*

Αποστολέας Θέμα: Διόρθωση γραπτών ΑΣΕΠ - ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 93747 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διόρθωση γραπτών ΑΣΕΠ
« Απάντηση #364 στις: Ιουλίου 01, 2009, 09:45:35 am »
Καλημέρα σε όλους! Μετά από μια μακρόχρονη αποχή (με στόχο να διαφυλάξω την ψυχική μου ηρεμία), επανέρχομαι δριμύτερη! Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά και αισιόδοξοι. Λοιπόν, μίλησα με το ΑΣΕΠ σήμερα το πρωί και με ενημέρωσαν ότι "νέα αποτελέσματα θα βγουν αυτή την εβδομάδα, μάλλον την Παρασκευή. Σίγουρα θα συμπεριλαμβάνονται οι φιλολόγοι". Οπότε, ήνεγκε το πλήρωμα του χρόνου. Καλά αποτελέσματα σε όσους προσπάθησα!
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:27:31 »

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Ιουλίου 01, 2009, 10:01:29 am »
Τρίτη φορά που έδωσα.Τις δυο προηγούμενες πήγα καλά αλλά όχι τόσο καλά ώστε να διοριστώ.Με χαντάκωνε η ιστορία.Ωστόσο διέπρεπα στην ειδική διδακτική χωρίς να έχω ασχοληθεί καθόλου  στην προετοιμασία μου μ' αυτήν καθώς το θεωρούσα ανώφελο.Την πρώτη φορά έγραψα 78 και τη δεύτερη 84.Φέτος είπα να μην το ρισκάρω και να ασχοληθώ και με αυτήν.Καταμπερδεύτηκα!Παραδόξως πήγα καλά στην Ιστορία που φοβόμουν και τώρα τρέμω την διδακτική που θα κρίνει τα πάντα.Ανάθεμά με αν ξέρω τι έγραψα..Τελικά, η άγνοια σώζει..

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Ιουλίου 01, 2009, 10:47:26 am »
Τρίτη φορά που έδωσα.Τις δυο προηγούμενες πήγα καλά αλλά όχι τόσο καλά ώστε να διοριστώ.Με χαντάκωνε η ιστορία.Ωστόσο διέπρεπα στην ειδική διδακτική χωρίς να έχω ασχοληθεί καθόλου  στην προετοιμασία μου μ' αυτήν καθώς το θεωρούσα ανώφελο.Την πρώτη φορά έγραψα 78 και τη δεύτερη 84.Φέτος είπα να μην το ρισκάρω και να ασχοληθώ και με αυτήν.Καταμπερδεύτηκα!Παραδόξως πήγα καλά στην Ιστορία που φοβόμουν και τώρα τρέμω την διδακτική που θα κρίνει τα πάντα.Ανάθεμά με αν ξέρω τι έγραψα..Τελικά, η άγνοια σώζει..
Αυτό που λες το έχω ακούσει από πολλούς γνωστούς και λεγόταν και στο φόρουμ πριν τις εξετάσεις. Κατέληξα στο εξής: αυτός που δεν έχει ασχοληθεί με την ειδική διδακτική δεν έχει άγχος και γράφει μη τυποποιημένα. Αυτός που έχει ασχοληθεί χάνει την πρωτοτυπία του γιατί σκέφτεται τι έλεγε το βιβλίο ή το φροντιστήριο και έτσι αγχώνεται.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος Πολίτης

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Ιουλίου 01, 2009, 03:26:00 pm »
εγραψες τοσο καλα που το προβλημα σου ειναι το ονομα του περικλη????ελεος!!!!!κλασικοι φιλολογοι που κολλανε σε μαλακιες λεπτομερειες....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:27:31 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Ιουλίου 01, 2009, 03:34:33 pm »
καλημερα.....καλα παιδια απο βλακειες αλλο τιποτα ολοι μας νομιζω....ολο κ καποια πατατα καναμε...

εγω...το ζωον στην ερωτηση του Θουκυδιδη...........την εγραψα μια χαρα, σωστα, πιστευω δλδ  ;), και ενω αναφερομοθν διαρκως στον Περικλη...........δεν ειπα το ονομα του καθολου ουτε μια φορα....δεν ξερω πως κ γιατι μην ρωτησετε..........θεωρησα οτι εννοειται ...? νομιζω μεγαλη πατατα.....ελεγα ο μεγαλος πολιτικος της Αθηνας κτλ.κτλ....μα πουθενα το ονομα...........ελεος ε...?
και οπως καταλαβαινετε ....ξενερωσα με τη ζωη μου.................. :-\ :'( ελπιζω να μην δημιουργηθει μεγαλο προβλημα απο αυτο.........

(κ αφηστε που γουσταρα και το μαθημα στη σχολη με Λεντακη....και το ειχα ξεσκονισει η κακομοιρα....εν οψει ασεπ..... :-\)

εγραψες τοσο καλα που το προβλημα σου ειναι το ονομα του περικλη????ελεος!!!!!κλασικοι φιλολογοι που κολλανε σε μαλακιες λεπτομερειες....

