0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ότι αφαιρείται το οικογενειακό επίδομα είναι δεδομένο. Αυτό που είδα ότι αφαιρείται και η εισφορά του εργοδότη ισχύει?>? είναι μερικοί συνάδελφοι με 1702 ευρώ π.χ. αλλά αν αφαιρεθεί η εισφορά εργοδότη το παίρνουν. έχει κανείς την εγκύκλιο να δούμε τί ακριβώς ορίζει???
ακριβώς magda, κι εγώ εκεί είμαι (1702 ευρώ )με 15 κλιμάκιο και επίδομα προβληματικής
Και εγώ σε αυτή την κατηγορία είμαι 1702 ευρώ και πολύ φοβάμαι πως για να μην το βάλουν στο πρώτο δεκαπενθήμερο Ιουνίου δεν το παίρνουμε...ή δεν το ξέρουν ακόμη οι εκκαθαριστές μας...
Παράθεση από: ΧΡΥΣΩ στις Ιουνίου 05, 2009, 07:51:31 amΚαι εγώ σε αυτή την κατηγορία είμαι 1702 ευρώ και πολύ φοβάμαι πως για να μην το βάλουν στο πρώτο δεκαπενθήμερο Ιουνίου δεν το παίρνουμε...ή δεν το ξέρουν ακόμη οι εκκαθαριστές μας...Εγώ είχα παραπάνω γιατί στον Έβρο παίρνουμε και τα 120 της παραμεθορίου,αλλά αφαιρώντας την εργοδοτική εισφορά το πήρα οριακά!!Πάντως ρε παιδιά,μου κάνει πολύ εντύπωση ...Τι σόι εκκαθαριστές είναι αυτοί που δεν ξέρουν?Και αν δεν ξέρουν,οφείλουν να μάθουν.Χρυσώ εσάς δεν σας ήρθε έγγραφο στο σχολείο το Μάϊο με τα ονόματα όσων το δικαιούνται από το σχολείο σας?
Να σας ρωτήσω κάτι?Ισχύει οτι αν πέρνεις επίδομα θέσης δεν δικαιούσαι το επίδομα?
Παράθεση από: blueswire στις Ιουνίου 03, 2009, 10:50:13 pmακριβώς magda, κι εγώ εκεί είμαι (1702 ευρώ )με 15 κλιμάκιο και επίδομα προβληματικής
Σήμερα έλαβα αναλυτικά την έκτακτη επιχορήγηση που θα πάρω 1η Ιουλιου 298 ευρώ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...