0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: miss piggy στις Οκτωβρίου 12, 2011, 09:26:48 pmΠαράθεση από: teacher81 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 07:44:10 amΣτα ΕΛ.ΠΕ. μετά από 12 ώρες απεργία ανεστάλη η απόφαση για μείωση μισθών και παραμένουν στους 18(!!!!) το χρόνο...Στους δήμους συνεχίζεται η απεργία(φυσικά η απώλεια για αυτούς ακόμα και Υ.Ε. είναι πολύ μικρότερη απο τη δική μας)και συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά...Εμείς πόσο ζώα είμαστε?Μηδενική αντίδραση σα να τα δεχόμαστε όλα...Αν συνεχιστεί αυτή η απραξία εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να μην έχει να φάει κανείς μας του χρόνου,γιατί το αξίζουμε...Σε τέτοιο βαθμό αγανάκτησης πια έχω φτάσει....Και δεν τα γράφω μόνο στον υπολογιστή μου.Τα λέω και σε συναδέλφους,σε γονείς,συμμετέχω σε πορείες,αλλά δε βλέπω να ανασκουμπώνονται και πολλοί...Πολύ ζώα όμως!!! Ο πιο μίζερος και κουτσαβάκικος κλάδος του ελληνικού δημοσίου. Πού είναι η ΟΛΜΕ οέο; Γιατί δεν ακολουθεί την πρόταση των δασκάλων για απεργία διαρκείας;;;; Παρασκευή αρχίζουν επαναλαμβανόμενες απεργίες οι τελωνιακοί οι όποιοι ζητούν να μην κοπούν τα δετε και αυτοί είναι άμεσα συνδεδεμένοι με εισαγωγές εξαγωγές και τις καθημερινές εκτελωνίσεις καύσιμων…........εκεί να δεις "τραγούδια". Δετε= επιπλέον ένας μηνιαιος μισθός κοντά στα 1200 ευρώ "σημερινά"
Παράθεση από: teacher81 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 07:44:10 amΣτα ΕΛ.ΠΕ. μετά από 12 ώρες απεργία ανεστάλη η απόφαση για μείωση μισθών και παραμένουν στους 18(!!!!) το χρόνο...Στους δήμους συνεχίζεται η απεργία(φυσικά η απώλεια για αυτούς ακόμα και Υ.Ε. είναι πολύ μικρότερη απο τη δική μας)και συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά...Εμείς πόσο ζώα είμαστε?Μηδενική αντίδραση σα να τα δεχόμαστε όλα...Αν συνεχιστεί αυτή η απραξία εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να μην έχει να φάει κανείς μας του χρόνου,γιατί το αξίζουμε...Σε τέτοιο βαθμό αγανάκτησης πια έχω φτάσει....Και δεν τα γράφω μόνο στον υπολογιστή μου.Τα λέω και σε συναδέλφους,σε γονείς,συμμετέχω σε πορείες,αλλά δε βλέπω να ανασκουμπώνονται και πολλοί...Πολύ ζώα όμως!!! Ο πιο μίζερος και κουτσαβάκικος κλάδος του ελληνικού δημοσίου. Πού είναι η ΟΛΜΕ οέο; Γιατί δεν ακολουθεί την πρόταση των δασκάλων για απεργία διαρκείας;;;;
Στα ΕΛ.ΠΕ. μετά από 12 ώρες απεργία ανεστάλη η απόφαση για μείωση μισθών και παραμένουν στους 18(!!!!) το χρόνο...Στους δήμους συνεχίζεται η απεργία(φυσικά η απώλεια για αυτούς ακόμα και Υ.Ε. είναι πολύ μικρότερη απο τη δική μας)και συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά...Εμείς πόσο ζώα είμαστε?Μηδενική αντίδραση σα να τα δεχόμαστε όλα...Αν συνεχιστεί αυτή η απραξία εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να μην έχει να φάει κανείς μας του χρόνου,γιατί το αξίζουμε...Σε τέτοιο βαθμό αγανάκτησης πια έχω φτάσει....Και δεν τα γράφω μόνο στον υπολογιστή μου.Τα λέω και σε συναδέλφους,σε γονείς,συμμετέχω σε πορείες,αλλά δε βλέπω να ανασκουμπώνονται και πολλοί...
ενω εσύ με τα 600, κάτσε στα αυγά σου!
