0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλλά μετά πώς θα μας είχαν όμηρους του ρουσφετιού? Γιατί κακά τα ψέμματα με τις συνθήκες αυτές όποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί μία γνωριμία θα το κάνει. Σιγά μην κάτσει "για την τιμή των όπλων" ή επειδή είναι τόσο ηθικός ώστε να μη χρησιμοποιήσει μέσον αν μπορεί.
Θα μπορούσα να κάνω μια ερώτηση;Δεν είναι απόλυτα σχετική με το θεμα αλλά έχω μπερδευτει πολύ...Αν δεν καταφερω να παρω μετάθεση μένω στη
Συνάδερφοι μήπως γνωρίζει κανείς πόσοι φιλόλογοι μετατέθηκαν πέρυσι;
Σ΄ευχαριστώ ΠΕΟ4Ο4.Επιτρέψτε μου μια δεύτερη ερώτηση.Απευθύνομαι σ΄αυτούς που έχουν γνωστούς στο υπουργείο τα επονομαζόμενα πουλάκια. Γνωρίζει κανείς από τα 600 φημολογούμενα κενά πόσα αφορούν φιλολόγους;
Παράθεση από: kes στις Μαρτίου 20, 2010, 01:10:52 pmΣ΄ευχαριστώ ΠΕΟ4Ο4.Επιτρέψτε μου μια δεύτερη ερώτηση.Απευθύνομαι σ΄αυτούς που έχουν γνωστούς στο υπουργείο τα επονομαζόμενα πουλάκια. Γνωρίζει κανείς από τα 600 φημολογούμενα κενά πόσα αφορούν φιλολόγους; Χωρις να ειμαι πουλακι θελω να πιστευω οτι 200 -τουλαχιστον- θα αφορουν πε02. Αποτολμω επισης την προβλεψη οτι γυρω στα 100 αφορουν Αττικη.
Παράθεση από: πε04.04 στις Μαρτίου 20, 2010, 10:24:54 amΘα μπορούσα να κάνω μια ερώτηση;Δεν είναι απόλυτα σχετική με το θεμα αλλά έχω μπερδευτει πολύ...Αν δεν καταφερω να παρω μετάθεση μένω στη