αγαπητε συναδελφε, οι φιλολογοι δινουν σημασια στη λεπτομερεια.
οχι μονο γιατι θελουν αλλα και γιατι πρεπει. ειδικα σε τετοιους διαγωνισμους.

προσεξε ομως λιγο την εκφραση σου (Πολιτης)

ωστοσο, eleni09 πε02, θα συμφωνησω με το συναδελφο Πολιτης. και θα σου πω τουτο για να ησυχασεις: και γω δεν ειχα γραψει περσυ ουτε 1 φορα το ονομα του περικλη και ομως αρχαια εγραψα καλα.
μην αγχωνεσαι λοιπον. το θεμα ειναι πως και τι εγραψες. εννοειται οτι θα μιλαγες για τον περικλη αφου αυτο σου ζητουσε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2009, 03:43:04 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Ιουλίου 01, 2009, 03:48:53 pm »
για σκεψου ομως eleni09 ΠΕ 02, και το αλλο?!!!
13000 γραπτα διορθωναν και σε ολα εβλεπαν Περικλης και ο Περικλης και ο Περικλης....
ειδαν 1 γραπτο  χωρις να λεει "ο Περικλης" (το δικο σου) και αισθανθηκαν καποια ανακουφιση. παρε το 95 στα αρχαια. Μπραβο παιδι μου!!!

Αποσυνδεδεμένος habanero

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Ιουλίου 01, 2009, 06:55:19 pm »
    Μ'αρέσει βρε Μάρκο κάθε φορά που γράφεις και τα λόγια του...ήρωα της ιστορίας σου!Στην προκειμένη περίπτωση του διορθωτή!Πλάκα έχει!Αχ, μακάρι να ΄συμβεί αυτό που είπαν  στο Sun και να δούμε αύριο τα αποτελέσματα;Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα βγουν Παρασκευή;Αν βγουν αύριο λέτε να βγουν πριν τις 12;Ξέρω ότι μόνο εικασίες μπορείτε να κάνετε, αλλά ρωτάω γιατί νιώθω την ανάγκη να ασχολούμαι και να συζητάω για τα αποτελέσματα αν και μου κάνει κακό διότι αγχώνομαι και αν και μπορεί να έχω πατώσει...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2009, 06:58:08 pm από habanero »

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Ιουλίου 01, 2009, 11:58:59 pm »
Τώρα έπεσε εντελώς. Καλά, κι όταν θα μπουν 15000 φιλόλογοι να δουν τους βαθμούς τι θα γίνει?
εκρηξη! :D

ξερετε ε! μετα τα αποτελεσματα ξεκιναμε παλι το "συμβουλες προτασεις για τον επομενο ασεπ"... κτλ ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2009, 12:01:07 am από amaly »

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Ιουλίου 02, 2009, 08:43:24 am »
για σκεψου ομως eleni09 ΠΕ 02, και το αλλο?!!!
13000 γραπτα διορθωναν και σε ολα εβλεπαν Περικλης και ο Περικλης και ο Περικλης....
ειδαν 1 γραπτο  χωρις να λεει "ο Περικλης" (το δικο σου) και αισθανθηκαν καποια ανακουφιση. παρε το 95 στα αρχαια. Μπραβο παιδι μου!!!

MARKO σε ευχαριστω για το βαθμο!  :) μηπως να γινεις βαθμολογητης.... ;) με συμφερει.....
δεν ειπα ρε παιδια οτι το μονο προβλημα ειναι αυτο και κατα τα αλλα εγραψα τελεια....απλα το ανεφερα γιατι μου φαινεται ηλιθιο και χαζο σαν λαθος-παραλειψη...
ε και τι να σας πω...αν διορθωνε ο ΓΕΩΡΓΑΤΖΟΓΛΟΥ θα μου δημιουργουσε προβλημα...θα μου εβαζε
-7.............. :-\  ;D

(οσο για τον ΠΟΛΙΤΗΣ....Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ....απλα δεν υπαρχει λογος να μιλας ετσι κ να προσβαλεις...αυτο μονο)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2009, 09:01:28 am από eleni09 ΠΕ 02 »

Αποσυνδεδεμένος habanero

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Ιουλίου 02, 2009, 09:19:23 am »
    Ελένη09 σε καταλαβαίνω που αγχώνεσαι, προσπαθώντας να μπω στη θέση σου.Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.Ωστόσο, τώρα που είμαι εξωτερικός παρατηρητής, θέλω να σου πω πως πιστεύω ότι μπορεί πάνω στη ροή του λόγου σου, να μην το προσέξουν κιόλας!Ανθρωποι είναι κι αυτοί, όπως κι εσύ(και όλοι μας)!Αλλά και να το προσέξουν,θεωρώ ότι δεν θα είναι μεπτό διότι όπως είπε και ο Μάρκος, γι'αυτόν έκανε λόγο η ερώτηση, άρα εννοείται ότι  το "μεγάλος πολιτικός" χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τον εν λόγω κύριο.(Είδες, ούτε εγώ το χρησιμοποίησα το όνομα ;) )
Φιλάκια :-* και μην αγχώνεσαι γιάυτό.Σε καταλαβαίνω πάντως.Προσπάθησε να δεις πώς θα σκεφτόσουν για το θέμα, αν δεν είχε συμβεί σε 'σένα , αλλά σε μια φίλη σου!Καλή επιτυχία σε όλους μας!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Ιουλίου 02, 2009, 09:22:58 am »
eleni09 pe02 ενταξει, δεν το ηθελε ο ανθρωπος! ετσι του βγηκε εκεινη τη στιγμη. πιστευω να  καταλαβε το λαθος και καποια στιγμη να το διορθωσει.

