Skaparis, lamkon και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο επικαλούνται την παρ. 8, (ενώ η παρ. 9 διευκρινίζει το θέμα), τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια και μπερδεύουν τον κόσμο.
Από αυτούς, όλα να τα περιμένεις.
Παιδιά, αυτά τα λέει η δδε για να αποτρέπει τον κόσμο. Μια χαρά πληρώνονται όσοι πηγαίνουν σε άλλα νησιά, και βασικά είναι σχεδόν οι ίδιοι κάθε χρόνο. Τουλάχιστον για εκεί που ξέρω εγώ.
fasvil,είπες μία μεγάλη αλήθεια. Το ίδιο συμβαίνει και εκεί που γνωρίζω και εγώ. Περιμένω να δω αν θα ανακυκλωθούν οι ίδιοι και οι ίδιοι και αυτή τη χρονιά στα γειτονικά μας νησάκια.Η ΕΛΜΕ, κανονικά θα έπρεπε να είχε πάρει θέση (πάντως, μερικοί συνδικαλιστές της είναι από τους πιο ...ταξιδεμένους).
Να σας ρωτησω τις ημέρες των πανελλαδικων θα είμαι σε διαδικασία ιατρικών εξετάσεων, οι οποίες πρεπει να γίνονται νωρίς το πρωί. Εν τω μεταξύ κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κάνω κ εισαγωγή στο νοσοκομείο για μια ημέρα. Τι να κάνω; Τι χαρτί πρεπει να προσκομισω για να εξαιρεθω;
Δημόσιο: «Ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων τείνει να επιστρέψει στα προ κρίσης επίπεδα», προειδοποιεί το ΔΝΤ, με τον εκπρόσωπό του στην Αθήνα Ντένις Μπότμαν να διευκρινίζει σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου... Εχει ενδιαφέρον ότι και η Κομισιόν θέτει θέμα μείωσης των συμβασιούχων και επισημαίνει καθυστερήσεις στην εφαρμογή της σχετικής συμφωνίας με την κυβέρνηση, η οποία πάντως δεσμεύθηκε ότι θα τους μειώσει σημαντικά έως τον Οκτώβριο.https://www.google.com/amp/s/www.kathimerini.gr/economy/561386278/dnt-kai-e-e-anisychoyn-gia-trapezes-kai-gia-ayxisi-proslipseon-sto-dimosio/amp/