0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σήμερα το πρωί τηλεφώνησα στο αρμόδιο τμήμα του υπουργείου και μου είπαν οτι το κυσδε θα συνεδριάσει τέλη μαρτίου με αρχές απριλίου!!τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου!αφήστε που έχω ένα κρυφό φόβο ότι φέτος επειδή το Πάσχα συμπίπτει με τις πρώτες μέρες του Απρίλη,η ανακοίνωση των μεταθέσεων βλέπω να πραγματοποιείται μεθεόρτια,τουτέστιν κατά τις 10-15!εδώ θα μαστε και θα το δούμε!
Αλλωστε δεν ικανοποιειται μεγαλο ποσοστο αιτησεων μεταθεσης και εν γενει, για τους περισσοτερους υπηρεσιακα νεους εκπαιδευτικους, η μεταθεση ειναι ονειρο απατηλο...
Παράθεση από: Damien στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 03:40:32 pmΑλλωστε δεν ικανοποιειται μεγαλο ποσοστο αιτησεων μεταθεσης και εν γενει, για τους περισσοτερους υπηρεσιακα νεους εκπαιδευτικους, η μεταθεση ειναι ονειρο απατηλο...Αυτό εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Την ζήτηση που θα έχει κάποια διεύθυνση σε σχέση πάντοτε με τα οργανικά κενά που θα έχει.Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατάφεραν να πάρουν μετάθεση με την πρώτη χρονιά ως μόνιμοι.
Παράθεση από: AnnaB στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 03:57:10 pmΠαράθεση από: Damien στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 03:40:32 pmΑλλωστε δεν ικανοποιειται μεγαλο ποσοστο αιτησεων μεταθεσης και εν γενει, για τους περισσοτερους υπηρεσιακα νεους εκπαιδευτικους, η μεταθεση ειναι ονειρο απατηλο...Αυτό εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Την ζήτηση που θα έχει κάποια διεύθυνση σε σχέση πάντοτε με τα οργανικά κενά που θα έχει.Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατάφεραν να πάρουν μετάθεση με την πρώτη χρονιά ως μόνιμοι.Λιγοι ειναι (σιγουρα οχι πολλοι) με την πρωτη χρονια και ειδικα σε ο,τι αφορα τους υπηρεσιακα νεους εκπαιδευτικους της δευτεροβαθμιας εκπ/σης με τα γνωστα προβληματα των υπεραριθμιων... Για τους δασκαλους τα πραγματα ειναι ευκολοτερα, αλλα και παλι αλλο ειναι να μετατεθεις λιγο πιο κοντα στην περιοχη που επιθυμεις (πλειονοτητα των μεταθεσεων) και αλλο να μετακινηθεις στην πρωτη προτιμηση σου. Περαν τουτου, τα οργανικα κενα που ανακοινωνονται δεν απηχουν πολλες φορες την πραγματικη κατασταση σε οργανικο προσωπικο των Πυσδε/Πυσπε, αλλα αποτελουν κραυγαλεα παραδειγματα δημιουργικης αλχημειας.
ΟΛΟΙ οι νομοι υπολογησαν τα κενα με 30 μαθητες ...