μαλιστα!!!, .....ε, δεν το ξερεις αυτο. μπορει να εχεις καλυψει οτι ζητουσε το θεμα και να παρεις πολυ καλο βαθμο. ρολο δεν παιζει μονο το τι γραφεις αλλα κυριως,το πως το γραφεις.
μην απογοητευεσαι. εγω στην προηγουμενη φορα αρχαια περιμενα γυρω στο 50 και πηρα πανω απο 60!!
νεα περιμενα 60 και πηρα 71,48, ιστορια περιμενα 40 και πηρα 43.33. διδακτικη δεν περιμενα σχεδον ουτε τη βαση και πηρα 68.
φετος? δεν θελω ουτε να τα θυμαμαι.

"μα γιατι αργουν?" (περιμενοντας τους βαρβαρους)
τι κανουν ολοι αυτοι μπροστα στον υπολογιστη? περιμενουν τους βαρβαρους
γιατι ειναι με τη τσιμπλα στο ματι? ξενυχτησαν περιμενοντας τους βαρβαρους!
γιατι καπνιζουν διαρκως και ειναι ανησυχοι? γιατι περιμενουν τους βαρβαρους
γιατι ειναι μεσ τα νευρα και βριζουν θεους και δαιμονες? γιατι οι βαρβαροι φτανουν
γιατι ειναι μπρουμουτα με το κεφαλι πανω στον υπολογιστη?  γιατι επεσαν ξεροι οταν εφτασαν οι βαρβαροι !!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2009, 09:29:22 am από MARKOS »

Αποσυνδεδεμένος ZOYZOY

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Ιουλίου 02, 2009, 09:32:21 am »
ενταξει, δεν το ηθελε ο ανθρωπος! ετσι του βγηκε εκεινη τη στιγμη. πιστευω να το καταλαβε το λαθος και καποια στιγμη να το διορθωσει.

μαλιστα!!!, .....ε, δεν το ξερεις αυτο. μπορει να εχεις καλυψει οτι ζητουσε το θεμα και να παρεις πολυ καλο βαθμο. ρολο δεν παιζει μονο το τι γραφεις αλλα κυριως,το πως το γραφεις.
μην απογοητευεσαι. εγω στην προηγουμενη φορα αρχαια περιμενα γυρω στο 50 και πηρα πανω απο 60!!
νεα περιμενα 60 και πηρα 71,48, ιστορια περιμενα 40 και πηρα 43.33. διδακτικη δεν περιμενα σχεδον ουτε τη βαση και πηρα 68.
φετος? δεν θελω ουτε να τα θυμαμαι.

"μα γιατι αργουν?" (περιμενοντας τους βαρβαρους)
τι κανουν ολοι αυτοι μπροστα στον υπολογιστη? περιμενουν τους βαρβαρους
γιατι ειναι με τη τσιμπλα στο ματι? ξενυχτησαν περιμενοντας τους βαρβαρους!
γιατι καπνιζουν διαρκως και ειναι ανησυχοι? γιατι περιμενουν τους βαρβαρους
γιατι ειναι μεσ τα νευρα και βριζουν θεους και δαιμονες? γιατι οι βαρβαροι φτανουν
γιατι ειναι μπρουμουτα με το κεφαλι πανω στον υπολογιστη?  γιατι επεσαν ξεροι οταν εφτασαν οι βαρβαροι !!!
ΜΑRΚΟ τελεια η διασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στειλτο με email στον ΑΣΕΠ. Σίγουρα θα το εκτιμήσουν. Διακαιούσαι παραπάνω στη διδακτική μετά από αυτό ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2009, 09:49:26 am από ZOYZOY »

Αποσυνδεδεμένος habanero

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Ιουλίου 02, 2009, 09:34:54 am »
 ;D ;D ;D ;D Πολύ καλό!!!!! Μπράβο να γελάσουμε και λίγο!!!!

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Ιουλίου 02, 2009, 09:47:21 am »
HABANERO σε ευχαριστω πολυ..... :) και σου ευχομαι καλα αποτελεσματα...ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!  ;)

ενταξει, δεν αγχωνομαι πια, υπερξενερωσα οταν καταλαβα την πατατα...αλλα τωρα οκ, απλα το ανεφερα στη συζητηση σαν μια απο τις προσωπικες μου πατατουλες!!!!

απλα στηριζομουν στα αρχαια, κυριως γιατι ειχα διαβασει καλυτερα, και επισης επειδη πατωσα στην ιστορια.....

καλα ΜΑΡΚΟ αψογη η διασκευη!!!!!   :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144