*

Αποστολέας Θέμα: Κριτήρια τοποθετήσεων  (Αναγνώστηκε 40833 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dore

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Κριτήρια τοποθετήσεων
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2024, 08:19:53 pm »
Εκτός από λογικό είναι και νόμιμο; υπάρχει κάποια εγκύκλιος ή οδηγία ; γιατί θα πέσουμε στην παγίδα ότι ναι, είναι ηθικό αλλά είναι και νόμιμο; συγγνώμη που επιμένω αλλά πραγματικά αν είναι έτσι ποιο το νόημα των αποσπάσεων; επιπλέον υπάρχουν οδηγίες τοποθέτησης που ερμηνεύονται διαφορετικά από κάθε ΔΔΕ.
Όπως και να 'χει ευχαριστώ για την απάντηση

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:21:53 »

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2024, 10:50:29 pm »
Εκτός από λογικό είναι και νόμιμο; υπάρχει κάποια εγκύκλιος ή οδηγία ; γιατί θα πέσουμε στην παγίδα ότι ναι, είναι ηθικό αλλά είναι και νόμιμο; συγγνώμη που επιμένω αλλά πραγματικά αν είναι έτσι ποιο το νόημα των αποσπάσεων; επιπλέον υπάρχουν οδηγίες τοποθέτησης που ερμηνεύονται διαφορετικά από κάθε ΔΔΕ.
Όπως και να 'χει ευχαριστώ για την απάντηση

Ναι είναι νόμιμο. Οι νόμοι και εγκύκλιοι αναφέρουν ότι προηγούνται οι αποσπασμένοι και έπονται οι αναπληρωτές. Πρέπει δηλαδή να τοποθετήσουν πρώτα τους αποσπασμένους. Μετά τοποθετούν και τους αναπληρωτές. Άπαξ και οι τοποθετήσεις γίνουν αν βγει καινούργια απόσπαση δεν αλλάζουν οι ήδη τοποθετηθέντες. Δεν προβλέπεται από το νόμο και καλως δεν προβλέπεται. Ανήθικο θα ήταν οποίος στα μέσα τις χρονιάς αποσπάται να αλλάζουν όλες οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών. Και αν αλλάξεις γνώμη και γίνει τροποποίηση απόσπασης; Στην επόμενη περιοχή θα γίνονται πάλι αλλαγές;

Υ.Γ. με αυτή τη λογική αν εσύ μπεις στο τάδε κενό και εγώ μετά από είναι μήνα αποσπαστώ λόγω αναπηρίας και έχω πιο πολλά μόρια γιατί να μην φύγεις εσύ να πάρω εγώ το κενό;

Αποσυνδεδεμένος dore

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2024, 03:29:34 pm »
Συγγνώμη για την καθυστέρηση,
ήμουν στις αποσπάσεις κατα προτεραιότητα που το σύστημα ήταν ανοιχτό 28/8 με 4/9 . Δεν μπορούσα να κάνω κάτι να γίνει πιο γρήγορα.

Το υπουργείο δεν θα έπρεπε να περιμένει να τοποθετήσει τους μόνιμους ; στις 11/9 ανέλαβα στο σχολείο απόσπασης.

Όπως λες και 'σύ προηγούνται οι μόνιμοι αποσπασμένοι εντός και έκτος ΠΥΣΔΕ σύμφωνα με το Αρ. Πρωτ.: 137644/Ε1.

Όσο για την τοποθέτηση ότι καλώς δεν υπάρχει νόμος δεν με βρίσκει σύμφωνη.

Επίσης σχετικά με το Υ.Γ. προβλέπεται η υπόθεση που κάνεις από την εγκύκλιο παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος gandread

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2024, 04:12:12 pm »
Προηγούνται οι μόνιμοι και στη συνέχεια τοποθετούνται οι αναπληρωτές.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:21:53 »

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2024, 08:08:33 pm »
Συγγνώμη για την καθυστέρηση,
ήμουν στις αποσπάσεις κατα προτεραιότητα που το σύστημα ήταν ανοιχτό 28/8 με 4/9 . Δεν μπορούσα να κάνω κάτι να γίνει πιο γρήγορα.

Το υπουργείο δεν θα έπρεπε να περιμένει να τοποθετήσει τους μόνιμους ; στις 11/9 ανέλαβα στο σχολείο απόσπασης.

Όπως λες και 'σύ προηγούνται οι μόνιμοι αποσπασμένοι εντός και έκτος ΠΥΣΔΕ σύμφωνα με το Αρ. Πρωτ.: 137644/Ε1.

Όσο για την τοποθέτηση ότι καλώς δεν υπάρχει νόμος δεν με βρίσκει σύμφωνη.

Επίσης σχετικά με το Υ.Γ. προβλέπεται η υπόθεση που κάνεις από την εγκύκλιο παραπάνω.

Προηγούνται οι μόνιμοι και στη συνέχεια τοποθετούνται οι αναπληρωτές.

Ναι προηγούνται αν βγουν πρώτα οι αποσπασμένοι. Όχι δεν είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν. Δηλαδή ρε παιδιά αν οι αιτήσεις ήταν ανοικτές μέχρι πχ 30/9 τι θα έκαναν; Δεν θα τοποθετούσαν τους αναπληρωτές μέχρι να βγουν οι αποσπάσεις; Και αν δεν βγουν τελικά; Είπαμε να τηρείται ο νόμος. Το σχολείο δεν υπάρχει για να βρει δουλειά - τοποθέτηση ο εκπαιδευτικός.

Υ.Γ. 1 δηλαδή όπως είπα αν ξαναανοίξουν οι αιτήσεις και εγώ έχω περισσότερα μόρια και τοποθετηθω στις 20/9 θα ήταν λογικό να φωνάζω γιατί σε τοποθέτησαν εσένα στις 11/9 και δεν με περίμεναν; Η να θέλω να φύγεις εσύ για να πιάσω εγώ το κενό;

ΥΓ.2 ναι οι αναπληρωτές έπονται. Αν υπάρχουν μόνιμοι. Αν τοποθετηθούν οι αναπληρωτές και μετά υπάρξουν οι μόνιμοι - αποσπασμένοι δεν θα αλλάξουν οι αναπληρωτές.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2024, 11:05:53 pm από victor123 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32813
  • Τελευταία: sevenpott
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1179742
  • Σύνολο θεμάτων: 19441
  • Σε σύνδεση σήμερα: 509
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144