0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ...ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΠΑΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΦΟΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 17 ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΩΧΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ 8 - 10 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6ΜΗΝΗ ΦΟΙΤΗΣΗ? ΚΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΕΤΣΙ?
"ε) Με την κατοχή παιδαγωγικού πτυχίου της Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής (ΠΑ.ΤΕ.Σ.) της πρώην Σχολής Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.) ή της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.)."Απόσπασμα από το καινούριο νομοσχέδιο. Εγώ βλέπω οτι θα συνεχίσει να ισχύει αυτό που ίσχυε. Το ΕΠΠΑΙΚ παραμένει και συνεχίζει να αναγνωρίζεται.
Solero, ναι, αυτό υποννοούν. Το θέμα για τους Πληροφορικούς είναι πότε πλέον θα ξαναπροκηρυχθουν θέσεις....
Εχω μια μεγαααάλη απόρία με όλα αυτα και δεν τα έχω καταλάβει καλά. Ειμαι ΠΕ19, δεν εχω ΑΣΠΑΙΤΕ, δεν θα έχω δικαίωμα να δώσω ΑΣΕΠ στον επόμενο διαγωνισμό; τι θα πρέπει να κάνω για να μπορέσω να δώσω;;;;;;