο τέλος της επόμενης ίσως, αν έχουν βγει οι ειδικές πρώτα.