*

Αποστολέας Θέμα: Αξιοκρατία και μεταθέσεις  (Αναγνώστηκε 29268 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bkanenas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αξιοκρατία και μεταθέσεις
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 10, 2009, 08:01:01 am »
μπορει να ειναι λιγο ασχετο το θεμα και λιγο καχυποπτος εγω...
γνωριζει κανεις πως καποιος μεσα σε 1 χρονο μπορει να παρει περιπου 30 μορια???
εχω βρει μια τετοια περιπτωση οπου στις φετινες μεταθεσεις εμφανιζεται με 30+ μορια σε σχεση με τα περσινα μορια.
αναγνωριση προυπηρεσιας? πενταδυμα?

νομίζω ανύπαντρη μητέρα αλλα δεν έχω χρόνο να το ψάξω... ας το επιβεβαιώσει κάποιος αν ξέρει σίγουρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2009, 08:12:18 am από bkanenas »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:50:11 »

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 10, 2009, 08:54:49 am »
Να σου πω για μένα : διορίστηκα τον Αύγουστο και πήρα άδεια ανατροφής τέκνου (δεν έχω πάει ακόμα στο σχολείο).  Πήρα μετάθεση με 27 μόρια :

Γάμος: 4
1ο παιδί :4
2ο παιδί :4
3ο παιδί: 6
Μόρια χρονιάς :2
Μόρια 1ης προτίμησης: 2
Μόρια σχολείου τοποθέτησης: 5

όλα μαζί 27...
Αν έβαζα 1η προτίμηση εκεί που έχω και συνηπηρέτηση με τον άντρα μου θα έπαιρνα άλλα 4. Δυνητικά 31. Αν πούμε ότι το σχολείο είχε 12 μόρια πάμε στα 38! Θεωρητικά (με αυτόν τον πρόχειρο υπολογισμό) λοιπόν ένας τρίτεκνος με αυτές τις συνθήκες μπορεί να φτάσει μέχρι και 38 μόρια σε μία χρονιά...Με δύο παιδιά ως 32, χωρίς να υπολογίσουμε προϋπηρεσία..
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 10, 2009, 09:10:58 am »
Το θέμα είναι οτι το Υπουργείο ανοιξε οργανικες εκει που δεν υπηρχαν για να βολευτουν καποιοι δικοί τους...
Επισης ειναι πολυ προκλητικό το Π Ω Σ μαζευουν καποιοι μορια!!!

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 10, 2009, 09:13:38 am »
Ελπίζω να μην εννοείς τα κοινωνικά κριτήρια ...και να εννοείς τις ΠΔΣ κλπ...Αλλιώς θα με πιάσουν τα κλάμματα.
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:50:11 »

Αποσυνδεδεμένος karta66

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 10, 2009, 09:15:59 am »
Να σου πω για μένα : διορίστηκα τον Αύγουστο και πήρα άδεια ανατροφής τέκνου (δεν έχω πάει ακόμα στο σχολείο).  Πήρα μετάθεση με 27 μόρια :

όλα μαζί 27...
Αν έβαζα 1η προτίμηση εκεί που έχω και συνηπηρέτηση με τον άντρα μου θα έπαιρνα άλλα 4. Δυνητικά 31. Αν πούμε ότι το σχολείο είχε 12 μόρια πάμε στα 38! Θεωρητικά (με αυτόν τον πρόχειρο υπολογισμό) λοιπόν ένας τρίτεκνος με αυτές τις συνθήκες μπορεί να φτάσει μέχρι και 38 μόρια σε μία χρονιά...Με δύο παιδιά ως 32, χωρίς να υπολογίσουμε προϋπηρεσία..

συμφωνω με τους υπολογισμους σου, αλλα στην περιπτωση που αναφερομαι η αυξηση μοριων εγινε σε 1 χρονια. Δηλαδη γαμος και τριδυμα σε μια χρονια.

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 10, 2009, 09:24:47 am »
Γάμος, δίδυμα, 1η προτίμηση και συνυπηρέτηση και μόρια χρονιάς: 4+4+4+2+4+2=20 μόρια και άλλα 10 από  σχολείο = 30.

Δε μου φαίνεται και τόσο απίθανο.. Μπορείς να δεις τα στοιχεία της online στην ιστοσελιδα της ΔΙΔΕ, όπου έκανε την αίτηση (ό[ως και τα δικά μας...)

...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Απριλίου 10, 2009, 02:00:59 pm »

όλα μαζί 27...

Μορια 1ης προτιμησης τι εννοεις?Εγω ως νεοδιοριστη ηρθα τον  πρωτο χρονο στον τοπο καταγωγης μου που ηταν και η πρωτη μου προτιμηση δεν ειδα ομως να παιρνω επιπλεον μορια.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Απριλίου 10, 2009, 02:07:14 pm »
Πειτε μου παρακαλω αν υπολογιζω σωστα μορια περιοχης 7 +2μορια εντοπιοτητας +2 μορια για πρωτη προτιμηση?

