0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς προσπαθώ να επισυνάψω το αρχείο (μήπως και βοηθήσει κάποιον που δεν έχει κάνει ακόμη την αίτηση και δυσκολεύεται στη συμπλήρωση) αλλά είναι πολύ μεγάλο και δε μου το δέχεται
γεια! να ρωτήσω και κάτι - προς διευκρίνιση δηλαδή...αν δεν κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση, θα μου δώσουν από τη Δευτεροβάθμια υποχρεωτικά, οργανική θέση? ρωτάω, διότι ακούω φήμες ότι κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν πάρει ποτέ οργανική και παίρνουν συνέχεια αποσπάσεις...Ισχύει? Τι θα γίνει αν δεν κάνω την αίτηση για οριστική τοποθέτηση?ευχαριστώ πολύ πολύ
Παράθεση από: upsidedown στις Νοεμβρίου 25, 2009, 09:24:43 pmγεια! να ρωτήσω και κάτι - προς διευκρίνιση δηλαδή...αν δεν κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση, θα μου δώσουν από τη Δευτεροβάθμια υποχρεωτικά, οργανική θέση? ρωτάω, διότι ακούω φήμες ότι κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν πάρει ποτέ οργανική και παίρνουν συνέχεια αποσπάσεις...Ισχύει? Τι θα γίνει αν δεν κάνω την αίτηση για οριστική τοποθέτηση?ευχαριστώ πολύ πολύκανεις δε γνωρίζει?! please, help!! σε δύο μέρες λήγει η προθεσμία!
Παράθεση από: upsidedown στις Νοεμβρίου 25, 2009, 09:24:43 pmγεια! να ρωτήσω και κάτι - προς διευκρίνιση δηλαδή...αν δεν κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση, θα μου δώσουν από τη Δευτεροβάθμια υποχρεωτικά, οργανική θέση? ρωτάω, διότι ακούω φήμες ότι κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν πάρει ποτέ οργανική και παίρνουν συνέχεια αποσπάσεις...Ισχύει? Τι θα γίνει αν δεν κάνω την αίτηση για οριστική τοποθέτηση?ευχαριστώ πολύ πολύΑν δεν κάνεις αίτηση για οριστική τοποθέτηση μπαίνεις τελευταίος στη σειρά όλων όσων ζητούν οργανική θέση, κοινώς διαλέγεις τελευταίος. Τώρα αν οι οργανικές που ανοίξουν είναι περισσότερες απ΄όσους είναι στη διάθεση θα πάρεις όποια οργανική δεν ήθελαν όλοι οι άλλοι. Αν οι οργανικές είναι λιγότερες από τους ενδιαφερόμενους δύο πράγματα μπορούν να συμβούν: 1. να υπάρχει οργανική που δεν τη θέλει κανείς και να στη φορτώσουν γιατί αν κανείς δεν θέλει μια οργανική την παίρνει ο τελευταίος ή 2. να παρουν όλοι όσοι προηγούνται οργανική και εσύ να μείνεις στη διάθεση (ενώ αν είχες κάνει για οριστική και μετρούσαν τα μόρια σου μπορεί να είχες καλή σειρά για να διαλέξεις μια οργανική που όντως θες).Αυτά στη θεωρία...στην πράξη η λογική που χρησιμοποιούν στις περισσότερες δ/νσεις είναι κάνεις δεν κάνεις αίτηση για οριστική να μετρώνται τα μόρια σου και να συμμετέχεις στη διαδικασία κανονικά (σαν να είχες κάνει αίτηση για οριστική τοποθέτηση).Ελπίζω να σε κατατόπισα.
kalhspera!an kai ligo akairo to erwthma...damien,-se rwtw epeidh exw diapistwsei oti exeis mia sfairikh gnwsh kai 8ewrhsh twn pragmatwn-mporeis na kaneis kapoia ektimhsh gia thn kymansh twn basewn fetos stoys filologoys se a8hna kai attikh genikotera
Παράθεση από: upsidedown στις Νοεμβρίου 26, 2009, 04:24:06 pmΠαράθεση από: upsidedown στις Νοεμβρίου 25, 2009, 09:24:43 pmγεια! να ρωτήσω και κάτι - προς διευκρίνιση δηλαδή...αν δεν κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση, θα μου δώσουν από τη Δευτεροβάθμια υποχρεωτικά, οργανική θέση? ρωτάω, διότι ακούω φήμες ότι κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν πάρει ποτέ οργανική και παίρνουν συνέχεια αποσπάσεις...Ισχύει? Τι θα γίνει αν δεν κάνω την αίτηση για οριστική τοποθέτηση?ευχαριστώ πολύ πολύκανεις δε γνωρίζει?! please, help!! σε δύο μέρες λήγει η προθεσμία! Είναι υποχρεωτικη η υποβολη αιτησης οριστικης τοποθετησης για να υπολογιστουν τα μορια σου. Οργανικη θεση μπορει να σου δοθει υποχρεωτικα, συμφωνα με μια διασταλτικη εφαρμογη στην