Παράθεση από: happiness στις Οκτωβρίου 12, 2011, 08:24:45 pmΠαράθεση από: steven_seagal στις Οκτωβρίου 12, 2011, 12:51:31 pmhapiness δεν συμφωνω.....για καποιους με κατι ξεγυρισμενα 3χιλιαρα το μηνα , κατι βολεμενους υπαλληλους της
Παράθεση από: steven_seagal στις Οκτωβρίου 12, 2011, 12:51:31 pmhapiness δεν συμφωνω.....για καποιους με κατι ξεγυρισμενα 3χιλιαρα το μηνα , κατι βολεμενους υπαλληλους της
hapiness δεν συμφωνω.....για καποιους με κατι ξεγυρισμενα 3χιλιαρα το μηνα , κατι βολεμενους υπαλληλους της
Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό μερικών. Πραγματικά! Προσωπικά το 8-2 δε με ενοχλεί καθόλου αρκεί να πληρωνόμαστε αξιοπρεπώς! Δηλαδή θέλετε να γίνει απεργία για να δουλεύετε όσο θέλετε και μετά να πηγαίνετε στο χωραφάκι σας να καλλιεργείτε ντομάτες κι όχι να δουλεύετε κανονικό ωράριο αλλά να ξέρετε ότι τα λεφτά σας φτάνουν να ζήσετε την οικογένεια σας χωρίς άλλα πάρεργα?
Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να γίνει στους εκπαιδευτικούς απεργία διαρκείας.Για καμιά εκδρομή διαρκείας είμαστε πρώτοι.Τι το συζητάμε;;;Κ μετά αναρωτιόμαστε γιατί κ τι συνέβη κ μας έχει απαξιώσει ο κόσμος.Αυτο-απαξίωση. Καθηγητάκια.
Παράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:41:52 pmΔεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό μερικών. Πραγματικά! Προσωπικά το 8-2 δε με ενοχλεί καθόλου αρκεί να πληρωνόμαστε αξιοπρεπώς! Δηλαδή θέλετε να γίνει απεργία για να δουλεύετε όσο θέλετε και μετά να πηγαίνετε στο χωραφάκι σας να καλλιεργείτε ντομάτες κι όχι να δουλεύετε κανονικό ωράριο αλλά να ξέρετε ότι τα λεφτά σας φτάνουν να ζήσετε την οικογένεια σας χωρίς άλλα πάρεργα? Το αντίστροφο είναι το σκεπτικό.ΟΣΟ δεν πληρωνόμαστε αξιοπρεπώς, είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να δουλεύμε όσο θέλουμε, και μετά να πηγαίνουμε στο χωραφάκι μας να καλλιεργούμε ντομάτες για να ζήσουμε την οικογένεια μας.ΟΤΑΝ αρχίσουν να μας πληρώνουν επαρκώς, τότε θα παραχωρήσουμε αυτό το δικαίωμα, και θα ερχόμαστε όχι 8-2, αλλά ακόμα και 8-4 αν το θελήσουν.
Παράθεση από: buble10 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:47:49 pmΕίναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να γίνει στους εκπαιδευτικούς απεργία διαρκείας.Για καμιά εκδρομή διαρκείας είμαστε πρώτοι.Τι το συζητάμε;;;Κ μετά αναρωτιόμαστε γιατί κ τι συνέβη κ μας έχει απαξιώσει ο κόσμος.Αυτο-απαξίωση. Καθηγητάκια.Τίποτα δεν είναι δεδομένο συνάδελφε. Είναι όλα θέμα κινητοποίησης και οργάνωσης.Ήδη κάποιοι σύλλογοι ξύπνησαν, και ψήφισαν την απεργία. Ας δούμε ποιοί δεν ξύπνησαν ακόμακαι ας παμε να τους ξυπνήσουμε.
Παράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:48:45 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:41:52 pmΔεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό μερικών. Πραγματικά! Προσωπικά το 8-2 δε με ενοχλεί καθόλου αρκεί να πληρωνόμαστε αξιοπρεπώς! Δηλαδή θέλετε να γίνει απεργία για να δουλεύετε όσο θέλετε και μετά να πηγαίνετε στο χωραφάκι σας να καλλιεργείτε ντομάτες κι όχι να δουλεύετε κανονικό ωράριο αλλά να ξέρετε ότι τα λεφτά σας φτάνουν να ζήσετε την οικογένεια σας χωρίς άλλα πάρεργα? Το αντίστροφο είναι το σκεπτικό.ΟΣΟ δεν πληρωνόμαστε αξιοπρεπώς, είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να δουλεύμε όσο θέλουμε, και μετά να πηγαίνουμε στο χωραφάκι μας να καλλιεργούμε ντομάτες για να ζήσουμε την οικογένεια μας.ΟΤΑΝ αρχίσουν να μας πληρώνουν επαρκώς, τότε θα παραχωρήσουμε αυτό το δικαίωμα, και θα ερχόμαστε όχι 8-2, αλλά ακόμα και 8-4 αν το θελήσουν. Συγγνώμη αλλά αναφαίρετο δικαίωμα μας δεν είναι να φεύγουμε όποτε θέλουμε ασχέτως το πόσο πληρωνόμαστε. Απλά έτσι σκέφτεται ο Έλληνας, τόσα μου δίνεις δεν κάθομαι παραπάνω, μη σου πω θα κάτσω και λιγότερο και τελευταία ώρα θα στείλω τους μαθητές μια ώρα αρχίτερα. Αυτά είναι γελοία πράγματα...
Παράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:51:53 pmΠαράθεση από: buble10 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:47:49 pmΕίναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να γίνει στους εκπαιδευτικούς απεργία διαρκείας.Για καμιά εκδρομή διαρκείας είμαστε πρώτοι.Τι το συζητάμε;;;Κ μετά αναρωτιόμαστε γιατί κ τι συνέβη κ μας έχει απαξιώσει ο κόσμος.Αυτο-απαξίωση. Καθηγητάκια.Τίποτα δεν είναι δεδομένο συνάδελφε. Είναι όλα θέμα κινητοποίησης και οργάνωσης.Ήδη κάποιοι σύλλογοι ξύπνησαν, και ψήφισαν την απεργία. Ας δούμε ποιοί δεν ξύπνησαν ακόμακαι ας παμε να τους ξυπνήσουμε.Στη θεωρία.Γιατί στην πράξη... Κο κο κο κο κοοοοοοοο!
Παράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:53:33 pmΠαράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:48:45 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:41:52 pmΔεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό μερικών. Πραγματικά! Προσωπικά το 8-2 δε με ενοχλεί καθόλου αρκεί να πληρωνόμαστε αξιοπρεπώς! Δηλαδή θέλετε να γίνει απεργία για να δουλεύετε όσο θέλετε και μετά να πηγαίνετε στο χωραφάκι σας να καλλιεργείτε ντομάτες κι όχι να δουλεύετε κανονικό ωράριο αλλά να ξέρετε ότι τα λεφτά σας φτάνουν να ζήσετε την οικογένεια σας χωρίς άλλα πάρεργα? Το αντίστροφο είναι το σκεπτικό.ΟΣΟ δεν πληρωνόμαστε αξιοπρεπώς, είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να δουλεύμε όσο θέλουμε, και μετά να πηγαίνουμε στο χωραφάκι μας να καλλιεργούμε ντομάτες για να ζήσουμε την οικογένεια μας.ΟΤΑΝ αρχίσουν να μας πληρώνουν επαρκώς, τότε θα παραχωρήσουμε αυτό το δικαίωμα, και θα ερχόμαστε όχι 8-2, αλλά ακόμα και 8-4 αν το θελήσουν. Συγγνώμη αλλά αναφαίρετο δικαίωμα μας δεν είναι να φεύγουμε όποτε θέλουμε ασχέτως το πόσο πληρωνόμαστε. Απλά έτσι σκέφτεται ο Έλληνας, τόσα μου δίνεις δεν κάθομαι παραπάνω, μη σου πω θα κάτσω και λιγότερο και τελευταία ώρα θα στείλω τους μαθητές μια ώρα αρχίτερα. Αυτά είναι γελοία πράγματα...Κατάλαβα...σε λίγο θα μας πείς να ερχόμαστε και εθελοντικά στο σχολείο, και ας μην πληρωνόμαστε. Μήπως είσαι η διαμαντοπούλου μεταμφιεσμένη;
Αγωνίζομαι δε σημαίνει ότι διεκδικώ μόνο όταν με βολεύει...