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Απριλίου 10, 2009, 02:15:27 pm »
Σε περίπτωση μετάθεσης υπολογίζονται +2 μόρια για την πρώτη επιλογή, όχι όταν πρωτοδιοριζόμαστε και πιάνουμε την πρώτη επιλογή..
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Απριλίου 10, 2009, 03:12:06 pm »
Ευχαριστω πολυ ,τωρα καταλαβα.

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Απριλίου 10, 2009, 03:55:06 pm »

Η απάντηση δεν είναι,  να μην παίρνουν άδειες στο δημόσιο καθώς γίνεται (κάποιοι εξυπηρετούνται, άλλοι απλώς όχι)

αλλά

να γίνεται το ίδιο και στον ιδιωτικό τομέα . Προς τα κει να γίνουν οι αγώνες και όχι με αφορμή έναν κακό δημόσιο υπάλληλο να τσουβαλιάζονται όλοι.
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Απριλίου 10, 2009, 06:37:22 pm »
Να μην παίρνουν οι έγκυες εκπαιδευτικοί άδειες επαπειλούμενης....μάλιστα. Και για να ρωτήσω εγώ κάτι απλό, τι θα γίνει με τις ιώσεις; Μια έγκυος δεν μπορεί να πάρει φάρμακα, ως γνωστόν. Οι ιώσεις, και οι αρρώστιες γενικά, στα σχολεία είναι πολύ συχνές ειδικά τους χειμερινούς μήνες και με τόσα παιδιά στην τάξη, ένας να φτερνιστεί....
Επίσης, σε όρισμένες ειδικότητες, π.χ. νηπιαγωγοί και δάσκαλοι, οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι και για ατυχήματα. Ξέρεις πόσες φορές έχουν πέσει ςπάνω μου παιδάκια τρέχοντας; Μια έγκυος δεν μπορεί να δέχεται τέτοια άθελα χτυπήματα.....
Και φυσικά, είμαι και εγώ εναντίον των "φαντασμάτων"! Εγώ υπηρέτησα κανονικά τη διετία μου στο δυσπρόσιτο μου, πέρασα και τα καλά (τα πολύ καλά) και τα άσχημα του απομονωμένου νησιού. Έφαγα και τις αποστάσεις με το κουτάλι, γιατίο από τη μία άκρη της Ελλάδας βρέθηκα κυριολεκτικά στην άλλη (ούτε με χάρακα τόσο ίσια γραμμη ;D ;D ;D). Και ΦΥΣΙΚΑ ούτε σκέφτηκα να ζητήσω απόσπαση σε γραφείο ώστε να πέρνω τα μόρια του νησιού και να είμαι σε μία πόλη στη στεριά. Η λύση είναι μάλλον να αναλάβει κάποιος πολιτικός με @@@@ να αλλάξει το νόμο και να μην παίρνεις τα μόρια του δυσπροσίτου (ή του όποιου άλλου απομακρυσμένου σχολέιου) όταν είσαι σε γραφείο με απόσπαση!!!! Αλλά πού θα βρεθεί αυτός ο άγιος άνθρωπος που δεν θα τον ενδιαφέρουν οι ψήφοι;;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2009, 06:48:57 pm από emmaki »
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Απριλίου 10, 2009, 07:15:25 pm »
H οστρακιά, η ανεμοβλογιά, οι λαρυγγίτιδες και οι γαστρεντερίτιδες είναι κλασικό μενού στα νηπιαγωγεία. Εδώ δεν αναλαμβάνουν γιατροί την ευθύνη να εκτεθεί η έγκυος και το έμβρυο σε κάτι τέτοιο. Και ναι ας με διόριζε από τα 22 μου που τέλειωσα τη σχολή και ήμουν στο φουλ της παραγωγικότητάς μου γιατί τώρα στα 32 έ, λέω να κάνω οικογένεια. Ας μη μου δώσει άδεια ας με πάει στο γραφείο κι ας παίρνω τα μόρια της πλησιέστερης σχολικής μονάδας, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Καλώς δίνονται οι επαπειλούμενες και καλό θα ήταν να μη χρειάζονται "κομπίνες", αλλά σε ορισμένα επαγγέλματα να θεωρούνται αυτονόητες.

Για τα μόρια των αποσπάσεων συμφωνώ. Ας ειναι πάντα της πλησιέστερης μονάδας.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Απριλίου 10, 2009, 07:38:42 pm »
 ??? ??? ??? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Πόσο παράξενο είναι να οφείλει το κράτος να προστατεύσει τη μητρότητα; Στο ξαναλέω, η μοριοδότηση είναι λάθος, το πιστεύω κι εγώ, αλλά οι άδειες ειδικά για τέτοιο λόγο δε μου φαίνονται καθόλου παράλογες και όπως είπα και πριν θα έπρεπε να ισχύουν παντού και όλες τις γυναίκες. Όσο για την νοοτροπία του δ. υπαλλήλου πάλι δε βλέπω πώς φαίνεται στα λεγόμενά μου κάτι τέτοιο. Στην τελική όχι δε θεωρώ ότι ο οποιοσδήποτε από εμάς ειναι υποχρεωμένος να διακινδυνεύσει άμεσα τη δική του υγεία και την υγεία του αγέννητου παιδιού του για να θεωρείται ότι λειτουργεί αξιοκρατικά και όχι ως λουφαδόρος.
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182556
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144