0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια....ποτε κάνουμε χαρτια για ωρομισθιοι-αναπληρωτές???
Κάτι τρέχει με την πρόσθεση (Ως γνωστόν οι εισαγόμενοι αναπληρωτές στο πρόγραμμα εππαικ της ασπαιτε είναι συνολικά 40. Το έχουν όλοι επιβεβαιώσει (ασπαιτε, υπεπθ, μμε κλπ).Οι Σάπες όμως, ενώ έχουν βγάλει 8 θέσεις συνολικά (τις μέτρησα 10 φορές), αθροίζουν εννέα (!?!).Τώρα θα μου πείτε με τι κάθεται και ασχολείται ο άνθρωπος…Απλά επειδή είμαι πολύ παρατηρητικός από τη φύση μου, πρόσεξα ότι το 9 (εννέα) που έχει μπει στο σύνολο, είναι με μέγεθος και γραμματοσειρά Arial narrow 12, ενώ όλα τα άλλα με Arial narrow 11 (!?!) πράγμα που παραπέμπει σε εκ των υστέρων διόρθωση.Όχι ότι με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα πόσοι τελικά θα μπουν, όμως… βρε παιδιά, εσείς που βγάζετε τα δημόσια έγγραφα στο νταμπαντουμπισταν… ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί.Όσο για τους υπόλοιπους (εσείς που τα διαβάζετε και που περιμένετε), όποιος (και ότι) κατάλαβε κατάλαβε…
Καλησπέρα παιδιά!Θέλω να ρωτήσω το εξής, γιατί οι ευγενικοί πλην όχι εξυπηρετικοί υπάλληλοι της ΑΣΠΑΙΤΕ δεν μου εξήγησαν.Όταν καταθέτουμε το φωτοαντίγραφο του proficiency αγγλικών και του celi5 (ιταλικών), πρέπει να είναι επικυρωμένα και από δικηγόρο ή αρκεί η επικύρωσή τους από τον ίδιο τον φορέα που τα εξέδωσε?Στην προκειμένη περίπτωση έχω επικυρωμένο φωτοαντίγραφο από την Ελληνοαμερικάνικη ένωση, η οποία θέτει στο πίσω μέρος του φ/α βεβαίωση στα ελληνικά για το παρόν πιστοποιητικό με σφραγίδες και υπογραφές.Αυτό πρέπει να το πάω και για επικύρωση σε δικηγόρο ή το στέλνω όπως έχει και είμαι έγκυρος.Για το celi5 τίθεται πάνω στο φ/α του πιστοποιητικού η σφραγίδα του ιταλικού ινστιτούτου και αυτό είναι όλο.Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ελληνικό κείμενο επάνω στην επικύρωση.Αυτό θέλει επιπλέον επικύρωση από δικηγόρο ή όχι?Ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει υπεύθυνα, γιατί είμαι έτοιμος να καταθέσω τα χαρτιά μου και έχοντας κάποιες σοβαρές έλπίδες , ότι μπορεί και να περάσω δεν θα ήθελα να κοπώ από την γραφειοκρατεία.Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν έχουν αλλάξει τα κριτήρια αξιολόγησης σε σχέση με πέρισυ.Ευχαριστώ πολύ!